Składniki: śmietanka, stabilizator - karagen
Składniki: Śmietanka,stabilizator-karagen.
Składniki: Śmietanka, stabilizator - karagen.
Składniki: śmietanka, stabilizator - karagen
Składniki:ser twarogowy (mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej, enzym laktaza), wsad waniliowy (cukier, aromat, laska wanilii 0,02%)
Składniki: Sery dojrzewające( mleko pasteryzowane, sol, stabilizator- chlorek wapnia, substancja konserwująca - lizozym z białka jaja kurzego, kultury bakterii, podpuszczka, barwnik - karoten)
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia), kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna
Składniki: Mieszanina serów dojrzewających ( mleko pasteryzowane, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii, podpuszczka, barwnik-karoteny. Substancja konserwująca- sorbinian potasu, mieszanka warzyw ( suszone: marchew, cebula, pasternak, natka pietruszki), pieprz ziołowy
Składniki: Maślanka, mleko, wsad truskawkowy( cukier, truskawki 2,2%, substancja zagęszczająca: pektyny; barwniki: ekstrakt z papryki), żywe kultury bakterii.
Składniki: mleko,maślanka,białka mleka,mleko w proszku odtłuszczone,żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej.
Składniki: Maślanka, mleko, wsad mango z marakują ( cukier, mango 2,0%, marakuja - przecier 0,45%, aromat naturalny, koncentrat z marchwi, substancja zagęszczająca - pektyny), żywe kultury bakterii.
Składniki: mleko pasteryzowane żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
Składniki: mleko pasteryzowane, odtłuszczone mleko w proszku, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych, enzym laktaza
Składniki: Śmietanka pasteryzowana, białka mleka, odtłuszczone mleko w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych