Figand Emulsja Kulinarna Kremowa 18% termizowana 5 kg

  • Dodaj do ulubionych:
  • Oceń:
  • Marka: Figand
  • Kod producenta: 5906519004438
  • Dostępnośc: Ostatnie sztuki

  • Najniższa cena 30 dni przed zmianą: 40,78 zł brutto
  • Więcej o kosztach dostawy: kliknij!
  • Czas realizacji: 1 dzień + czas dostawy
Produkt lokalny sprzedawany na terenie Warszawy i okolic
  • Cena brutto: 44,86 zł / szt. 42,72 zł / szt.
  • 5 kg ( 8,97 zł / 1 kg )
  • szt.
  • Przelew odroczony (Firmy i instytucje - umowa), Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze
  • Szybkie płatności Blik.

Produkty z dostawą lokalną (Warszawa i okolice) : mrożonki, artykuły świeże, chłodnicze.

Darmowa dostawa od 250 zł na terenie Warszawy i okolic. Nie dotyczy przesyłek kurierskich.

Produkt możesz zwrócić w ciągu 14 dni.

Charakteryzuje się gładką konsystencją , która sprawia że jest ona doskonałym dodatkiem do zup i sosów, sosów majonezowych, sałatek, dań mięsnych. Produkt przeznaczony jest do profesjonalnego stosowania w baraży gastronomicznej. Idealny także w piekarnictwie i cukiernictwie. Łącząc w sobie gładkość, smak i zdolność zagęszczania gorących sosów i zup bez ważenia, staje się niezbędnym składnikiem na dzisiejsze czasy w każdej kuchni.
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu: zaklad mleczarski figand spółka z o.o. ulica i numer: kol. wawrzyszów 29 kod pocztowy i miasto: 26-625 wolanów pl
Całkowity okres minimalnej trwałości (od daty produkcji): 25 dni (dzień)
Frakcja materiałowa: Plastik
Kraj pochodzenia głównego składnika: Polska
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Pojemność: 5 kg
Przeznaczenie: Doskonały dodatek do zup i sosów, sosów majonezowych, sałatek, dań mięsnych.
Rodzaj: Śmietana
Technika utrwalenia: pasteryzacja
Temperatura przechowywania min - max: 2 - 8 °C
Typ produktu: Termizowany
Zawartość netto: 5 kg
Zawartość tłuszczu: 18 %
Skład:
Mleko chude odtłuszczone, tłuszcz roślinny: palmowy, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające: pektyny, emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych
Alergeny
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Nie
Żyto i produkty żytnie: Nie
Jęczmień i produkty jęczmienne: Nie
Owies i produkty owsiane: Nie
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych: Nie
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego: Nie
Migdały i produkty z migdałami: Nie
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca: Nie
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan: Nie
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego: Nie
Pistacje i produkty pistacjowe: Nie
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia: Nie
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Cukry: 4,2 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 8 g
Wartość energetyczna kcal: 194 kcal
Wartość energetyczna kJ: 804 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 2,9 g
Zawartość soli: 0,1 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 18 g
Zawartość węglowodanów: 5,2 g