Składniki: łosoś antlantycki 97%, sól
Mięso wieprzowe 68%,woda,mięso wołowe 3,5%,tłuszcz wieprzowy,skrobia ziemniaczana,sól spożywcza ,białko sojowe,błonnik bambusowy,glukoza,wzmacniacz smaku:glutaminian monosodowy,przeciwutlleniacz:kwas izoaskorbinowy,przyprawy,ekstrakty przypraw,stabilizator:trifosforany,regulatory kwasowosci,octany sodu,e575,białko wieprzowe,substancja konserwująca e250,osłonka jadalna:jelito wieprzowe.
Ze 143 g mięsa wieprzowego wyprodukowano 100 g wyrobu. mięso wieprzowe, sól, aromaty, glukoza, przyprawy, przeciwutleniacz- askorbinian sodu; substancja konserwująca- azotyn sodu. może zawierać: gorczycę, jaja, mleko (łącznie z laktozą), seler, soję, zboża zawierające gluten.
Składniki: 100 g produktu wyprodukowano ze 102 g polędwiczki wieprzowej polędwiczka wieprzowa (ue), posypka 2% (sól, przyprawy, cukier, aromat, ekstrakty przypraw, ekstrakt papryki), sól, glukoza, cukier, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu (e316); aromat, stabilizator: difosforany (e450); substancja konserwująca: azotyn sodu (e250). może zawierać soję, seler, gorczycę, gluten pszenny, mleko z laktozą, orzechy laskowe
polędwiczka wieprzowa 90%, woda, olej rzepakowy częściowo utwardzony, sól, przyprawy, oliwa z oliwek, olej słonecznikowy, cukier, pomidory, ekstrakty przypraw, proszek owocowy, aromat.
mleko pasteryzowane, mleko w proszku odtłuszczone, białka mleka , kultury bakterii jogurtowych
MIĘSO WOŁOWE
96,5% ikra łososia pacyficznego keta (oncorhynchus keta), sól.
mleko pasteryzowane, sól, kultury bakteryjne, podpuszczka mikrobiologiczna
mleko krowie pełnotłuste, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, czarnuszka (1-2%)
Polędwiczka wieprzowa 83%,śliwki suszone 2,5%, morele suszone 2,5%, woda, olej roślinny rzepakowy częściowo utwardzony, sól, przyprawy, dekstroza, ekstrakt przypraw, hydrolizowane białko roślinne (kukurydza, rzepak), aromat dymu wędzarniczego, proszek owocowy, aromat.
Składniki: Okoń nilowy filet bez skóry
serek śmietankowo-kremowy wyprodukowany zer śmietanki pasteryzowanej oraz regulatora kwasowości: kwasu cytrynowego
Dorsz atlantycki filet bez skóry
MLEKO kozie pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, kultury pleśniowe, podpuszczka
FILET Z PIERSI KACZKI ZE SKÓRĄ 100%
MIĘSO WOŁOWE
MLEKO pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana
MIĘSO WOŁOWE
dorsz atlantycki filet ze skórą
Mleko pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator - chlorek wapnia, barwnik - karoteny. powłoka sera nie jest przeznaczona do spożycia.
Składniki: Łosoś pacyficzny (sockeye), sól
Składniki: Łosoś filet ze skórą D-Trym
filet z piersi indyczej
śmietana 99% z mleka, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające, mączka chleba świętojańskiego.
Mleko - 97,98%, sól - 2, podpuszczka - 0,02% środek konserwujący: e 202, e 235
100g produktu wyprodukowano ze 140g mięsa wieprzowego. mięso wieprzowe (ue), sól, substancja konserwująca: azotan potasu (e252)
Mleko, skrobia ziemniaczana,sól,bakterie fermentacji mlekowej,podpuszczka mikrobiologiczna
pasteryzowane mleko krowie, sól, kultur bakterii mlekowych, barwnik annato
mięso wieprzowe, woda, sól, białko SOJOWE, substancja zagęszczająca E 407, skrobia modyfikowana E 1420, regulatory kwasowości: E 262, E 327, E 331, stabilizatory: E 451i, E 450i, E 452i, przeciwutleniacz E 301, wzmacniacze smaku: E 621, E 635, przyprawy, glukoza, substancja konserwująca E 250.
MIĘSO WOŁOWE
MIĘSO WOŁOWE
MIĘSO WOŁOWE
mięso indycze
woda, olej kokosowy (29%), skrobia, sól morska, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego, aromaty, ekstrakt z oliwy, witamina B12.
MIĘSO WOŁOWE
Mleko pasteryzowane sól stabilizator: chlorek wapnia kultury bakterii kwasu mlekowego barwnik: beta karoten substancja przeciwzbrylająca: skrobia ziemniaczana
mięso wieprzowe
Składniki: Łosoś atlantycki (Salmo salar), sól
mięso indycze
Filet z kurczaka Zagrodowego
pasteryzowane mleko krowie, sól, podpuszczka, skórka niejadalna.
Mleko - 97,98%, sól - 2%, podpuszczka - 0,02%
MIĘSO WOŁOWE
mięso indycze
ikra łososia (Oncorhynchus gorbuscha)*, sól, substancja konserwująca: kwas sorbowy.
Karkówka wieprzowa 81%, woda, aromaty, sól, przyprawy, błonnik babki płesznik.
Dorsz czarny ( czarniak )
NOGA Z KACZKI 100 %