KALAFIOR ROMANESCO ? 30-60 mm
MIĘSO WIEPRZOWE
Pstrąg tęczowy patroszony
filet z piersi kaczki
białko kurze, cukiernicze, wysokopienistebiałko (98,9%) regulator kwasowości: kwas mlekowy substancja zagęszczająca: guma ksantanowa stabilizator: siarczan glinu
mięso drobiowe
mięso drobiowe
MIESO WIEPRZOWE
Składniki: ananas, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
MIĘSO WIEPRZOWE
Świeże jaja, wybite i pasteryzowane, absolutnie bezpieczne,jaja (99,9%)regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Brzoskwinie i gruszki w zmiennych proporcjach, woda, cukier, ananas i winogrona w zmiennych proporcjach, czereśnie koktajlowe (czereśnie, cukier, barwnik: erytrozyna), regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
MIĘSO WIEPRZOWE
ananas, woda, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
MIĘSO WIEPRZOWE
MIĘSO WIEPRZOWE
Schab wieprzowy TOMAHAWK 84,7%, marynata (olej roślinny rzepakowy, sól, przyprawy (rozmaryn, bazylia, szczypiorek, cebula, tymianek, mięta pieprzowa, oregano, kurkuma), tłuszcz rzepakowy całkowicie utwardzony, hydrolizowane białko roślinne (rzepak, kukurydza), aromat), preparat do mięs (sól, proszek owocowy, aromat).
gruszki, woda, cukier, kwas: kwas cytrynowy
brzoskwinie, woda, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Brzoskwinie, woda, cukier, kwas: kwas cytrynowy
MIĘSO WIEPRZOWE
MIĘSO WIEPRZOWE
zagęszczony moszcz winogronowy, ocet winny
MIĘSO WIEPRZOWE
Pstrąg tęczowy patroszony
MIĘSO WIEPRZOWE
Karkówka wieprzowa bez kości 88,5%, woda, marynata (olej roślinny rzepakowy, tłuszcz rzepakowy całkowicie utwardzony , przyprawy (w tym GORCZYCA), papryka, pieprz, SELER), sól, aromaty i ekstrakty, cukier, preparat do mięs (sól, proszek owocowy, aromat).
Płatki owsiane pełnoziarniste (35%), płatki pszenne pełnoziarniste (28%), rodzynki sułtańskie, płatki kukurydziane (kukurydza, cukier, sól, ekstrakt słodu jęczmiennego), kawałki suszonych fi g (5%), kawałki suszonych daktyli, siekane migdały (2%), ziarno słonecznika, siekane orzechy laskowe (1%), kawałki suszonych jabłek (1%)
MIĘSO WIEPRZOWE
MIĘSO WIEPRZOWE
mięso drobiowe
mięso drobiowe
MIĘSO WIEPRZOWE
MIĘSO WIEPRZOWE
mięso drobiowe
mięso drobiowe
ACETO BALSAMICO DI MODENA I.G.P.* Ocet z octu z białego winai koncentratu moszczu winogronowego, kwasowość 6%. * Chronione Oznaczenie GeograficzneOcet winny, koncentrat moszczu winogronowego (25%), barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy.
ocet winny, zagęszczony moszcz winogronowy 25%. kwasowość 5%.
mięso indycze
Składniki: Łosoś atlantycki (Salmo salar), sól
MIĘSO WIEPRZOWE
ziemniaki, olej słonecznikowy 3%.
mięso wieprzowe
MIĘSO WIEPRZOWE
MIĘSO WIEPRZOWE
MIĘSO WIEPRZOWO-WOŁOWE
Olej rzepakowy 50%, woda, mleko odtłuszczone, żółtko jaja (jaja z chowu ściółkowego), cukier, sól, aromat (zawiera seler), sok cytrynowy z koncentratu soku cytrynowego, ocet winny biały, stabilizator: guma ksantanowa, guma guar, mączka chleba świętojańskiego; kwas: kwas mlekowy; barwnik: ekstrakt z papryki
fasola czerwona kidney, woda, cukier, sól.
Boczek wieprzowy bez skóry bez żeber
mięso indycze
MIĘSO WIEPRZOWE
Makrela, sól