Mleko pasteryzowane normalizowane, bakterie fermentacji mlekowej
Mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej.
Mleko pasteryzowane normalizowane, zakwas.
Mleko pasteryzowane normalizowane, zakwas.
Składniki: mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia,
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia,
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia,
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia.
mleko krowie, kultury bakterii, podpuszczka, sól, dodatkowe
Mleko, sól, stabilizator chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu, kultury bakterii mlekowych (zawiera laktozę z mleka), barwnik annato.
Składniki: ser wędzony,mleko krowie,pasteryzowane,kultury bakterii mlekowych,podpuszczka,
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka, stabilizator – chlorek wapnia. Składnik dodatkowy: barwnik (annato).
Mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu; barwnik annato
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca E 1105 - lizozym z jaja
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator chlorek wapnia, barwniki: karoteny, annato, substancja konserwująca: azotan potasu
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, barwnik: annato.
Mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik annato
mleko, sól stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii
mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny.
mleko, sól, kultury bakteri mlekowych, laktoza z mleka, stabilizator chlorek wapnia, substancje konserwujace: azotan potasu, lizozym (z jaj), sól, czosnek suszony
mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych, barwnik annato
Mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego
Mleko, podpuszczka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Mleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, czyste kultury mleczarskie, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti.
mleko pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, czyste kultury mleczarskie, podpuszczka, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti.
mleko pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, czyste kultury mleczarskie, podpuszczka, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti
sery ( mleko, sol, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; substancje konserwujące; lizozym z jaj; barwnik annato), woda, masło, twaróg, sole emulgujące; skrobia kukurydziana
mleko kozie pasteryzowane , śmietanka pasteryzowana z mleka koziego , sól, bakterie kwasu mlekowego , podpuszczka.
Pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury startowe, podpuszczka, annato (kolor)
Mleko pasteryzowane, sól spożywcza, serwatka, kwas cytrynowy
twaróg, cukier, aromat, laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny
Ser twarogowy, białka mleka, sól, czosnek suszony (0,6%), ekstrakt przypraw, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego, guma guar, zioła (0,2%), cebula suszona, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
mleko pasteryzowane (80%), śmietanka (18%), sól,kultury mleczarskie. Lista przypraw posypki (w zmiennych proporcjach): papryka czerwona, mieszanka 4 przypraw (pieprz bialy, pieprz czarny, ziele angielskie, pieprz zielony), bazylia, tymianek, szczypiorek.
mleko pasteryzowane, śmietanka (z mleka), sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, kultury pleśniowe
pasteryzowana śmietanka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
śmietanka pasteryzowana, regulator kwasowości, kwas cytrynowy
ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: pod-puszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia), zalewa olejowa ( olej rzepakowy, czo-snek 10,1 %, zielone oliwki 8,5%, koncentrat pa-pryki pimiento, substancje zagęszczające: alginian sodu i guma guar, woda, sól, substancja konserwująca: kwas mlekowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, mieszanka ziół i czosnku 0,5%). pakowany w atmosferze ochronnej.
Składniki: 80% filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry ( Clupea harengus)* woda, sól, regulatory kwasowości ( octany sodu, cytrynian sodu, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy), glukoza, maltodekstryna, wzmacniacz smaku ( glutaminian monosodowy), przeciwutleniacz ( askorbinian sodu), substancja konserwująca ( benzoesan sodu). beznoesan sodu.
50% filety ze śledzia atlantyckiego ( Clupea harengus )*, 12,5% cebula marynowana, woda, 8% olej rzepakowy, cukier, sól, ocet spirytusowy
Składniki: zalewa octowa (woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, syrop cukru karmelizowanego), opiekane filety ze śledzia atlantyckiego ze skórą, panierowane 40% (filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)**, mąka pszenna, olej rzepakowy), cebula marynowana 4% (cebula, woda, sól, regulator kwasowości: kwas octowy), marchew marynowana (marchew, woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), przyprawy.
80% filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)* [śledź, sól, glukoza, regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu], olej rzepakowy, substancja konserwująca (benzoesan sodu).
olej rzepakowy, łosoś wędzony (29%), woda, ikra ryb, sól, cukier, przecier pomidorowy, płatki ziemniaczane, błonnik ziemniaczany, włókno cytrusowe, ocet spirytusowy, substancje konserwujące: E211, E202, stabilizator: E415, przeciwutleniacz: E300.
solona ikra śledzia (91%), woda, stabilizator: E415, cukier, substancje konserwujące: E211 i E202, regulatory kwasowości: E330, ekstrakt szafranowy, ekstrakt cebuli, barwniki: E120
solona ikra śledzia (88%), woda, koncentrat soku z marchwi, barwniki (E153, E120, E133, E150d (zawiera dwutlenek siarki oraz SIARCZYNY), zagęstnik (E415), substancje konserwujące (E202, E211), cukier, regulator kwasowości (E330), naturalny aromat cebuli.
94% boczek wieprzowy (ue), białko sojowe, sól, substancja zagęszczająca: karagen, maltodekstryna, glukoza; stabilizatory: trifosforan pentasodowy, difosforan tetrasodowy; przeciwutleniacze: izoaskorbinian sodu, askrobinian sodu; aromaty, białko wieprzowe, substancja konserwująca: azotyn sodu.
Mięso 51%(w tym: mięso wieprzowe 44%, mięso z indyka 7%),woda, tłuszcz wieprzowy, skrobia ziemniaczana, sól, błonnik pszenny, przyprawy, białko sojowe, stabilizatory: e 407, e 450, e 451, cukier, wzmacniacz smaku: e 621, przeciwutleniacze: e 316, e 301, substancja konserwująca: e 250, e 252
mięso wieprzowe z szynki (69%), woda, sól, skrobia ziemniaczana białko sojowe, stabilizatory: trifosforany, difosforany, karagen, guma ksantanowa, glukoza, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, stabilizatory: cytryniany sodu, cukier (sacharoza), hydrolizat białkowy sojowo-kukurydziany, ekstrakt drożdży, aromat (zawiera soję), hemoglobina wieprzowa, substancja konserwująca: azotyn sodu
mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy, glukoza,cukier, barwnik – kwas karminowy, betanina, przeciwutleniacz – askorbinian sodu, kwas cytrynowy, substancja konserwująca – azotyn sodu, bakterie fermentacji mlekowej.. produkt może zawierać: selera, gorczycy, soi, pochodnych mleka. do wytworzenia 100 g produktu zużyto 149 g mięsa wieprzowego
mięso wieprzowe z szynki (83%), woda, sól, stabilizatory: trifosforany, karagen, białko sojowe, maltodekstryna, glukoza, sacharoza, hydrolizat białka słonecznikowego, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, ekstrakt drożdży, aromaty, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca: azotyn sodu