Delikatnie słodka. Wyważony, klasyczny smak dla fanów serów szwajcarskich.
Receptura oparta jest na tradycyjnych szwajcarskich przepisach i dostosowana do polskich upodobań smakowych przez goliszewskiego serowara. Ser Jagna ma klasyczny naturalny, wyważony smak z delikatnie wyczuwalną nutą słodyczy.
Składniki:Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia kultury bakterii mlekowych, podpuszczka, barwnik - beta karoten.
Rodzaj mleka: Krowie
Typ sera: Szwajcarski
Gatunek sera: Szwajcarski
Forma: Plastry
Smak: Naturalny, Delikatny
Zawartość tłuszczu: Tłusty (sery podpuszczkowe) (zaw. tłuszczu 40%)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Cukry: 0 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g
Wartość energetyczna kcal: 360 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1495 kJ
Wielkość porcji: 135 g
Zawartość białek: 27 g
Zawartość soli: 1,1 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 28 g
Zawartość węglowodanów: 0 g