Pescadero Makrela Sałatkowa Wędzona Dymem Z Drewna Bukowo-Olchowego 175 G

  • Dodaj do ulubionych:
  • Oceń:
  • Marka: Kohler
  • Kod producenta: 5906395035250
  • Dostępnośc: Dostępny

  • Najniższa cena 30 dni przed zmianą: 9,65 zł brutto
  • Więcej o kosztach dostawy: kliknij!
  • Czas realizacji: 1 dzień + czas dostawy
Produkt lokalny sprzedawany na terenie Warszawy i okolic
  • Cena brutto: 12,76 zł / szt. 12,15 zł / szt.
  • 175 g ( 72,91 zł / 1 kg )
  • szt.
  • Przelew odroczony (Firmy i instytucje - umowa), Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze
  • Szybkie płatności Blik.

Produkty z dostawą lokalną (Warszawa i okolice) : mrożonki, artykuły świeże, chłodnicze.

Darmowa dostawa od 250 zł na terenie Warszawy i okolic. Nie dotyczy przesyłek kurierskich.

Produkt możesz zwrócić w ciągu 14 dni.

Makrela sałatkowa Pescadero powstaje z dziko żyjącej makreli, którą po solankowaniu wędzi się na gorąco, a następnie rozdrabnia na kawałki. Dzięki tym procesom powstają aromatyczne kawałki z makreli, bogate w składniki odżywcze z wysoką zawartością kwasów tłuszczowych Omega 3. Idealny składnik przepysznie zdrowego posiłku lub przekąski.
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu: kohler sp. z o.o. ulica i numer: pułaskiego 8 kod pocztowy i miasto: 81-368 gdynia pl
Gatunek ryby: Makrela
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Nazwa systematyczna w języku łacińskim: Scomber scombrus
Nazwa wód (rzeka, jezioro itd.), w którym produkt został złowiony: Północno-wschodni atlantyk
Obszar połowu (FAO): Podobszar: Morze Norweskie, Spitsbergen i Wyspa Niedźwiedzia (Podobszar II), Podobszar: Wody Islandii i Wysp Owczych (Podobszar V), Podobszar: Rockall, północno-zachodnie wybrzeże Szkocji i Irlandii Północnej (Podobszar VI), Podobszar: Morze Północne (Podobszar IV), Podobszar: Morze Irlandzkie, zachód Irlandii, Ławica Porcupine, wschodni i zachodni Kanał Angielski, Kanał Bristolski, północne i południowe Morze Celtyckie i południowo-zachodnia Irlandia – Wschód i Zachód (Podobszar VII)
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: Wędzone
Sposób wędzenia: na ciepło
Stopień rozdrobnienia: Kawałki bez skóry
Temperatura przechowywania min - max: 0 - 7 °C
Zawartość netto: 175 g
Alergeny
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Wartość odżywcza
Cukry: 0,2 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g
Wartość energetyczna kcal: 240,0 kcal
Wartość energetyczna kJ: 998,0 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 18,7 g
Zawartość soli: 2 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 18,3 g
Zawartość węglowodanów: 0,2 g