Boczek wieprzowy bez żeberek, chrząstki i skóry (99 g wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu), sól, stabilizatory: trifosforany e451, cukier, przeciwutleniacz: askorbinian sodu e301, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy e621, substancja konserwująca: azotyn sodu e250
Filet klasy A z piersi kurczaka
Mięso ud kurczaków zagrodowych
boczek wieprzowy (91%), woda, sól, glukoza, przeciwutleniacz: E 301; stabilizator: E 331; substancja konserwująca: E 250.
filet z piersi gęsi 90% ( zawiera naturalnie wytopiony tłuszcz i sok mięsny), woda, przyprawy, sól, zioła, glukoza, aromat. sos żurawinowy żurawina 40%, cukier, woda, stabilizatory: pektyna, skrobia modyfikowana; naturalny aromat, sok z cytryny z zagęszczonego soku, koncentrat czarnej marchwi, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
mięso wieprzowe (76%), woda, sól, izolat białka sojowego, glukoza, stabilizator: e451, substancje zagęszczające: e407a, e415, e417, regulator kwasowości: e508, przeciwutleniacz: e316, wzmacniacz smaku:e621, maltodekstryna, przyprawy, aromaty, ekstrakt drożdżowy, białko wieprzowe (kolagenowe, hemoglobina), substancja konserwująca: e250. produkt może zawierać: seler, gorczycę.
Żeberka wieprzowe, przyprawy
Składniki: Boczek wieprzowy bez żeberek, chrząstki i skóry (85%), woda, sól, białko sojowe, regulator kwasowości: mleczan sodu e325, stabilizatory: trifosforany e451 przeciwutleniacz: askorbinian sodu e301, substancja konserwująca: azotyn sodu e250 możliwa obecność: zbóż zawierających gluten, selera, gorczycy, mleka (łącznie z laktozą)
Mleko krowie - 97,98%, sól - 2%, podpuszczka - 0,02%, lizozym z jaja
mięso drobiowe z kurczaka, mięso wieprzowe (100 g gotowego wyrobu wyprodukowano ze 113 g miesa, w tym 84 g mięsa drobiowego z kurczaka i 29 g mięsa wieprzowego), tłuszcz wieprzowy, skrobia ziemniaczana, błonniki (w tym pszenny bezglutenowy), białko wieprzowe kolagenowe, sól, cukier, hydrolizat białka roślinnego (z rzepaku i kukurydzy), syrop glukozowy, aromaty, glukoza, przyprawy, przeciwutleniacze: askorbinian sodu, izoaskorbinian sodu; czosnek suszony, substancja konserwująca: azotyn sodu; osłonka (substancja żelująca: alginian sodu; aromat, stabilizator: chlorek wapnia). może zawierać zboża zawierające gluten (pszenicę, jęczmień), mleko łącznie z laktozą, soję, seler i gorczycę
mleko pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator - chlorek wapnia, barwnik - karoteny
mleko krowie, kultury bakterii, podpuszczka, sól, dodatkowe
Mięso wieprzowe, regulator kwasowości E 325, sól, osłonka jadalna (jelito baranie), glukoza, maltodekstryna, sacharoza, przyprawy, regulator kwasowości E 331, przeciwutleniacz E 300, aromaty, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca E 250, bakterie kwasu mlekowego.
mięso wieprzowe 90% (UE), woda, sól, glukoza, syrop glukozowy, aromaty, ekstrakty przypraw, stabilizator: difosforany (E450); przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu (E316); białko wieprzowe, substancja konserwująca: azotyn sodu (E250)
100g produktu wyprodukowano ze 135g mięsa wieprzowegp skłaniki: mięso wieprzowe (ue), sól, dekstroza, przyprawy, aromaty, przeciwutleniacze: e301, substancje konserwujące: e250, e252
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator – chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych, barwnik – beta karoten.
mięso wieprzowe, sól, stabilizator: difosforany, syrop glukozowy przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, aromaty, substancja konserwująca: azotyn sodu. 100g produktu wyprodukowanego ze 100 g mięsa wieprzowego. produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, soję, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę.
100 g produktu wyprodukowano ze 122 g mięsa wieprzowego. mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, pieprz, czosnek, glukoza, dekstroza, cukier, syrop glukozowy, maltodekstryna, aromaty, przeciwutleniacze: kwas askorbinowy (e300), askorbinian sodu (e301), ekstrakty z rozmarynu (e392); barwnik: kwas karminowy (e120); substancja konserwująca: azotyn sodu (e250); kultury starterowe.
100 g produktu wyprodukowano ze 126 g mięsa wieprzowego. mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy (w tym papryka 0,5%), maltodekstryna, glukoza, dekstroza, cukier, syrop glukozowy, barwnik: kwas karminowy (e120); suszony burak czerwony, stabilizator: kwas cytrynowy (e330); przeciwutleniacze: kwas askorbinowy (e300), askorbinian sodu (e301), ekstrakty z rozmarynu (e392); aromat papryki, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca: azotyn sodu (e250); kultury starterowe. może zawierać soję, seler, gorczycę, mleko z laktozą, orzechy laskowe
Mleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, czyste kultury mleczarskie, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti.
Świeże jaja, wybite i pasteryzowane, absolutnie bezpieczne,jaja (99,9%)regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Składniki: ser wędzony,mleko krowie,pasteryzowane,kultury bakterii mlekowych,podpuszczka,
mięso wieprzowe, sól, przyprawy, cukier, substancja konserwująca: azotyn sodu, aromat dymu wędzarniczego. osłonka jadalna - jelito wieprzowe. może zawierać: gluten, gorczycę, mleko (łącznie z laktozą), seler, soję.
mleko pasteryzowane, olej palmowy 27%, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka i lipaza mikrobiologiczna, kultury pleśniowe, stabilizator: chlorek wapnia.
100 g produktu uzyskano ze 120 g mięsa (wieprzowego 110 g, cielęciny 10 g), sól, przyprawy, ekstrakty przypraw, cukier, substancja konserwująca: azotyn sodu; osłonka jadalna: jelito wieprzowe. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), SOJĘ, MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.
100 g produktu wyprodukowano ze 130 g mięsa wieprzowego. mięso wieprzowe z szynki, sól, przyprawy (w tym jałowiec 0,4%), cukier, aromaty naturalne, aromat dymu wędzarniczego, substancja konserwująca – azotyn sodu. osłonka jadalna – jelito wieprzowe.
szynka wieprzowa (87,3%), woda, sól, substancja zagęszczająca: karagen, białko wieprzowe, aromat dymu wędzarniczego, regulatory kwasowości: octan potasu, mleczan potasu, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, stabilizatory: difosforany, trifosforany, aromaty, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), SOJĘ, MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna 503kJ/120kcal, Tłuszcz 4,0g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,1g, Węglowodany 1,6g, w tym cukry 0,8g, Białko 19g, Sól 2,1g.
Karkówka wieprzowa 81%, woda, aromaty, sól, przyprawy, błonnik babki płesznik.
100 g wyrobu gotowego wyprodukowano ze 120 g mięsa wieprzowego mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy (w tym papryka 0,5%), glukoza, dekstroza, cukier, syrop glukozowy, maltodekstryna, barwnik: kwas karminowy (e120); suszony burak czerwony, przeciwutleniacze: kwas askorbinowy (e300), askorbinian sodu (e301), ekstrakty z rozmarynu (e392); stabilizator: kwas cytrynowy (e330); aromat papryki, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca: azotyn sodu; kultury starterowe. na powierzchnię osłonki naniesiono substancję konserwującą: sorbinian potasu (e202) może zawierać soję, seler, gorczycę, gluten, mleko z laktozą, orzechy laskowe
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
woda, olej kokosowy (21%), skrobia modyfikowana*, skrobia, sól morska,aromat cheddara, ekstrakt z oliwek, barwnik: (wyciąg z papryki, b-karoten), witamina B12. *nie należy mylić ze składnikami GMO (genetycznie modyfikowanymi)
mięso wieprzowe, sól, przyprawy, przeciwutleniacz E301, substancja konserwująca E250. Możliwa obecność: glutenu, selera, gorczycy, mleka(laktozy), soi, jaj.
mleko pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator - chlorek wapnia, barwnik - karoteny
mleko pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, czyste kultury mleczarskie, podpuszczka, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti, substancja przeciw zbrylająca: celuloza
100g produktu wyprodukowano ze 118g mięsa wieprzowego mięso wieprzowe, sól, błonnik pszenny, przyprawy, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy; cukier, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy , rybonukleotydy disodowe; ekstrakt drożdżowy, aromaty (zawierają gluten), przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu.
mięso wieprzowe (100 g kiełbasy wyprodukowano ze 100 g mięsa wieprzowego), tłuszcz wieprzowy, błonnik PSZENNY bezglutenowy, sól, przyprawy, glukoza, wzmacniacz smaku: E621; stabilizatory: E262, E450, E451, E452; regulator kwasowości: E331, E575; przeciwutleniacz: E300; ekstrakty przypraw, maltodekstryna, aromat dymu wędzarniczego, substancja konserwująca: E250; barwnik: E120; osłonka jadalna: jelito baranie. Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, gorczycę, seler, soję, mleko (łącznie z laktozą).
100 g produktu wyprodukowano ze 109 g boczku wieprzowego boczek wieprzowy (ue), sól, glukoza, cukier, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu (e316); aromat, stabilizator: difosforany (e450); substancja konserwująca: azotyn sodu (e 250). może zawierać soję, seler, gluten pszenny, gorczycę, mleko z laktozą, orzechy laskowe
100 g produktu wyprodukowano z 98 g szynki wieprzowej z tłuszczem szynka wieprzowa z tłuszczem (ue), sól, glukoza, cukier, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu (e316); aromat, stabilizator: difosforany (e450); substancja konserwująca: azotyn sodu (e250). może zawierać soję, seler, gorczycę, gluten pszenny, mleko z laktozą, orzechy laskowe
Szynka wieprzowa (92%), sól, glukoza, białko wieprzowe, substancja zagęszczająca: karagen; regulatory kwasowości: octany potasu, mleczan potasu; wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; błonnik pszenny bezglutenowy, aromaty, aromat dymu wędzarniczego, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu. produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (pszenny, owsiany), soję, mleko, jaja, seler i gorczycę. wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 604 kj/144 kcal, tłuszcz 6,5 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,4 g, węglowodany 2,1 g, w tym cukry 0,9 g, białko 19 g, sól 1,8 g.
mleko pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, czyste kultury mleczarskie, podpuszczka, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti
mleko pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, czyste kultury mleczarskie, podpuszczka, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti.
Składniki: mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.