Spożywcze

Piątnica Koktajl Z Białkiem Serwatkowym Mango, Marakuja 250Ml

białko serwatkowe (z mleka), owoce 8% (przecier mango 5%, przecier marakuja 3%), cukier 4,5%, naturalne aromaty

Piątnica Śmietana 12% 1Kg Horeca

śmietanka pasteryzowana, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego; kultury bakterii mlekowych.

12,66 zł
Piątnica Jogurt Owocowy Mix 100G

Brzoskwinia marakuja- Mleko pasteryzowane, cukier, brzoskwinia 5,5%, marakuja 0,5%, naturalny aromat, barwnik: karoteny, żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus) Truskawaka - Mleko pasteryzowane, cukier, truskawki 6%, naturalny aromat, koncentraty: z marchwi i soku z buraka czerwonego, zagęszczony sok cytrynowy, żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus) Jagoda - Mleko pasteryzowane, cukier, jagody 6%, koncentraty: z marchwi, aronii i winogron, naturalny aromat, zagęszczony sok cytrynowy, żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus) Wanilia - Mleko pasteryzowane, cukier, naturalny aromat waniliowy, zagęszczony sok z cytryny, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus)

Piątnica Jogurt Skyr Typu Islandzkiego Naturalny 150G

mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus).

Piątnica Jogurt Skyr Waniliowy 150G

Mleko pasteryzowane, wsad waniliowy 20% (cukier, woda, błonnik cytrusowy, zagęszczony sok z cytryny, ekstrakt wanilii, mielona laska wanilii ), żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus).

Piątnica Jogurt Skyr Z Truskawkami 150G

Mleko pasteryzowane, wsad truskawkowy 20% (truskawki 40%, cukier, zagęszczony sok z cytryny, substancje zagęszczające: pektyny, mączka chleba świętojańskiego; koncentrat soku z buraka czerwonego, naturalne aromaty), żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus).

Piątnica Serek Homogenizowany Kokosowy 150G

Mleko, śmietanka, cukier, wiórki kokosowe 1,1%, naturalny aromat, zagęszczony sok z cytryny, kultury bakterii mlekowych.

Piątnica Jogurt Skyr Pitny Truskawka Kiwi 330 G

Mleko pasteryzowane, truskawka 3%, kiwi 3,2% (w tym przecier z zagęszczonego przecieru ), cukier, aromat naturalny, żywe kultury bakterii jogurtowych ( streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)

Piątnica Serek Śmietankowy Do Sushi 1 Kg

Serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), białka mleka, sól, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego.

29,45 zł
Piątnica Jogurt Naturalny 1Kg

mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych

Piątnica Jogurt Naturalny 100G

Mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych.

Piątnica Jogurt Skyr Typu Islandzkiego Z Mango I Marakuja 150 G

mleko pasteryzowane, wsad z mango i marakują 20%, (mango 35%, cukier, przecier marakui 5%, substancje zagęszczające: pektyny, mączka chleba świętojańskiego; naturalny aromat, zagęszczony sok cytrynowy), żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobaccilus burgalicus.

Piątnica Serek Twój Smak Z Przyprawami 135G

serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), sól, białka mleka, mieszanka przyprawowo-warzywna 0,6%.

Piątnica Mascarpone 5Kg Horeca

Śmietanka pasteryzowana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

174,05 zł
Piątnica Roślinna Owsiane 1L

woda, owies Bio 11,6 %, olej słonecznikowy, sól morska

10,89 zł
Piątnica Majeranek  200g Słoik

: 100% majeranek suszony

Piątnica Śmietana 18% 3 Kg Horeca

śmietanka pasteryzowana, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego; kultury bakterii mlekowych.

46,14 zł
Piątnica Śmietana 18% 400G

śmietanka pasteryzowana, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego; kultury bakterii mlekowych.

Polgreen Ryż Paraboliczny 1Kg

Polgreen Ryż Paraboliczny 1Kg

Piątnica Jogurt Naturalny Bio 140G

mleko pasteryzowane bio, żywe kultury bakterii jogurtowych.

Piątnica Serek Homogenizowany Ciasteczkowy 150G

Mleko, śmietanka, cukier, ciastko pokruszone 0,9% (mąka kukurydziana, cukier masło, mąka ryżowa, sól), naturalne aromaty, zagęszczony sok z cytryny, kultury bakterii mlekowych.

Piątnica Jogurt Skyr Typu Islandzkiego Naturalny 450G

mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus

Piątnica Jogurt Skyr Typu Islandzkiego Waniliowy 450G

mleko pasteryzowane, wsad waniliowy 20% (cukier, woda, błonnik cytrusowy, zagęszczony sok z cytryny, ekstrakt wanilii, mielona laska wanilii), żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus

Piątnica Roślinna Migdałowe 1L

Woda, migdał 5,2%, ryż, regulator kwasowości: fosforany potasu, naturalny aromat, stabilizator: guma guar, sól morska.

Piątnica Serek wiejski jabłko cynamon 150g

Twaróg ziarnisty, śmietanka, wsad jabłko z cynamonem (jabłko 8% w serku, cukier, zagęszczony sok z cytryny, naturalny aromat jabłkowy z innymi naturalnymi aromatami, cynamon 0,02% w serku ), sól

Piątnica Śmietana 30 % UHT  1l

Śmietanka, stabilizator: karagen

24,79 zł
Piątnica Jogurt Pitny Skyr kokos-ananas 330ml

Mleko pasteryzowane, ananas 6,9%, cukier, krem kokosowy 1,1%, naturalny aromat, zagęszczony sok z cytryny, koncentrat z marchwi, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)

Piątnica Jogurt Pitny Skyr nektarynka-malina 330ml

Mleko pasteryzowane, owoce 8% (nektarynka 5,5%, przecier maliny 2,5%), cukier, naturalny aromat, koncentrat z marchwi, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)

Piątnica Jogurt Pitny Skyr naturalny 1l

Mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)

14,35 zł
Piątnica Jogurt Pitny Skyr wiśnia 330ml

Mleko pasteryzowane, wiśnia 8%, cukier, naturalny aromat, koncentrat z czarnej marchwi, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)