Składniki: mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
Składniki: Ser (mleko, sól, kultury bakterii)
Składniki: mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
Składniki: mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
Składniki: mleko, sól, stabilizator:chlorek wapnia,kultury bakterii
Składniki: mleko bez gmo, bez laktozy
Składniki: Mleko, sól, kultury bakterii.
Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii
Składniki: mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
Składniki: mleko,sól,stabilizator:chlorek wapnia,kultury bakterii, Penicilinum Candicum
Składniki: mleko pasteryzowane, sól, regulator kwasowości E 575
Składniki: Ser solankowy 74% (mleko, sól, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego), woda 7,7% (papryka, ocet, cukier, sól, stabilizator E 509, żelatyna wieprzowa, błonnik roślinny - bambusowy, stabilizatory: karagen, mączka chleba świętojańskiego, masło, mleko w proszku odtłuszczone.
Składniki: ser solankowy 74% (mleko, sól, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego), woda, 5,6% chrzan tarty, żelatyna wieprzowa, błonnik roślinny – bambusowy, stabilizatory: karagen, mączka chleba świętojańskiego, masło, mleko w proszku odtłuszczone, sól, 0,2% koperek suszony.
Składniki: Ser solankowy 74% (mleko, sól, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego), woda 7,7% szpinak, żelatyna wieprzowa, błonnik roślinny - bambusowy, stabilizatory: karagen, mączka chleba świętojańskiego, masło, mleko w proszku odtłuszczone, 0,15% czosnek, barwniki: kurkumina, E 141
Składniki: mleko, sól, regulator kwasowości E575
Składniki: mleko, sól,regulator kwasowości E575
Składniki: mleko, sól, regulator kwasowości E575
Składniki: śmietanka, żywe kultury bakterii mlekowych
Składniki: standaryzowane mleko pełne,enzym laktaza
Składniki: Śmietanka, białka mleka, stabilizator: karagen.
Składniki: standaryzowane mleko pełne, enzym laktaza
Składniki: Mleko krowie pasteryzowane 2%
Składniki: śmietanka, żywe kultury bakterii
Składniki: Mleko, śmietanka, mleko w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych
Składniki: mleko,żywe kultury bakterii jogurtowych
Składniki: sery z mleka krowiego, sól, skrobie modyfikowane, substancja zagęszczająca: guma guar, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Składniki: sery(mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: karoteny); woda; masło; twaróg; sole emulgujące: E450, E451, E330, E339; serwatka w proszku; sól.
Składniki: sery (mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: karoteny); woda; masło; twaróg; sole emulgujące: E450, E451, E330, E339; serwatka w proszku, sól, szczypiorek susz 0,16%.
Składniki: standaryzowane mleko pełne,enzym laktaza
Składniki: Mleko ekologiczne, żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
Składniki:ser twarogowy(mleko,kultury bakterii fermentacji mlekowej,enzym:laktaza),wsad waniliowy (cukier,skrobia modyfikowna kukurydziana,naturalny aromat waniliowy, substancja zagęszczająca:guma guar,laska wanilii 0,02%)
Składniki: Mleko, żywe kultury bakterii jogurtowych
Składniki: Mleko, enzym laktaza
Składniki: śmietanka, żywe kultury bakterii mlekowych.
Składniki: mleko, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Składniki: mleko, cukier, naturalny aromat waniliowy, barwnik:karoteny
Składniki: mleko, czekolada w proszku 4,1% (kakao, cukier), cukier, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, stabilizator: karagen, aromat
Składniki: mleko, cukier, naturalny aromat truskawkowy z innymi aromatami, barwnik:karoteny,
Składniki: Mleko, brzoskwinie-8,1%, cukier, mleko w proszku , marakują 0,9%(sok z soku zagęszczonego), skrobia, stabilizator:pektyna,aromat,barwnik:karoteny, żywe kultury bakterii jogurtowych.
mleko,truskawki -9%, cukier, skrobia;stabilizator-pektyna, koncentrat z marchwii i soku z buraka ćwikłowego, aromat, żywe kultury bakterii jogurtowych.
mleko:owoce leśne-9%( jeżyny, truskawki, jagody, maliny), cukier , skrobia, koncentrat z marchwii, winogron i aronii, stabilizator:pektyna,aromat, żywe kultury bakterii jogurtowych
Składniki: mleko ,żywe kultury bakterii jogurtowych
Składniki:mleko, żywe kultury bakterii jogurtowych
Składniki: Mleko; brzoskwinie-8,1%; cukier, marakuja - sok 0,9%; skrobia; stabilizator: pektyny; aromat; barwnik: karoteny; żywe kultury bakterii jogurtowych
Składniki: Mleko, truskawki-9%, cukier, skrobia, stabilzator, pektyna, koncentrat z marchwii i soku z buraka ćwikłowego, aromat: żywe kultury bakterii jogurtowych