Składniki: Mleko, cukier, woda, skrobia modyfikowana, aromat, zagęszczony sok cytrynowy, koncentrat z krokosza barwierskiego i cytryny, barwnik – karoteny, bakterie fermentacji mlekowej.
Składniki: Mleko, śmietanka (z mleka), białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Składniki: mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Składniki: Mleko, inulina, mleko w proszku, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych
Składniki: mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Składniki: Śmietanka pasteryzowana, kultury maślarskie,
Składniki: Mleko pasteryzowane, czyste kultury mleczarskie.
Składniki: Mleko pasteryzowane homogenizowane
Składniki: mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Składniki: Mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, skrobia, białka mleka, sól dietetyczna SALVITA, kultury mleczarskie.
Składniki: mleko , preparat smakowy : cukier , woda , skrobia modyfikowana , substancje zagęszczające: pektyny , guma guar ; aromat , zagęszczony sok cytrynowy , koncentrat z korkosza barwierskiego i cytryny ,barwnik-karoteny; bakterie fermentacji mlekowej.
Składniki: mleko pasteryzowane, czyste kultury bakterii
Składniki: mleko pasteryzowane, czyste kultury mleczarskie
Składniki: Śmietanka pasteryzowana, żywe kultury mleczarskie
Składniki: Mleko pasteryzowane, odtłuszczone mleko w proszku, białka mleka, żywe kultury bakterii
Składniki: mleko,białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Składniki: mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej.