Mąka pszenna, olej palmowy, cukier, skrobia pszenna, miazga z orzeszków arachidowych (4%), serwatka w proszku (z mleka), skrobia ziemniaczana, mleko w proszku odtłuszczone, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, miazga z orzechów laskowych (0,5 %), emulgator [lecytyny (z soi)], olej rzepakowy, aromat, sól, barwnik (karmel), substancja spulchniająca (węglany sodu) Alergeny: Jaja, Soja, Sezam, Laktoza, Orzeszki_Ziemne. ...
Mąka pszenna, olej palmowy, cukier, skrobia pszenna, serwatka w proszku (z mleka), mleko w proszku odtłuszczone (4,5 %), skrobia ziemniaczana, emulgator [lecytyny (z soi)], olej rzepakowy, sól, barwnik (karmel), aromat, substancja spulchniająca (węglany sodu) Alergeny: Jaja, Soja, Sezam, Laktoza, Orzeszki_Ziemne. ...
Olej palmowy, cukier, mąka pszenna, serwatka w proszku (z mleka), skrobia pszenna, mleko w proszku odtłuszczone (1,6 %), emulgator [lecytyny (z soi)], skrobia ziemniaczana, olej rzepakowy, sól, aromat, substancja spulchniająca (węglany sodu) Alergeny: Jaja, Soja, Sezam, Laktoza, Orzeszki_Ziemne. ...
Specjalna formuła tego płynu do kąpieli, wzbogacona o substancje zmiękczające i nawilżające, nada Twojej skórze prawdziwej miękkości, gładkości i elastyczności....
Mleko częściowo odtłuszczone, kultury bakterii fermentacji mlekowej Alergeny: Laktoza. ...
TUŃCZYK PASIASTY (Katsuwonus pelamis), woda, sól Alergeny: Ryby. ...
Tuńczyk pasiasty (Katsuwonus pelamis), woda, sól Alergeny: Ryby. ...
Tuńczyk pasiasty (Katsuwonus pelamis), olej sojowy (18 %), woda, sól Alergeny: Ryby. ...
Mąka PSZENNA (66%), woda, olej rzepakowy, stabilizator: glicerol, otręby PSZENNE (1,8 %), płatki OWSIANE (1,6 %), płatki JĘCZMIENNE (1,6 %), gluten PSZENNY, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, siemię lniane (0,7 %), emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, sól, substancja spulchniająca: węglany sodu, nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica) 0,5 %, glukoza, substancje konserwujące: propionian wapnia, sorbinian potasu, środek do przetwarzania mąki: L-cysteina...
Mąka PSZENNA (69%), woda, olej rzepakowy, stabilizator: glicerol, gluten PSZENNY, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, sól, emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, substancja spulchniająca: węglany sodu, glukoza, substancje konserwujące: propionian wapnia, sorbinian potasu, środek do przetwarzania mąki: L-cysteina...