Śmietanka pasteryzowana , enzym : laktaza , bakterie fermentacji mlekowej, w tym Lactobacillus acidophilus oraz Bifidobacterium.
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka.
mleko pasteryzowane, wsad waniliowy (cukier, substancja zagęszczająca: pektyna cytusowa, aromat naturalny waniliowy), bakterie fermentacji mlekowej
mleko pasteryzowane,żywe kultury bakterii jogurtowych Steptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricius
Śmietanka żywe kultury bakterii jogurtowych: streptococcus thermophilus, lactobacillus delbruecki subsp. bulgaricus
Mleko pełne pasteryzowane śmietanka pasteryzowane mleko w proszku białka mleka żywe kultury bakterii jogurtowych: streptococcus thermophilus, lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
Mleko pełne pasteryzowane śmietanka pasteryzowana mleko w proszku odtłuszczone białka mleka żywe kultury bakterii jogurtowych: streptococcus thermophilus, lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
mleko pasteryzowane żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
Mleko pasteryzowane, woda, sól, kultury bakterii jogurtowych
Mleko pasteryzowane woda sól kultury bakterii jogurtowych