ser 45% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym ementaler 10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415; sól.
ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, sole emulgujące: E450, E452, E339; serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, sól, barwnik: karoteny.
śmietanka, stabilizator: karagen
Jagodowy: jogurt**, cukier, jagody 6,3%, mleko zagęszczone, zmielona laska wanilii, koncentrat soku z buraków czerwonych, aromat **zawiera pochodzące z mleka oraz żywe kultury bakterii brzoskwiniowy: jogurt**, cukier, owoce 8% (brzoskwinie i sok brzoskwiniowy z koncentratu 6,8%, sok z marakui z koncentratu 1,2%), aromat **zawiera pochodzące z mleka oraz żywe kultury bakterii truskawkowy: jogurt**,cukier, owoce 8% (truskawki, sok truskawkowy z koncentratu), mleko zagęszczone, koncentrat soku z buraków czerwonych, aromat **zawiera pochodzące z mleka oraz żywe kultury bakterii wiśniowy: jogurt**, owoce 8% (wiśnie, sok wiśniowy z koncentratu), cukier, koncentrat soku z buraków czerwonych, aromat **zawiera pochodzące z mleka oraz żywe kultury bakterii
brzoskwinia: mleko, cukier, owoce 8,5% (brzoskwinie, sok brzoskwiniowy z koncentratu), mleko zagęszczone odtłuszczone, białka mleka, zboża 2,5% (owies, jęczmień, ryż, płatki z pszenicy i z żyta, proso, gryka, kasza z pszenicy orkisz), aromat, żywe kultury bakterii. jagoda: mleko, cukier, owoce 7% (jagody, sok jagodowy z koncentratu), mleko zagęszczone odtłuszczone, białka mleka, zboża 2,5% (owies, jęczmień, ryż, płatki z pszenicy i z żyta, proso, gryka, kasza z pszenicy orkisz), koncentrat z marchwi, aromat, żywe kultury bakterii.
Mleko (49%), śmietanka, cukier, skrobia modyfikowana**, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu(9,8%), zmielone orzechy laskowe (0,5%), substancje zagęszczające: karagen, mączka chleba świętojańskiego, wapń, aromat **nie zawiera glutenu)
Monte crunchy: mleko 44 %, śmietanka, cukier, chrupiące musli 7,7 % (płatki owsiane, mąka pszenna, olej roślinny (palma), cukier, mąka ryżowa, oligofruktoza, syrop glukozowo-fruktozowy, kiełki pszenicy, gluten pszenny, mleko w proszku odtłuszczone, sól, mąka jęczmienna słodowa, mąka pszenna słodowa, aromat naturalny), skrobia modyfi kowana, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (0,7 %), zmielone orzechy laskowe (0,5 %), czekolada w proszku (0,4 %), substancje zagęszczające: karagen, mączka chleba świętojańskiego; regulator kwasowości: cytryniany wapnia, aromat. może zawierać śladowe ilości soi oraz nasion sezamu.monte cookies mleko (46 %), śmietanka, cukier, herbatnik maślany (5,6%), mąka pszenna, cukier, masło, skrobia z pszenicy, syrop glukozowo-fruktozowy, mleko w proszku pełne, sól, serwatka słodka w proszku, regulatory kwasowości: węglan wapnia, kwas cytrynowy; substancje spulchniające: e 500, e 503), skrobia modyfi kowana, kakao w proszku o obnażonej zawartości tłuszczu (0,7 %), zmielone orzechy laskowe (0,5 %), czekolada w proszku (0,5 %), substancje zagęszczające: karagen, mączka chleba świętojańskiego; regulator kwasowości: cytryniany wapnia; aromat. może zawierać śladowe ilości innych orzechów, soi oraz jaj.
serwatka, mleko, cukier, skrobia modyfikowana, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (0,4%), skrobia, mleko w proszku odtłuszczone, substancja zagęszczająca: E 407, aromat, barwnik: E 160a
Serwatka mleko cukier skrobia modyfikowana sok malinowy z koncentratu skrobia mleko w proszku odtłuszczone woda substancja zagęszczająca e407 aromat barwnik e160a, e 120
Mleko pełne, słodka serwatka, cukier, cukier gronowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, orzechy laskowe, czekolada w proszku, substancje zagęszczające: karagen, mączka chleba świętojańskiego, cytrynian wapnia, aromat.
mleko,maślanka,białka mleka,mleko w proszku odtłuszczone,żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej.
mleko pasteryzowane żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
Woda, oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy, palmowy, kokosowy), roślinne estry sterolu (sterole roślinne 5,4%), chlorek potasu, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), przeciwutleniacz (mieszanina naturalnych tokoferoli, estry kwasów tłuszczowych i kwasu askorbinowego), aromat, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), witaminy (A,D), barwnik (karoteny). Nie zawiera konserwantów.
Oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy 37%, palmowy, kokosowy), woda, sól (0,7%), emulgatory (mono-i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny), aromat, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), witaminy (A,D), barwnik (karoten)
Woda, oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy, palmowy, kokosowy), roślinne estry sterolu (sterole roślinne 5,4%), sól (0,5%), emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), sól (0,4%), aromat, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), witaminy (A,D), barwnik (karoteny)
oleje roślinne (słonecznikowy-24%, rzepakowy), tłuszcze roślinne (palmowy, kokosowy), woda, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna słonecznikowa, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym), sól (0,15%), regulator kwasowosci (kwas cytrynowy) aromat, witaminy (A,D) barwnik (karoteny)
oleje i tłuszcze roślinne 70% (palmowy, rzepakowy, słonecznikowy, w zmiennych proporcjach), woda, emulgatory (lecytyna (słonecznikowa), moni- i diglicerydy kwasów tłuszczowych)y, sól 0,2%, naturaly aromat, regulator kwasowości (kwas mlekowy), witaminy (A,D)
olej rzepakowy, woda, estry stanoli roślinnych (stanole roślinne 6,6 g/100 g)*, tłuszcz palmowy*, maślanka w proszku (z mleka), sól (0,3%), emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny), aromaty naturalne, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwnik (karoteny), retinol, witamin D (cholekalcyferol). *posiada certyfikat zrównoważonej produkcji.
Rozdrobnione płatki ziemniaczane, olej słonecznikowy, mąka pszenna, mąka kukurydziana, mąka ryżowa, maltodekstryna, emulgator (E471), sól, barwnik (annato norbiksyna).
Składniki: Śmietanka pasteryzowana, żywe kultury bakterii mlekowych.
Serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana) ,łosoś wędzony 3%, białka mleka , sól, aromat naturalny , substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego.
mleko pasteryzowane, wsad jagodowy 20% (jagoda 40%, cukier, substancje zagęszczające: pektyny, mączka chleba świętojańskiego; naturalny aromat), żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus).
twaróg ziarnisty, śmietanka, sól
Mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej.
Mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej.
Mleko pasteryzowane, enzym - laktaza, żywy kultury bakterii w tym lactobacillus rhamnosus.
Ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia), zalewa olejowa (olej rzepakowy, mieszanka ziół i czosnku 1,1%)
Śmietanka pasteryzowana (z mleka), enzym: laktaza
kozie mleko, sól, kultury bakterii fermentacji mlekowej
twaróg kozi 98 %, białka mleka koziego, sól
Ser kozi twardy 44% ( mleko kozie pasteryzowane, sól, substancja stabilizująca: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej (zawierają laktozę z (mleka), podpuszczka mikrobiologiczna), ser twarogowy pełnotłusty z mleka koziego 33% (mleko kozie pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej, masło kozie, substancja zagęszczająca (polifosforany, fosforan sodu, glukoza)
Mleko kozie , mleko kozie zagęszczone, cukier, 7,5 % owoców brzoskwini, aromat brzoskwiniowy, barwnik karoteny, kultury bakterii jogurtowych:lactobacillus delbruecki subsp. bulgaricus; streptococcus thermophilus.
Mleko kozie, mleko kozie zagęszczone, cukier, 4,5% owoców jagody, koncentraty z marchwi, aronii i winogron, soku z buraka ćwikłowego, aromat jagodowy, kultury bakterii jogurtowych: lactobacillus delbruecki subsp. bulgaricus; streptococcus thermophilus
mleko kozie pasteryzowane, białka mleka koziego, kultury bakterii jogurtowych: Lactobacillus delbruecki subsp. bulgaricus; Streptococcus thermophilus
mleko kozie, mleko kozie zagęszczone, cukier, 4,5% owoców truskawek, sok truskawkowy, barwnik: karmin, kultury bakterii jogurtowych: Lactobacillus delbruecki subsp. bulgaricus; Streptococus thermophilus
mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka (mikrobiologiczna), barwnik: annato.
mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka (mikrobiologiczna), barwnik: annato.
pasteryzowane mleko krowie, sól, podpuszczka mikrobiologiczna
Pasteryzowane mleko krowie, pasteryzowane mleko kozie, pasteryzowane mleko owcze, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, suszone liście mięty.
pasteryzowane MLEKO krowie, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Pasteryzowane mleko kozie, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna.
Pasteryzowane mleko owcze, sól, podpuszczka zwierzęca, kultury bakterii kwasu mlekowego (z mleka), substancja konserwująca: lizozym z białka jaj. w skórce sera: substancja konserwująca: e235, e203.
pasteryzowane MLEKO, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna.
Pasteryzowane mleko, kultury bakterii kwasu mlekowego, substancja wiążąca: chlorek wapnia, sól morska, podpuszczka, substancja konserwująca: lizozym z białka jaj
surowe mleko krowie, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka cielęca, substancja konserwująca: lizozym z białka jaj
śmietanka z MLEKA koziego
Składniki:Śmietanka z mleka; emulgator: E471; stabilizator: karagen.
Odtłuszczone mleko; Śmietanka 42% tłuszczu (28%); cukier; żółtka jajek; skrobia modyfikowana; stabilizatory: E461, E331, karagen; naturalny aromat wanilii Bourbon; dodatki smakowe; naturalny aromat; emulgator: E471; barwnik: beta-karoten; nasionka wanilii.
słodka maślanka; oleje roślinne (11%) (palmowy z ziaren, kokosowy, palmowy, rzepakowy); utwardzony tłuszcz palmowy z ziaren (3%); skrobia modyfikowana; emulgatory: E471, E435; stabilizatory: E331, karagen; barwniki: beta-karoten.
Śmietanka 15% tłuszczu (40%); odtłuszczone mleko; olej roślinny (22%) (palmowy tłoczony z ziaren; kokosowy;, palmowy; rzepakowy); utwardzony tłuszcz palmowy z ziaren (7%); emulgatory: E472b, E435, E433, E471; stabilizator: E401.
pełnotłuste mleko; śmietanka 42% tłuszczu (16%); cukier; żelatyna (wołowa); syrop glukozowy; skrobia modyfikowana; emulgator: E471; stabilizatory: E339, karagen; aromat waniliowy
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator, barwnik
serek śmietanowy, białka mleka, suszone pomidory - 5,3%; sól, cebula, czosnek, pieprze chilli, liść laurowy, ziele angielskie, aromat naturalny.
serek śmietankowy, białka mleka, zioła i przyprawy 1%, sól, aromaty naturalne
Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych
mleko, wsad owocowy jeżyna-malina (cukier, sok jeżynowy, sok malinowy, skrobia kukurydziana, fruktoza, koncentrat z marchwi, aronii i winogron, aromat), żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko, kultury bakterii mlekowych
mleko, sól,stabilizator:chlorek wapnia,kultury bakterii, Penicillium Candicum
mleko,sól,stabilizator:chlorek wapnia,kultury bakterii, Penicilinum Candicum
Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii