Składniki: mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii.
Składniki: Mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik annato
Składniki: mleko, sól stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii
Składniki: śmietanka, białka mleka, stabilizator:karagen
Składniki: śmietanka,białak mleka, stabilizator:karagen
Składniki: Mleko pasteryzowane; sól; stabilizator: chlorek wapnia; kultur bakterii
Składniki: ser(mleko, sól,kultury bakterii),skrobia
Składniki: Ser miękki solankowy (mleko, sól, regulator kwasowości), zalewa solankowa.
Składniki: mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
Składniki: Mleko, sól, kultury bakterii. w przypadku sera barwionego:barwnik-karoteny.
Składniki: śmietanka, stabilizator: karagen, emulgator: E471
Składniki: mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
Składniki: mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
Składniki: mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
Składniki: mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii.
Składniki: mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii.
Składniki: mleko, cukier, naturalny aromat waniliowy, barwnik:karoteny
Składniki: mleko, czekolada w proszku 4,1% (kakao, cukier), cukier, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, stabilizator: karagen, aromat
Składniki: mleko, cukier, naturalny aromat truskawkowy z innymi aromatami, barwnik:karoteny,
Składniki: mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
Składniki: mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
Składniki: mleko ,żywe kultury bakterii jogurtowych
Składniki: sery z mleka krowiego, sól, skrobie modyfikowane, substancja zagęszczająca: guma guar, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Składniki: śmietanka,białka mleka,stabilizator karagen
Składniki: Mleko, śmietanka, mleko w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych
Składniki: mleko, sól, stabilizator:chlorek wapnia,kultury bakterii
Składniki: śmietanka, żywe kultury bakterii mlekowych.
Składniki: mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
Składniki:mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
Składniki: Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
Składniki: mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia,kultury bakterii, barwnik annato
Składniki: sery(mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: karoteny); woda; masło; twaróg; sole emulgujące: E450, E451, E330, E339; serwatka w proszku; sól.
Składniki: sery (mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: karoteny); woda; masło; twaróg; sole emulgujące: E450, E451, E330, E339; serwatka w proszku, sól, szczypiorek susz 0,16%.
Składniki:mleko,sól, stabilizator-chlorek wapnia,kultury bakterii
Składniki: mleko, sól, regulator kwasowości E575
Składniki: mleko, sól,stabilizator:chlorek wapnia,kultury bakterii, Penicillium Candicum
Składniki: mleko,sól,stabilizator:chlorek wapnia,kultury bakterii, Penicilinum Candicum
Składniki: Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
Składniki: mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii
Składniki: mleko, sól,stabilizator-chlorek wapnia,kultury bakterii
Składniki: mleko, sól, stabilizator,-chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik-annato
Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii
Składniki: Mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik:annato
Składniki: Mleko, śmietanka, mleko w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych
Składniki:mleko, żywe kultury bakterii jogurtowych
Składniki: Mleko ekologiczne, żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
Składniki: mleko bez gmo, bez laktozy
Składniki: śmietanka, żywe kultury bakterii
Składniki: mleko,żywe kultury bakterii jogurtowych
Składniki: SER CHEDDAR 52%,SER 16%,MASŁO,MLEKO ODTŁ. W PROSZKU,SOLE EMULGUJĄCE (E331,E339,E452),BIAŁKA MLEKA,SÓL,BARWNIKI:EKSTRAT Z PAPRYKI I KAROTENY,SUBSTANCJA PRZECIWZBRYLAJĄCA:LECYTYNA SŁONECZNIKOWA
Składniki: Mleko, sól, kultury bakterii, barwnik -annato
Składniki: mleko,mleko w proszku,żywe kultury bakterii jogurtowych
Składniki: mleko pasteryzowane, sól, regulator kwasowości E 575
Składniki: serek śmietankowo-kremowy wyprodukowany zer śmietanki pasteryzowanej oraz regulatora kwasowości: kwasu cytrynowego