Wspaniały przysmak kuchni polskiej. Uszka są idealnym uzupełnieniem barszczu czerwonego. Po podgrzaniu w gorącej wodzie lub podsmażeniu na patelni mogą być podane również jako potrawa samodzielna (z roztopionym masłem, tartą bułką bądź innym dodatkiem).
Składniki: mąka PSZENNA, kapusta kwaszona 19% (kapusta biała, sól), woda, kapusta biała (3%), olej rzepakowy, cebula, sól, pieczarki (0,8%), boczniak ostrygowaty (0,7%), maślak zwyczajny (0,3%), pieczarki suszone (0,3%), błonnik roślinny, substancja konserwująca: sorbinian potasu, przyprawy (zawierają GORCZYCĘ, SELER), ekstrakt drożdżowy. Może zawierać JAJA, MLEKO, SEZAM, SOJĘ.
Sposób przygotowania: Do gotowania, Patelnia
Zawartość netto: 400 g
Pojemność: 400 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 144 op. zb. (DU)