Czekolada mleczna z mleka alpejskiego z nadzieniem mlecznym o smaku waniliowym (35 %) oraz pokruszone ciastka kakaowe (15 %).
Składniki: cukier, olej palmowy, mąka pszenna, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku (z mleka), miazga kakaowa, tłuszcz mleczny, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (1 %), skrobia pszenna, emulgatory (lecytyna sojowa, lecytyna słonecznikowa), substancje spulchniające (węglany potasu, węglany amonu, węglany sodu), sól, aromaty, pasta z orzechów laskowych, zawiera syrop glukozowy i/albo syrop glukozowo-fruktozowy. Nadzienie mleczne zawiera 7 % odtłuszczonego mleka w proszku.
Typ: Baton czekoladowy
Dodatki: Z nadzieniem
Zawartość netto: 37 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 325 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Tak
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Tak
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak
Owies i produkty owsiane: Tak
Żyto i produkty żytnie: Tak
Jęczmień i produkty jęczmienne: Tak