Nadbużański Jogurt Naturalny Bez Laktozy 200G

  • Dodaj do ulubionych:
  • Oceń:
  • Marka: Bieluch
  • Kod producenta: 5902061000157
  • Dostępnośc: Dostępny

  • Historia ceny
    Najniższa cena 30 dni przed zmianą: 2,76 zł brutto
  • Więcej o kosztach dostawy: kliknij!
  • Czas realizacji: 1 dzień + czas dostawy
Produkt lokalny sprzedawany na terenie Warszawy i okolic
  • Cena brutto: 3,14 zł / szt. 2,99 zł / szt.
  • 200 g ( 15,70 zł / 1 kg )
  • szt.
  • Przelew odroczony (Firmy i instytucje - umowa), Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze
  • Szybkie płatności Blik.

Produkty z dostawą lokalną (Warszawa i okolice) : mrożonki, artykuły świeże, chłodnicze.

Darmowa dostawa od 250 zł na terenie Warszawy i okolic. Nie dotyczy przesyłek kurierskich.

Produkt możesz zwrócić w ciągu 14 dni.

Jogurt Nadbużański bez laktozy – zdrowa nowość w Twojej kuchni
Jogurt naturalny Nadbużański bez laktozy, różni się od zwykłego jogurtu przede wszystkim konsystencją i smakiem. Jest zdecydowanie gęstszy, kremowy i nieco bardziej słodszy od tradycyjnego jogurtu naturalnego. I taki właśnie jest Jogurt Nadbużański bez laktozy, który zawiera wiele cennych wartości odżywczych, a możliwości jego zastosowania w kuchni są właściwie nieograniczone.
Jogurt naturalny Nadbużański bez laktozy zawiera dużo cennego białka, które jest łatwo przyswajalne przez nasz organizm. Jednym z najistotniejszych składników odżywczych tego jogurtu jest tłuszcz. Jest on nie tylko nośnikiem smaku kremowego jogurtu, ale zawarte w nim witaminy – A, D, E, K – jako naturalnie występujące w jogurcie, są w pełni przyswajalne w procesie trawienia. Szczególnie istotną rolę odgrywa obecność witaminy D, dzięki której dużo lepiej przyswajany jest zawarty w jogurcie wapń.
Jeśli chodzi o kulinarne zastosowanie jogurtu Nadbużańskiego, warto w...

Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu: spółdzielnia mleczarska bieluch w chełmie ulica i numer: chemiczna 4 kod pocztowy i miasto: 22-100 chełm pl
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Rodzaj: Naturalny
Składniki: Mleko, śmietanka (z mleka), białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Smak: Naturalny
Temperatura przechowywania min - max: 0 - 8 °C
Zawartość netto: 200 g
Łubin i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Żyto i produkty żytnie: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Nie
Jęczmień i produkty jęczmienne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Nie
Owies i produkty owsiane: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Ryby i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać

Cukry: 4 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 5,8 g
Wartość energetyczna kcal: 110 kcal
Wartość energetyczna kJ: 455 kJ
Wielkość porcji: 200 g
Zawartość białek: 3,2 g
Zawartość soli: 0,1 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 9 g
Zawartość węglowodanów: 4 g