Składniki: śmietanka, żywe kultury bakterii
Składniki: mleko, przecier z mango 9,4%, przecier z marakui 4,1%, cukier, żywe kultury bakterii.
Składniki: mleko, przecier truskawkowy 13,5%, cukier, żywe kultury bakterii.
Składniki: woda; sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (20%); cukier; dwutlenek węgla; kwas: kwas cytrynowy; stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej; terpeny pomarańczowe; aromaty; substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; substancje słodzące: sukraloza, acesulfam-K; barwnik: błękit brylantowy FCF.
Składniki: Mleko spożywcze, pasteryzowane w wysokiej temperaturze.
Składniki: Buraki ćwikłowe (60%), chrzan (20%), woda, ocet spirytusowy, cukier, sól.
Składniki: Burak (76%), chrzan (12%), woda, ocet spirytusowy, cukier, sól.
Składniki: Ciecierzyca, woda, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Składniki: skórka pomarańczowa, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja konserwująca - sorbinian potasu
Składniki: owoce i warzywa w różnych proporcjach (jabłko, cukinia, skórka pomarańczowa, marchew, dynia, rodzynka, wiśnia, agrest), cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja konserwująca - sorbinian potasu, koncentrat soku z czarnej marchwi, barwniki - kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin, esktrakt z papryki, kurkumina
Składniki: Gotowane płatki owsiane błyskawiczne i pełnoziarniste 40% ( woda, płatki owsiane błyskawiczne i pełnoziarniste), jogurt naturalny 20%, przecier truskawkowy 12,5%, przecier bananowy 11%, zagęszczony sok jabłkowy, przecier jabłkowy, zagęszczony sok bananowy 3%, zagęszczony sok truskawkowy 0,5%, aromat, witaminy: C, D3, B6
Składniki: chrzan (50%), woda, ocet spirytusowy, cukier, olej rzepakowy, sól, błonnik bambusowy, mleko odtłuszczone w proszku, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: pirosiarczyn sodu, substancje zagęszczające: guma guar i guma ksantanowa, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Składniki: Ryż gotowany 32 % (woda, ryż), przecier bananowy, jogurt naturalny 8 %, przecier gruszkowy 6%, sok gruszkowy z zagęszczonego soku gruszkowego 5,8%, zagęszczony sok jabłkowy, przecier jabłkowy, zagęszczony sok bananowy, zagęszczony sok cytrynowy, aromaty.
Składniki: Ryż gotowany 32 % (woda, ryż), przecier bananowy, przecier jabłkowy, jogurt naturalny 8 %, przecier z brzoskwini 7%, zagęszczony sok jabłkowy,zagęszczony sok bananowy, zagęszczony sok brzoskwiniowy 1%, zagęszczony sok cytrynowy, aromaty.
Podpaska tradycyjna o wydłużonym kształcie bez osłonek bocznych pokryta mięciutką włókniną softiplait, dla kobiet ceniących tradycyją grubość produktu 6,5- 8mm. główne cechy produktu: odychająca folia izolacyjna, przyjazna dla skóry, umożliwia swobodny przepływ pary wodnej zapobiegając kumulowaniu sie wilgoci wewnątrz ciała kobiety, powierzchnia softiplait- jeśli jesteś zwolenniczką naturalności i delikatności. Podpaska pokryta jest mięciutką, przyjemną w dotyku włókniną przypominającą bawełnę,poziom chłonności 5/5 wskazuje na maksymalną ilość płynu, którą podpaska jest w stanie wchłonąć. Dzięki bocznym wytłoczeniom zastosowanym w podpaskach, przedostająca się na nie wilgoć zostaje równomiernie rozprowadzona.Podpaska tradycyjna o wydłużonym kształcie bez osłonek bocznych pokryta mięciutką włókniną softiplait, dla kobiet ceniących tradycyją grubość produktu 6,5- 8mm. główne cechy produktu: odychająca folia izolacyjna, przyjazna dla skóry, umożliwia swobodny przepływ pary wodnej zapobiegając kumulowaniu sie wilgoci wewnątrz ciała kobiety, powierzchnia softiplait- jeśli jesteś zwolenniczką naturalności i delikatności. Podpaska pokryta jest mięciutką, przyjemną w dotyku włókniną przypominającą bawełnę,poziom chłonności 3/4 wskazuje na maksymalną ilość płynu, którą podpaska jest w stanie wchłonąć. Dzięki bocznym wytłoczeniom zastosowanym w podpaskach, przedostająca się na nie wilgoć zostaje równomiernie rozprowadzona.Chłonność: OooooGrubość wkładu [mm]: 7Kształt: Anatomiczny wydłużonyIlość sztuk w opakowaniu: 10Waga jednostkowa brutto: 0,42 kg Chłonność: 5/5 Grubość wkładu: 7 mm Ilość sztuk w opakowaniu: 10 szt. Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 84 op. zb. (DU)
Składniki: mąka PSZENNA (54%), naturalny zakwas ŻYTNI (mąka ŻYTNIA (22%), woda), woda, sól, drożdże
Składniki: Polewa malinowa 53% (cukier, nieutwardzone tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach; serwatka w proszku (z mleka), malina liofilizowana 0,8%; emulgator: lecytyny (z soi); sól, aromaty), ryż 47% (brązowy, biały).
Składniki: Woda, glukoza, kwas: kwas cytrynowy; cytrynian sodu, cytrynian potasu, węglan magnezu, naturalne aromaty, substancja słodząca: sukraloza; witaminy: niacyna, witamina b6, biotyna.
Składniki: woda, naturalny aromat miętowy, witaminy: witamina C, witamina A, niacyna, witamina B6, witamina B12, biotyna; naturalny aromat cytrynowy z innymi naturalnymi aromatami
Skład: 5–15% anionowe środki powierzchniowo czynne,
Skład: 5-15% anionowe środki powierzchniowo czynne,
Składniki: Woda, glukoza, kwas: kwas cytrynowy; cytrynian sodu, cytrynian potasu, węglan magnezu, naturalne aromaty, substancja słodząca: sukraloza; witaminy: niacyna, witamina b6, biotyna.
Składniki: woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalne aromaty, węglan magnez, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; witaminy: niacyna, kwas pantotenowy, witamina B6, biotyna, kwas foliowy, witamina B12.
Składniki: Woda, kwas: kwas cytrynowy; zagęszczony sok z czarnej marchwi, naturalne aromaty, mleczan cynku, jodek potasu, substancja słodząca: sukraloza; witaminy: niacyna, witamina B6, biotyna, witamina B12
Składniki: mąka pszenna, środki do przetważania mąki: E300, enzymy: alfa-amylaza, ksylanaza (zawierają mąkę pszenną)
Składniki: woda, sól, cukier, ocet spirytusowy, ekstrakt lubczyku , ekstrakt drożdżowy , aromaty.
Składniki: mleko, żywe kultury bakterii oraz: L. acidophilus i Bifidobacterium lactis.
Składniki: cukier, syrop glukozowy, tłuszcz palmowy nieutwardzony, ekstrakt kawy 1,7%, masło (z mleka), sól, mleko pełne w proszku, aromat, emulgator: lecytyny (z soi).
Składniki: śmietanka, stabilizatory - fosforan sodu E339 i karagen E407
Składniki: Mleko, maślanka, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
Składniki: woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (19%), cukier, sok gruszkowy z zagęszczonego soku (1%), regulator kwasowości - kwas cytrynowy i kwas jabłkowy, aromaty, substancja słodząca- sukraloza
Składniki: woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (20%), cukier (D), regulator kwasowości - kwas cytrynowy i kwas jabłkowy ekstrakt z mięty, aromat, substancja słodząca- sukraloza
Składniki: woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (19%), cukier (D), sok brzoskwiniowy z zagęszczonego soku (1%), regulator kwasowości - kwas cytrynowy i kwas jabłkowy, aromaty, substancja słodząca- sukraloza
Składniki: woda, sok pomarańczowy z zagęszczonego soku (19%), cukier (D), sok brzoskwiniowy z zagęszczonego soku (1%), koncentrat cytrynowy, aromaty, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, barwnik - karoteny, substancja słodząca-sukraloza
Składniki: krem kokosowy 79% (woda, ekstrakt kokosowy w proszku), cukier, skrobie modyfikowane, syrop ryżowy w proszku, skrobia ryżowa, mąka ryżowa, kakao 2%, tłuszcz kokosowy, białka słonecznika, substancja zagęszczająca: karagen; czekolada w proszku 0,06%, sól, aromat.
Składniki: Krem kokosowy 80% (woda, ekstrakt kokosowy w proszku), cukier, skrobie modyfikowane, syrop ryżowy w proszku, skrobia ryżowa, mąka ryżowa, tłuszcz kokosowy, białka słonecznika, ekstrakt kawy 0,5%, syrop karmelowy, substancja zagęszczająca: karagen; sól, aromaty.
Składniki: Krem kokosowy 80% (woda, ekstrakt kokosowy w proszku), cukier, skrobie modyfikowane, syrop ryżowy w proszku, skrobia ryżowa, mąka ryżowa, tłuszcz kokosowy, białka słonecznika, syrop karmelowy 0,3%, aromat, substancja zagęszczająca: karagen; sól 0,14%.
Składniki: woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (19%), cukier, sok arbuzowy z zagęszczonego soku (1%), regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i kwas jabłkowy, koncentrat barwiący z czarnej marchwi i borówek, aromaty, substancja słodząca - sukraloza
Skład: Wypełniacz, substancje żelujące, kompozycja zapachowa, barwniki, konserwant
Skład: Wypełniacz, substancje żelujące, kompozycja zapachowa, barwniki, konserwant
Skład: Wypełniacz, substancje żelujące, kompozycja zapachowa, barwniki, konserwant
Skład: Wypełniacz, substancje żelujące, kompozycja zapachowa, barwniki, konserwant
Skład: Cynamal amylu, Linalol, Izoeugenol.
Składniki: anyż mielony, imbir mielony, kmin rzymski mielony, cukier puder, ziele angielskie mielone, papryka chili mielona, cynamon, koper włoski mielony, pieprz czarny mielony, kolendra mielona.
Składniki: buraki ćwikłowe (94%), ocet spirytusowy, cukier, sól, woda.
Składniki: buraki ćwikłowe, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól.
Składniki: 100% mąka pszenna typ 450 tortowa
Składniki: buraki, zagęszczony sok malinowy, aromat naturalny, witamina C, witamina E
Składniki:twaróg ziarnisty, śmietanka pasteryzowana, białka mleka, sól
Składniki: woda, gorczyca biała, ocet spirytusowy, cukier, chili jalapeno (2,5%), gorczyca czarna, sól, koncentrat pomidorowy, aromat.