Ser topiony w plastrach protein z chili i bazylią 130 g SERTOP

  • Dodaj do ulubionych:
  • Oceń:
  • Marka: Sertop
  • Kod producenta: 5900746000126
  • Dostępnośc: Dostępny

  • Najniższa cena 30 dni przed zmianą: 6,08 zł brutto
  • Więcej o kosztach dostawy: kliknij!
  • Czas realizacji: 1 dzień + czas dostawy
Produkt lokalny sprzedawany na terenie Warszawy i okolic
  • Cena brutto: 6,70 zł / szt. 6,38 zł / szt.
  • 130 g ( 5,15 zł / 100 g )
  • szt.
  • Przelew odroczony (Firmy i instytucje - umowa), Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze
  • Szybkie płatności Blik.

Produkty z dostawą lokalną (Warszawa i okolice) : mrożonki, artykuły świeże, chłodnicze.

Darmowa dostawa od 250 zł na terenie Warszawy i okolic. Nie dotyczy przesyłek kurierskich.

Produkt możesz zwrócić w ciągu 14 dni.

Specjalnie dla Was!
Rodzina wysokobiałkowych serów topionych poszerzona o nowe rodzaje opakowania.
Nowe, wygodne i praktyczne opakowania przygotowane dla Was to – bloczki 90 g oraz plastry 130 g.
Dwa ulubione smaki – Gouda oraz Chili z bazylią – będzie można zakupić w obu gramaturach.
Serki topione wysokobiałkowe to produkty skierowane do wszystkich smakoszy serków niezależnie od wieku.
Serek topiony w bloczku 90 g zawiera 16 g białka, natomiast w formie plastrów 130 g aż 26 g białka w opakowaniu.
To smakowita i odżywcza przekąska nie tylko na kanapkę.
Serki topione proteinowe można podawać w sałatkach, gdyż łatwo się kroją a zupy idealnie zagęszczają.
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu: sertop sp. z o.o. ulica i numer: ul. przemysłowa 58 kod pocztowy i miasto: 43-100 tychy pl
Całkowity okres minimalnej trwałości (od daty produkcji): 180 dni (dzień)
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Krótki opis marketingowy: Nowa proteinowa odsłona serka topionego!
Rodzaj mleka: Krowie
Rodzaj sera: Topiony
Technika utrwalenia: pasteryzacja
Temperatura przechowywania min - max: 2 - 10 °C
Wysoka zawartość białka: Tak
Zawartość netto: 130 g
Zawartość tłuszczu: Inny
Skład:
ser 85 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), woda, sole emulgujące: e452, e339; chili 0,6 %, bazylia 0,1 %, mleko w proszku odtłuszczone, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sól.
Alergeny
Łubin i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Cukry: 1 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
Wartość energetyczna kcal: 264 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1097 kJ
Zawartość białek: 20 g
Zawartość soli: 2 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 20 g
Zawartość węglowodanów: 1 g