Mleko pasteryzowane, czyste kultury mleczarskie.
Mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, skrobia, białka mleka, sól dietetyczna SALVITA, kultury mleczarskie.
mleko , preparat smakowy : cukier , woda , skrobia modyfikowana , substancje zagęszczające: pektyny , guma guar ; aromat , zagęszczony sok cytrynowy , koncentrat z korkosza barwierskiego i cytryny ,barwnik-karoteny; bakterie fermentacji mlekowej.
Mleko, cukier, woda, skrobia modyfikowana, aromat, zagęszczony sok cytrynowy, koncentrat z krokosza barwierskiego i cytryny, barwnik – karoteny, bakterie fermentacji mlekowej.
Składniki: mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej
kapa zrazowej górnej, kapa z karku, ogonek z krzyżowej, łopatka, kark , skrzydło, zrazowa dolna
Boczek wieprzowy bez skóry (96 %), sól, stabilizatory (trifosforany, octany sodu), glukoza, białko wieprzowe kolagenowe, przeciwutleniacze (izoaskorbinian sodu, kwas askorbinowy, askorbinian sodu), regulator kwasowości (cytryniany sodu), syrop glukozowy, przyprawy (w tym gorczyca), aromat, substancja konserwująca (azotyn sodu). może zawierać zboża zawierające gluten, soję, mleko (łącznie z laktozą), seler.
Boczek wieprzowy bez skóry bez żeber
boczek wieprzowy bez żeber, bez skóry 71%, farsz 21% (mięso wieprzowe, sól, przyprawy m.in. czosnek-zawiera DWUTLENEK SIARKI), marynata (olej roślinny rzepakowy; tłuszcz rzepakowy całkowicie utwardzony, przyprawy i ekstrakty (w tym papryka, cebula, czosnek), sól, hydrolizat białka roślinnego (kukurydza), cukier), woda, preparat do mięs (sól, proszek owocowy, aromat).
boczek wieprzowy bez żeber, bez skóry 85%, morele suszone 5,8%, marynata (olej roślinny rzepakowy; tłuszcz rzepakowy całkowicie utwardzony, przyprawy (w tym GORCZYCA, papryka, pieprz, SELER), sól, aromaty i ekstrakty, cukier), woda, preparat do mięs (sól, proszek owocowy, aromat).
Boczek wieprzowy z żebrami bez skóry 86,9%,woda, marynata (olej roślinny rzepakowy, tłuszcz rzepakowy całkowicie utwardzony, przyprawy (papryka, czosnek, cebula), sól, hydrolizat białka roślinnego (kukurydza), ekstrakty przypraw, cukier), preparat do mięs (sól, proszek owocowy, aromat).
100 g produktu wyprodukowano ze 109 g boczku wieprzowego boczek wieprzowy (ue), sól, glukoza, cukier, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu (e316); aromat, stabilizator: difosforany (e450); substancja konserwująca: azotyn sodu (e 250). może zawierać soję, seler, gluten pszenny, gorczycę, mleko z laktozą, orzechy laskowe
mąka PSZENNA, woda, MASŁO 12%*, drożdże, sól, natka pietruszki 1,2%*, mąka ŻYTNIA, cebula, czosnek 0,4%*, GLUTEN PSZENNY, skrobia modyfikowana, maślanka w proszku (z MLEKA), oregano 0,03%, cukier, pieprz, szczypiorek 0,02%*, koperek 0,02%*, aromaty, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, dioctan sodu.* w nadzieniu
Szalotka 82%, woda, sól 3%, olej słonecznikowy, kwas (kwas cytrynowy, cytrynian sodu), stabilizator (guma guar, guma ksantanowa), antyoksydant: kwas askorbinowy, konserwant (sorbinian potasu, pirosiarczyn sodu)
Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum. Może zawierać orzechy.
Mleko , orzechy włoskie (2%), sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum.
mleko (pochodzenie ue), sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Mleko (pochodzenie: ue), sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
sałata lodowa, marchew, cykoria radicchio, endywia frisee, endywia escarola
Deser ze śmietany ukwaszonej . czekolada- stracciatella. : śmietana 77%, woda, cukier, wiórki czekoladowe 1% ( masa kakaowa, masło kakaowe, cukier), czekolada kuwertura 1% ( masa kakaowa, masło kakaowe, cukier, emulgator lecytyna słonecznikowa), kakao o zmniejszonej zawartości cukru 0,3%, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości : kwas mlekowy oraz cytrynowy; aromaty naturalne, aromat, substancja zagęszczająca pektyna, kultury bakterii mleczarskich.
Deser ze śmietany ukwaszonej. karmel – solony karmel. : śmietana 77%, woda, cukier, syrop karmelowy 3,3% ( cukier inwertowany, mleko w proszku, cukier karmelizowany, masło, emulgator lecytyna rzepakowa), skrobia modyfikowana, regulator kwasowości kwas mlekowy, aromat naturalny, aromat, substancja zagęszczająca mączka chleba świętojańskiego, sól, kultury bakterii mleczarskich.
Mięso wieprzowe, sól, laktoza, papryka, przyprawy, dekstroza, przeciwutleniacz (e316), substancja konserwująca (250), barwnik (e120). powierzchnia zabezpieczona substancjami konserwującymi (e202, e235). 100g produktu wyprodukowano ze 125g mięsa wieprzowego.
szynka wieprzowa, sól, substancje konserwujące (E252, E250), przeciwutleniacz (E301)
Mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól spożywcza, papryka, laktoza, dekstryna, białka mleka, białka sojowe dekstroza, substancja wiążą (e451), przeciwutleniacz (e301), aromat dymu wędzarniczego, substancja konserwująca (e252), barwnik (e120), wzmacniacz smaku (e621).
Mleko pasteryzowane 90%, mleko pasteryzowane owcze 7%, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, kultury pleśniowe
mleko pasteryzowane, śmietanka (z mleka), sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, kultury pleśniowe
mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka i lipaza mikrobiologiczna, kultury pleśniowe, stabilizator: chlorek wapnia.
mleko pasteryzowane, śmietanka (z mleka), mieszanka imbiru i chili 9,7% (woda, imbir kandyzowany 30%, imbir w kostkach 22,5%, czosnek, płatki chili 2%, cukier, skrobia kukurydziana, sól, mielony imbir 0,75% , przyprawy, koncentrat soku cytrynowego), mieszanka chili i kokosa 3,3%, sól, białka mleka, żelatyna, stabilizator: mączka chleba świętojańskiego, substancja konserwująca: kwas sorbowy, kultury bakterii kwasu mlekowego.
Mleko pasteryzowane, smietanka (z mleka), preparat limonkowy (cukier, woda, koncentrat soku limonkowego, naturalny aromat, regulator kwasowosci (cytrynian trisodowy), stabilizator (maczka chleba świetojanskiego)) (14,6%), kokos (2,7%), zelatyna, sól, stabilizator (maczka chleba swietojanskiego), substancja konserwujaca (kwas sorbowy), kultury bakterii kwasu mlekowego. moze zawierac sladowe ilosci prazonych kokosów i łupin.
mleko pasteryzowane, śmietanka (z mleka), migdały 7,6%, ananas 7,5%, papaja 5,6%, koncentrat ananasowy 4,6%, cukier, cukier trzcinowy, białka mleka, żelatyna, mąka ryżowa, sól, stabilizator: mączka chleba świętojańskiego, błonnik cytrusowy, substancja konserwująca: kwas sorbowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego.
mleko pasteryzowane, śmietanka (z mleka, woda, pomidor 4,4%, koncentrat pomidorowy, sól, żelatyna, białka mleka, bazylia 0,5%, cukier, oregano, skrobia kukurydziana woskowa, stabilizator: mączka chleba świętojańskiego, substancja konserwująca: kwas sorbowy, olej rzepakowy, czarny pieprz, kultury bakterii kwasu mlekowego.
mleko pasteryzowane, śmietanka (z mleka), sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, kultury pleśniowe
Pasteryzowane mleko owcze, sól, masa z siekaną czarną letnią truflą 1 % ( 35 % letnia czarna trufla tuber aestivum vitt., 28 % pieczarka dwuzarodnikowa agaricus bisporus, woda, aromaty, sól), bakterie fermentacji kwasu mlekowego, podpuszczka zwierzęca (jagnięca).