Woda, soki 34,5 % (z czarnej marchwi, malinowy 4 %) odtworzone z zagęszczonych soków, cukier (B)* i/lub syrop glukozowo-fruktozowy (C)*, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancje słodzące (cyklaminiany, sacharyny, aspartam, acesulfam K), stabilizator (sól sodowa karboksymetylocelulozy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu), aromat, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), *Litery B i/lub C umieszczone przy numerze partii produkcyjnej oznaczają użyty do produkcji składnik...
Syrop owocowy Herbapol to smaczna, mocno owocowa propozycja z witaminami C, B6, D oraz cynkiem, które pomagają w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego....
Herbapol, nr 1 na polskim rynku syropów - dzięki szerokiej palecie rozbudza zmysły, uwodzi smakiem. Atrakcyjne kompozycje smakowe, apetyczne owoce sprawiają, że każdy chętnie delektuje się sprawdzonym smakiem syropów herbapol....
Herbapol, nr 1 na polskim rynku syropów - dzięki szerokiej palecie rozbudza zmysły, uwodzi smakiem. Atrakcyjne kompozycje smakowe, apetyczne owoce sprawiają, że każdy chętnie delektuje się sprawdzonym smakiem syropów herbapol....
Woda, mięso wieprzowe 15%, cebula smażona (cebula, tłuszcz wieprzowy), pieczarki 9%, marchew, śmietanka 2,5 % [mleko, substancja zagęszczająca (karagen)], koncentrat pomidorowy 2%, mąka pszenna, skrobia modyfikowana, aromaty (zawierają mleko), sól, glukoza, przyprawy (zawierają seler), olej rzepakowy, proszek pomidorowy, warzywa suszone (marchew, pietruszka), sacharoza, ekstrakt drożdżowy, ekstrakty przypraw Alergeny: Jaja, Ryby, Soja, Seler, Laktoza, Gorczyca. ...
Wytwarzane z owsa najwyższej jakości. Produkt naturalny, bez konserwantów, znakomity do szybkiego przyrządzania. Dzięki specjalnej technologii produkcji odznaczają się wysoką przyswajalnością oraz charakterystycznym lekko orzechowym smakiem i aromatem....
Kasza manna gotowaną na mleku jadają zwykle dzieci. Czasami okraszana jest łyżką syropu lub ulubionego dżemu. Jej przygotowanie jest proste. Przede wszystkim nie trzeba kaszy płukać, co zaoszczędza sporo czasu. Kasza manna (zwana też grysikiem) jest drobniutka. Otrzymuje się ją z ziarna pszenicy. Ze wszystkich kasz manna ma chyba najwięcej zastosowań. W kuchni sprawdza się jako samodzielne danie, czyli zupa lub budyń lub zamiennik bułki tartej, wspaniale zagęszczając mięso na kotlety sosy, zupy. Można z niej tez robić ciasta. Co z jej właściwościami. Spośród innych kasz wyróżnia się dużą zawartością jodu i skrobi....