oliwki czarne, woda, sól, substancja wzmacniająca kolor: glukonian żelazawy. Produkt sterylizowany
oliwki, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy. Pasteryzowane.
oliwki czarne, woda, sól, substancja wzmacniająca kolor: glukonian żelazawy
oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości, kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
oliwki czarne, woda, sól, substancja wzmacniająca kolor: glukonian żelazawy
korniszony, woda, sól, ocet (1%), sól, cukier, przyprawy (gorczyca, oregano, koperek), regulator kwasowości: kwas mlekowy
oliwki zielone* 94 g (47%) [zawierają: sól, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy (E330), kwas mlekowy (E270), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (E300)] pochodzenie: Grecja; oliwki Kalamata* 94 g (47%) [zawierają: sól, ocet winny, regulatory kwasowości: kwas mlekowy (E270)] pochodzenie: Grecja; oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia* 13 ml (6%( pochodzenie: Grecja. *PRODUKT ROLNICTWA EKOLOGICZNEGO.
oliwki zielone, oliwki Kalamata, oliwa z oliwek extra virgin (z pierwszego tłoczenia)
oliwki kalamata, oliwa z oliwek extra virgin ( z pierwszego tłoczenia)
Oliwki zielone (zawierają: sól, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas mlekowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), czosnek, bazylia, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Oliwki zielone (zawierają: sól, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas mlekowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), kolendra, imbir, cynamon, kurkuma, czosnek, kminek, czerwona papryka, goździki, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia.
papryka, woda, destylowany ocet, sól, cukier
złota grecka papryka, woda, ocet destylowany, sól, cukier, aromat koperku, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik: ryboflawina, substancje konserwujące: benzoesan sodu, pirosiarczyn sodu
oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
oliwki, woda, pasta paprykowa 18% (papryka, zagęstnik: alginian sodu, stabilizator: guma guar, substancja wiążąca: chlorek wapnia), sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
oliwki czarne, woda, sól, substancja wzmacniająca kolor: glukonian żalazawy.
oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
oliwki czarne, woda, sól, substancja wzmacniająca kolor: glukonian żelazawy
Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.