E. Wedel Torcik Wedlowski 250g
Delikatna pianka w czekoladzie deserowej.
Delikatna pianka w czekoladzie mlecznej.
E.Wedel Ptasie mleczko czekoladowe z galaretką o smaku pigwowym w czekoladzie deserowej 340g
E.Wedel Ptasie mleczko waniliowe z galaretką o smaku czarnej porzeczki w czekoladzie mlecznej 340g...
Karmelki twarde z olejkiem eukaliptusowym i miętowym.
Wiejskie filety śledziowe w oleju roślinnym z cebulką
Kiełbasa wieprzowa, wędzona, parzona, suszona, grubo rozdrobniona o gramaturze 255 g, cięta w skos. Wyrób w osłonkach białkowych (? 55). Barwa batonu złota – do jasnobrązowej, barwa mięsa czerwona do ciemnoczerwonej, tłuszczu biała do kremowej. Powierzchnia równomiernie pomarszczona, sucha, czysta, osłonka ściśle przylegająca do masy mięsnej. Konsystencja ścisła, twarda. Smak i zapach charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa wieprzowego peklowanego, wędzonej, parzonej, suszonej, umiarkowanie słony. Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy....