Mąka pszenna, przecier pomidorowy 15,1 %, woda, szynka wieprzowa gotowana 8 % (mięso wieprzowe, sól, dekstroza, cukier, przeciwutleniacz (askorbinian sodu, ekstrakt z rozmarynu), substancja konserwująca (azotyn sodu), dym wędzarniczy), pieczarki 7,1 %, ser edamski 5,1 %, ser mozzarella 5,1 %, cebula 2,4 %, drożdże, olej rzepakowy, sól, dekstroza, skrobia, skrobia pszenna, zioła (majeranek, oregano, rozmaryn), pieprz, pieprz biały, czosnek.
Ziemniaki, olej rzepakowy. produkt certyfikowany przez polskie stowarzyszenie osób z celiakią i na diecie bezglutenowej.
Łosoś atlantycki (salmo salar) 97%, sól 2,9%, regulator kwasowości: mleczan sodu 1,1%
Kałamarnica humboldta dosidicus gigas (40%) (mięczaki), mąka pszenna (gluten), woda, skrobia pszenna (gluten), olej roślinny: g- słonecznikowy; n- rzepakowy : patrz nr partii, drożdże, sól, substancje zagęszczające: e407, e412; substancje spulchniające: e450, e500; barwnik: e101.
warzywa w zmiennych proporcjach: fasola szparagowa zielona, fasola szparagowa żółta.
Marchew, papryka czerwona, papryka zielona, fasolka zielona, zielony groszek, czerwona cebula, czerwona fasola, kukurydza
Woda, płatki ziemniaczane (30%) (nie pochodzi z polski), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka pszenna, sól, mąka ryżowa.
Ziemniaki (98%), olej słonecznikowy. nie zawiera oleju arachidowego.
Składniki: Filety z mintaja 72% (theragra chalcogramma) panierka sypka 11% (mąka pszenna, sól, mąka ryżowa, czarny pieprz, drożdże), woda, olej słonecznikowy, mąka pszenna, skrobia z grochu, natka pietruszki 0,7%, koncentrat soku z cytryny, sól, czarny pieprz. produkt może zawierać skorupiaki, jaja, soję, mleko, seler, gorczycę.
Tuszka indycza z szyja, bez podrobów
Mięso z piersi kurczaka 62%, mąka pszenna, olej rzepakowy, skrobia ziemniaczana, sól, błonnik grochu, izolat białka sojowego, cukry (dekstroza), drożdże, stabilizatory - E 451, E 450; substancje spulchniające- E 450, E 500; olej słonecznikowy, substancja zagęszczająca- E 412; regulator kwasowości- E 450; przeciwutleniacze- E 300, E 316; przyprawy, ekstrakty przypraw, aromat. Produkt może zawierać: seler, gorczycę, mleko (łącznie z laktozą) i jaja.
Semolina z pszenicy durum (nie pochodzi z polski), masa jajowa pasteryzowana, woda, mąka ryżowa.
Semolina z pszenicy durum (nie pochodzi z polski), masa jajowa pasteryzowana, woda, mąka ryżowa.
Semolina z pszenicy durum (nie pochodzi z polski), masa jajowa pasteryzowana, woda.
Mąka pszenna, kapusta biała kwaszona 24%, woda, cebula smażona ( cebula, tłuszcz wieprzowy, olej rzepakowy), pieczarki 3,8%, bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól), olej rzepakowy, przyprawy (zawierają seler i gorczycę), wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, sól, stabilizator: guma guar, błonnik pszenny, aromat, barwnik: karoteny. zawartość farszu nie mniej niż 35%.
Borowik szlachetny - boletus edulis podgrzybek brunatny - xerocomus badius pieprznik jadalny (kurka) - cantharellus cibarius maślak zwyczajny - suillus luteus
Warzywa 85% w zmiennych proporcjach marchew, groch zielony, ziemniaki , seler, pietruszka, cebula, jabłko
Warzywa w zmiennych proporcjach fasolka szparagowa żółta 56%, ziemniak, marchew, pietruszka.
Krewetki surowe 91%, woda, sól, stabilizator e451, e452
Organic Krewetka bananowa (Penaeus merguiensis) 100%.
Krew spożywcza wieprzowa chłodzona, ocet, sól, woda , regulator kwasowości : cytrynian sodu E331
Mąka pszenna, woda, jaja (18 %)*, sól, olej rzepakowy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), ekstrakt przyprawowy. *jaja z chowu ściółkowego. może zawierać soję i gorczycę.
Krewetki (skorupiaki) 50%, mąka pszenna, woda, skrobia tapioka modyfikowana, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, dekstroza, olej palmowy, wzmacniacz smaku e621, sól, czosnek mielony, drożdże, cukier, przeciwutleniacz e300, pieprz, substancja spulchniająca e450, ee500, e341, skrobia tapioka, substancja zagęszczająca e415, e412, mąka sojowa, stabilizator e451.
Warzywa w zmiennych proporcjach 30% burak liściowy (bl) lub burak ćwikłowy (bc) * młode liście , ziemniaki burak ćwikłowy korzeń, marchew, cebula , koper *symbol użytego surowca podany w okienku przy numerze partii.
Warzywa 70% w zmiennych proporcjach: szpinak , pomidor, cebula, marchew, papryka; gnocchi ziemniaczane27% (woda, płatki ziemniaczane 17,8% skrobia ziemniaczana, mąka pszenna, semolina z pszenicy durum, olej rzepakowy sól, barwnik : karoteny) ; sos pomidorowo - ziołowy w proszku 3%, (warzywa suszone : pomidor 18%, cebula, czosnek, sól, skrobia kukurydziana , skrobia ziemniaczana, cukier , papryka, zioła 3%: bazylia, oregano, tymianek, rozmaryn, natka pietruszki; pieprz czarny).
Warzywa 97% w zmiennych proporcjach: ziemniaki podsmażane 27% (ziemniaki , olej słonecznikowy (s)i/lub olej rzepakowy (r), cebula, kapusta brukselska, marchew, por, papryka; sos śmietanowo-ziołowy w proszku 3% (skrobia kukurydziana, sól, skrobia ziemniaczana , zioła 3,8%:oregano , natka pietruszki , bazylia , majeranek, tymianek , czosnek suszony , cebula suszona , przyprawy, śmietanka w proszku (z mleka) , 3,5% ekstrakt drożdżowy , cukier, aromaty) symbol użytego oleju (s, r) w okienku przy numerze partii.
Panga sum (sum rekini) pangasius hypophthalmus 60%, woda, stabilizatory: e450 (iii), e451 (i); przeciwutleniacze: e330, e331 (iii), sól.
Łosoś atlantycki (salmo salar) 100%.
Ziemniaki 67%, skrobia ziemniaczana, pasteryzowane jaja płynne, płatki ziemniaczane 3%, woda, skrobia modyfikowana.
mąka pszenna, kapusta kiszona, grzyby leśne, cebula, jaja płynne, przyprawy
mąką pszenna, woda, pieczarki 13%, grzyby leśne 3,5%( borowik szlachetny, podgrzybek brunatny, maślak zwyczajny), cebula, olej kokosowy, pasteryzowane jaja płynne, błonnik pszenny bezglutenowy, sól, przyprawy, suszone warzywa( marchew, pietruszka, por, cebula), olej rzepakowy, aromaty naturalne, cukier, ekstrakt drożdżowy
Żółta fasola cała, zielona fasola cała, brokuł, młoda marchew, żółta marchew plastry
Podgrzybek kostka, ziemniak, marchew, cebula, seler, pietruszka
Makaron 50% (woda, semoliny z pszenicy durum, sól), krewetki surowe obrane, bez ogonka 18% (krewetki, woda, sól), warzywa w zmiennych proporcjach (pomidor, por, papryka czerwona, cebula), sos pikantny (oliwa z oliwek, czosnek, sól, chilli, pieprz czarny, natka pietruszki).
Boczniak, łuskwiak nameko, shiitake- twardnik japoński
Borowik szlachetny, podgrzybek brunatny, maślak zwyczajny, koźlarz czerwony