mleko kozie pasteryzowane, kultury bakteri fermentacji mlekowej,
mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, białko zwierzęce wieprzowe uwodnione, sól, przyprawa (zawiera aromaty, ekstrakty przypraw), glukoza, dekstroza, przeciwutleniacze: kwas l- askorbinowy; izoaskorbinian sodu, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, substancje konserwujące: azotyn sodu, azotan potasu, bakterie fermentacji mlekowej, pleśń szlachetna. produkt może zawierać: selera, gorczycy, soi, pochodnych mleka. do wytworzenia 100 g produktu zużyto 140 g mięsa wieprzowego
Ser miękki solankowy (mleko, sól, regulator kwasowości), zalewa solankowa.
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
śmietanka, olej roślinny rzepakowy, barwnik, aromat
mięso wieprzowe (67%), woda, skrobia ziemniaczana, błonnik pszenny bezglutenowy, sól, tłuszcz wieprzowy, glukoza, przyprawy, ekstrakt drożdżowy, aromaty, stabilizator:e451, białko wieprzowe kolagenowe, substancja żelująca:e407, przeciwutleniacze:e301, e315, ekstrakty przypraw, wzmacniacz smaku:e621, substancja konserwująca:e250. produkt w jelicie wieprzowym. produkt może zawierać: soję, seler, gorczycę
śmietanka pasteryzowana, olej roślinny rzepakowy, kultury bakterii mlekowych,
Tłuszcz roślinny palmowy nieutwardzony, śmietanka, olej słonecznikowy, tłuszcz serwatkowy, emulgatory: E 471, E 472c i E 322, regulator kwasowości: kwas mlekowy, barwnik: beta-karoten, aromaty.
Mleko , orzechy włoskie (2%), sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum.
mięso wieprzowe (145 g wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu), sól, glukoza, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, syrop glukozowy, ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, aromat, substancja konserwująca: azotyn sodu
filet z piersi indyka (71%), woda, sól, stabilizatory: karagen E407, difosforany E450, trifosforany E451, guma ksantanowa E415, regulator kwasowości: mleczan sodu E325; maltodekstryna, glukoza, cukier, białko wieprzowe kolagenowe, przeciwutleniacz: askorbinian sodu E301; błonnik cytrusowy, ekstrakty przypraw (zawierają SELER), aromaty (zawierają wzmacniacz smaku: E621), przyprawy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy E621, ekstrakt drożdży, substancja konserwująca: azotyn sodu E250
mleko pasteryzowane, mleko w proszku odtłuszczone, białka mleka , kultury bakterii jogurtowych
mąka PSZENNA, woda, tłuszcz palmowy, alkohol etylowy, cukier, sól spożywcza, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Mąka pszenna, tłuszcz palmowy, woda, cukier, olej słonecznikowy, alkohol etylowy, substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu). uwaga: olej słonecznikowy zastąpiony olejem rzepakowym.
mięso wieprzowe z szynki (90%), sól, glukoza, skrobia modyfikowana, stabilizatory (octany sodu, cytryniany sodu), aromaty, przeciwutleniacze (kwas askorbinowy, askorbinian sodu, izoaskorbinian sodu), syrop glukozowy niskoscukrzony, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca (azotyn sodu). Może zawierać soję, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę.
Mleko, sól, kultury bakterii. w przypadku sera barwionego:barwnik-karoteny.
śmietanka, stabilizator: karagen, emulgator: E471
Ciasto makaronowe: mąka pszenna, mąka z pszenicy durum, jaja (11,7% produktu końcowego), woda. nadzienia (30% produktu końcowego): mortadela [mięso wieprzowe i tłuszcz wieprzowy (16% produktu końcowego), sól, przyprawy, glukoza, aromaty], bułka tarta (mąka pszenna, woda, sól), sól, ser (mleko, sól, podpuszczka, substancja konserwująca: lizozym z jaja), aromaty i przyprawy. produkt może zawierać: orzechy, soję i gorczycę.
Zawiera wodę dodaną. karkówka wieprzowa bez kości (84%), woda, sól, białko sojowe, stabilizatory: trifosforany, difosforany, karagen, guma ksantanowa, glukoza, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, stabilizatory: cytryniany sodu, cukier (sacharoza), hydrolizat białkowy sojowo- kukurydziany, substancja konserwująca: azotyn sodu
Szynka wieprzowa, sól spożywcza, dekstroza, pzrzyprawy, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca (E250).
Szynka wieprzowa *, sól kuchenna, przyprawy, dekstroza, substancje konserwujące: ( e250,e252). wędzona dymem jodłowym. wieprzowina z niemiec. 100g produktu wyprodukowano z 128g mięsa. produkt bezglutenowy, nie zawiera dodatku wzmacniaczy smaku ani barwników.
pasteryzowane mleko owcze (70%), pasteryzowane mleko kozie (30%), sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna
Wyrób wieprzowy, homogenizowany, wedzony, parzony. mieso z szynki wieprzowej 95%, skrobia, sól, przyprawy, ekstrakty przypraw, aromaty (w tym aromat dymu wedzarniczego), cukier, białko wieprzowe, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwujaca: azotyn sodu. Produkt moze zawierac: soje, mleko, orzechy, seler, gorczyce.
Mleko pasteryzowane, skrobia modyfikowana, kultury bakterii mlekowych
50% filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus) (śledź, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas octowy), 29,6% cebula marynowana, 20% olej rzepakowy, 0,33% chili, pieprz, ekstrakt z papryki.
mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, mięso wołowe, sól, przyprawy w tym gorczycę, czosnek suszony(1%), cukier, glukozę, barwnik: kwas karminowy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu, bakterie fermentacji mlekowej. produkt może zawierać: seler, soję, pochodne mleka. do wytworzenia 100g produktu zużyto 120g mięsa wieprzowego i 15 mięsa wołowego.
pasteryzowane mleko krowie, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie kwasu mlekowego, 1% zioła śródziemnomorskie: tymianek, rozmaryn, oregano
mleko pastreyzowane, kultury serowe, sól, podpuszczka
mięso wieprzowe z dodatkiem mięsa z dziczyzny (na 100 g gotowego produktu wykorzystano 128 g mięsa wieprzowego i 14 g mięsa z jelenia), sól, czosnek, cukier (sacharoza), przyprawy, substancja konserwująca: azotyn sodu
Mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy i ich ekstrakty, aromaty w tym aromat dymu wędzarniczego, błonnik pszenny bezglutenowy, glukoza, koncentrat buraka ćwikłowego, barwniki e120, przeciwutleniacz e316, substancja konserwująca e250, stabilizator: chlorek wapnia, kultury starterowe
szynka wieprzowa, sól spożywcza, sól morska, dekstroza, przyprawy, ekstrakty przypraw, substancje konserwujące azotyn sodu, azotan potasu.
mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna.
oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy, palmowy, kokosowy), woda, masło z mleka (6,6%), mleko pełne w proszku (0,7%), emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), sól (0,5%), substancja konserwująca (kwas sorbowy), aromat, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), witaminy (A, D), barwnik (karoteny)
oleje i tłuszcze roślinne (palmowy - 45%, rzepakowy i słonecznikowy w zmiennych proporcjach, kokosowy), woda, emulgatory (lecytyny, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), sól (0,3%), aromat, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwnik (annato), witaminy (A,D). Produkt może zawierać mleko.
Zgodnie ze specyfikacją sera zastosowanego do konfekcjonowania
Zgodnie ze specyfikacją sera zastosowanego do konfekcjonowania
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko (49%), śmietanka, cukier, skrobia modyfikowana**, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (0,8%), zmielone orzechy laskowe (0,5%), czekolada w proszku (0,5%): karagen, mączka chleba świętojańskiego, wapń, aromat, ** nie zawiera glutenu.
mleko, śmietanka, cukier, skrobia mod., kakao w proszku o obniż zaw. tłuszczu, zmiel. orzechy laskowe, czekolada w proszku, subst. zagęszcz.: karagen, mączka chleba świętojańskiego; wapń, aromat; nie zawiera glutenu
mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna.
oleje roślinne (słonecznikowy-24%, rzepakowy), tłuszcze roslinne (palmowy, kokosowy), woda, serwatka w proszku z mleka), emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna słonecznikowa, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym), sól (0,15%), regulator kwasowosci (kwas cytrynowy) aromat witaminy (A,D) barwnik (karoteny)
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator, substancja konserwująca, barnik annato
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko odtłuszczone pasteryzowane, nieutwardzony tłuszcz roślinny palmowy, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii kwasu mlekowego, barwnik: beta karoten
boczek wieprzowy bez żeberek, chrzęści i skóry (99 g wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu), sól, stabilizatory: trifosforany, cukier (sacharoza), przeciwutleniacz: askorbinian sodu, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, substancja konserwująca: azotyn sodu
mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, posypka pomidor suszony (4%), żelatyna wieprzowa, sól, przyprawy i ich ekstrakty, błonnik pszenny, glukoza, cukier, barwnik: kwas karminowy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancje konserwujące: azotyn sodu; sorbinian potasu, bakterie fermentacji mlekowej. produkt może zawierać: selera, gorczycy, soi, pochodnych mleka. do wytworzenia 100 g produktu zużyto 119 g mięsa wieprzowego
mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, posypka pieprz pampa (3%), żelatyna wieprzowa, sól, przyprawy i ich ekstrakty, błonnik pszenny, glukoza, cukier, barwnik: kwas karminowy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancje konserwujące: azotyn sodu; sorbinian potasu, bakterie fermentacji mlekowej. produkt może zawierać: selera, gorczycy, soi, pochodnych mleka. do wytworzenia 100 g produktu zużyto 119 g mięsa wieprzowego
maślanka (z mleka), śmietanka (z mleka), płatki rukoli 3%, woda, bazylia 2,5%, sól, proszek serowy (z mleka), oliwa z oliwek, sacharoza, czosnek w proszku 0,2%, skrobia kukurydzy woskowej, koncentrat soku cytrynowego, biały pieprz, kultury bakterii kwasu mlekowego.
maślanka (z mleka), śmietanka (z mleka), cukinia, czerwony pieprz 2,5%, cebula, pasta pomidorowa 2,5%, płatki pomidorowe 2%, sól, bazylia 0,8%, papryka w proszku 0,3%, granulat czosnku 0,3%, tymianek 0,1%, czarny pieprz 0,1%, koncentrat cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego.
Mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna.
mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna.
mięso z indyka 73%, ser topiony (z mleka) 9% (ser 70% z mleka, woda, masło z mleka, serwatka w proszku z mleka, białka mleka, sole emulgujące: e339, e450, e452; sól, barwnik: karoteny), woda, tłuszcz indyczy, sól, ser (z mleka) 1%, skrobia ziemniaczana, przyprawy, ekstrakty przypraw (w tym: seler), aromaty, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu. produkt może zawierać: soję, gorczycę