Ogórki, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy (koper, gorczyca, czosnek, liść laurowy) Alergeny: Gorczyca. ...
Rafinowany olej rzepakowy
Rafinowany olej rzepakowy
Kiełbasa wieprzowa, wędzona, parzona, suszona, grubo rozdrobniona o gramaturze 255 g, cięta w skos. Wyrób w osłonkach białkowych (? 55). Barwa batonu złota – do jasnobrązowej, barwa mięsa czerwona do ciemnoczerwonej, tłuszczu biała do kremowej. Powierzchnia równomiernie pomarszczona, sucha, czysta, osłonka ściśle przylegająca do masy mięsnej. Konsystencja ścisła, twarda. Smak i zapach charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa wieprzowego peklowanego, wędzonej, parzonej, suszonej, umiarkowanie słony. Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy....
Kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona, o gramaturze 80 g, w plastrach. Konsystencja ścisła, twarda. Barwa mięsa czerwona do ciemnoczerwonej, tłuszczu biała do kremowej. Smak i zapach charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa wieprzowego peklowanego, wędzonej, parzonej, suszonej, umiarkowanie słony. Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy....
Kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona, o gramaturze 80 g, w plastrach. Produkt otrzymany z batonu (? 53), poddanego plastrowaniu. W opakowaniu znajduje się 30 sztuk plastrów. Konsystencja ścisła, twarda. Barwa mięsa czerwona do ciemnoczerwonej, tłuszczu biała do kremowej. Smak i zapach charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa wieprzowego peklowanego, wędzonej, parzonej, suszonej, umiarkowanie słony. Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy....