Ser Rycki Cezar plastry 135 g

  • Dodaj do ulubionych:
  • Oceń:
  • Kod producenta: 5902208000804
  • Dostępnośc: Dostępny

  • Najniższa cena 30 dni przed zmianą: 7,43 zł brutto
  • Więcej o kosztach dostawy: kliknij!
  • Czas realizacji: 1 dzień + czas dostawy
Produkt lokalny sprzedawany na terenie Warszawy i okolic
  • Cena brutto: 8,17 zł / szt. 7,78 zł / szt.
  • szt.
  • Przelew odroczony (Firmy i instytucje - umowa), Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze
  • Szybkie płatności Blik.

Produkty z dostawą lokalną (Warszawa i okolice) : mrożonki, artykuły świeże, chłodnicze.

Darmowa dostawa od 250 zł na terenie Warszawy i okolic. Nie dotyczy przesyłek kurierskich.

Produkt możesz zwrócić w ciągu 14 dni.

Ser podpuszczkowy dojrzewający w plastrach.
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu: granlan sp. zo.o. ulica i numer: chwaszczyńska 200 b kod pocztowy i miasto: 81-571 gdynia pl
Forma: W plastrach
Gatunek sera: Edam
Kraj pochodzenia głównego składnika: Polska
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Rodzaj mleka: Krowie
Smak: Naturalny
Temperatura przechowywania min - max: 1 - 10 °C
Typ sera: Szwajcarski
Zawartość netto: 135 g
Skład:

Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: annato


Alergeny

Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać

"Kwasy tłuszczowe nasycone: 17,6 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 27 g
Zawartość białek: 26 g
"Zawartość soli: 1,1 g"
Cukry: 1 g
Zawartość węglowodanów: 2 g
Wartość energetyczna kJ: 1475 kJ
Wartość energetyczna kcal: 355 kcal
Wielkość porcji: 135 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g