Mleko zagęszczone odtłuszczone, cukier, śmietanka, 2,4% truskawka, białka mleka, 0,3% malina, koncentrat soku z buraka, aromaty, kultury bakterii jogurtowych.
Mleko zagęszczone odtłuszczone, cukier, śmietanka, białka mleka, naturalny aromat waniliowy z innymi naturalnymi aromatami, kultury bakterii jogurtowych.
twarożek odtłuszczony z mleka pasteryzowanego, cukier, śmietanka, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 1%, białka mleka, żelatyna wieprzowa, czekolada w proszku 0,03%, aromat, wapń, witaminy: D, B6, B12.
twarożek odtłuszczony z mleka pasteryzowanego, śmietanka, cukier, biszkopty 1% (mąka pszenna, cukier, jaja, skrobia, tłuszcz rzepakowy, sól, barwnik: kurkumina), białka mleka, żelatyna wieprzowa, aromat, wapń, witaminy: D, B6, B12.
mleko pasteryzowane 60%, śmietanka pasteryzowana 28%, cukier, skrobie modyfikowane, odtłuszczone mleko w proszku, substancje zagęszczające: karagen, guma guar; proszek z orzechów laskowych, białka mleka, aromat, naturalny aromat waniliowy, syrop glukozowy, sól, barwnik: karoteny
Składniki: mleko pasteryzowane 62%, śmietanka pasteryzowana 25%, cukier, skrobie modyfikowane, odtłuszczone mleko w proszku, białka mleka, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 0,8%, proszek z orzechów laskowych 0,5%, czekolada w proszku 0,5%, syrop glukozowy, substancje zagęszczające: karagen, mączka chleba świętojańskiego; stabilizator: węglany sodu; wapń (węglan wapnia), aromaty.
krem kokosowy 77% (woda, ekstrakt z kokosa w proszku), cukier, przecier bananowy 8%, skrobia modyfikowana, błonnik cytrusowy, substancja zagęszczająca: pektyny; naturalny aromat waniliowy z innymi naturalnymi aromatami, naturalne aromaty, koncentrat soku z marchwi pomarańczowej, koncentrat z kartamusa, wegańskie kultury bakterii jogurtowych. Może zawierać orzechy.
mleko, sól, stabilizator:chlorek wapnia, kultury bakterii ( szczepionka serowarska, szczepionka bakterii propionowych) dopuszcza się barwnika: annato, bez konserwantów
Mleko ,sól,stabilizator: chlorek wapnia,kultury bakterii (szczepionka serowarska, szczepionka bakterii propionowych), dopuszcza się dodatek barwnika: annato, bez konserwantów
Mleko, woda, sól, żywe kultury bakterii jogurtowych
56% JOGURTU, woda, SERWATKA, sól.
Mleko pasteryzowane, woda, sól, białka mleka, kultury bakterii jogurtowych.
Skrzydełka z kurczaka 88%, woda, skrobia ziemniaczana, sól, białko sojowe, przyprawy, mąka pszenna, olej rzepakowy.
Maślanka (z mleka) śmietanka (z mleka), sól, granulat cebuli 1,11%, granulat suszonej czerwonej papryki 0,28%, koperek 0,06%, ekstrakt z czosnku, bazylia, kultury bakterii kwasu mlekowego
mleko pasteryzowane, śmietanka (z mleka), ananas 13,1%, koncentrat ananasowy 6%, cukier puder, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego
Śmietanka (z mleka), mleko odtłuszczone, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego
maślanka (z mleka) śmietanka (z mleka), jogurt o zawartości tłuszczu 3,5%, cebula granulowana 1,95%, sól, szczypiorek 0,4%, kultury bakterii kwasu mlekowego
Mleko pasteryzowane (87 %), białko mleka, substancje słodzące (erytrytol, glikozydy stewiolowe ze stewii), stabilizatory (karagen), substancja zagęszczająca (guma guar) naturalny aromat, enzym laktaza, aminokwasy rozgałęzione bcaa (0,1% ) (leucyna, izoleucyna, walina), sól emulgująca (cytryniany sodu), regulator kwasowości (węglan magnezu) sól, witamina d.
Składniki: Mleko pasteryzowane (87 %), białko mleka, substancje słodzące (erytrytol, glikozydy stewiolowe ze stewii), kakao w proszku o obnizonej zawartości tłuszczu (1,8 %), stabilizatory (karagen), substancja zagęszczająca (guma guar), naturalny aromat, enzym laktaza, aminokwasy rozgałęzione bcaa (0,1 %) (leucyna, izoleucyna, walina), sól emulgująca (cytryniany sodu), regulator kwasowości (węglan magnezu), witamina d.
Składniki: śmietanka (z mleka), mleko odtłuszczone, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego.
mleko pasteryzowane, sól, przyprawy, papryka, chili i jalapeno(0,9%), kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna.
Składniki: mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
mleko pasteryzowane, olej palmowy 27%, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka i lipaza mikrobiologiczna, kultury pleśniowe, stabilizator: chlorek wapnia.
Mięso wieprzowe, laktoza (z mleka), sól, dekstryna, przyprawy, aromaty, aromat dymu wędzarniczego, przeciwutleniacz: e301, substancje konserwujące: e250, e252.
Szynka wieprzowa, sól, cukier, substancje konserwujące: e250,e252, przeciwutleniacz: e301
Mięso wieprzowe, słonina wieprzowa, sól, papryka suszona, laktoza (z mleka), białko sojowe, dekstroza, przyprawy, przeciwutleniacze: e316, e392; substancje konserwujące: e250, e252. pakowany w atmosferze ochronnej.
Mięso wieprzowe, sól, papryka suszona, mleko w proszku, białko sojowe, cukier, czosnek suszony, dekstryna, dekstroza, przyprawy, przeciwutleniacz: e316, emulgator e450, substancje konserwujące: e250, e252; barwnik e120.
Olej rzepakowy (43%), napój owsiany 38% (woda, owies, olej słonecznikowy), tłuszcze roślinne (kokosowy, shea), woda, sól (0,8%), emulgator (e471), aromaty, witaminy a i d2, barwnik (karoteny). zawiera 7% owsa. nie zawiera konserwantów. nie zawiera mleka/laktozy.
Ser(mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia), zalewa solankowa (woda, sól, stabilizator: chlorek wapnia, sól, substancja konserwująca: kwas mlekowy)
Ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka i lipaza mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia, enzym laktaza), zalewa solankowa (woda, sól, stabilizator: chlorek wapnia, sól, substancja konserwująca: kwas mlekowy)
Ser(mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia), zalewa solankowa (woda, sól, czosnek 0,38%, pietruszka 0,13%, stabilizator: chlorek wapnia, sól, substancja konserwująca: kwas mlekowy)
Ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka i lipaza mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia, enzym laktaza), zalewa solankowa (woda, sól, mix czerwonej papryki i chili 0,5% stabilizator: chlorek wapnia, sól, substancja konserwująca: kwas mlekowy)
Ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia), zalewa olejowa (olej rzepakowy, pesto bazyliowe 15% (olej słonecnikowy, bazylia 47%, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, ser, czosnek, skrobia ziemniaczana, cukier, regulatory kwasowaści: kwas mlekowy, kwas askorbinowy)).
Ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia), zalewa olejowa (olej rzepakowy, mieszanka ziół i czosnku 1,1%)
ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: pod-puszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia), zalewa olejowa ( olej rzepakowy, czo-snek 10,1 %, zielone oliwki 8,5%, koncentrat pa-pryki pimiento, substancje zagęszczające: alginian sodu i guma guar, woda, sól, substancja konserwująca: kwas mlekowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, mieszanka ziół i czosnku 0,5%). pakowany w atmosferze ochronnej.
ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia), zalewa olejowa ( olej rzepakowy, pomidory 7%, ocet winny, sól morska, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sub-stancja konserwujące: kwas benzoesowy i dwutlenek siarki, woda, mieszanka ziół i czosnku 0,9%).
ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bak-terii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia), zalewa olejowa ( olej rzepa-kowy, papryka chili 7%, ocet winny, sól mor-ska, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: kwas benzoesowy, woda, chili w proszku 0,5%).
maślanka (z mleka), SKYR (mleko odtłuszczone, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna), śmietanka (z mleka), koncentrat białka mleka, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego
maślanka (z mleka), śmietanka (z mleka), cukinia, czerwony pieprz 2,5%, cebula, pasta pomidorowa 2,5%, płatki pomidorowe 2%, sól, bazylia 0,8%, papryka w proszku 0,3%, granulat czosnku 0,3%, tymianek 0,1%, czarny pieprz 0,1%, koncentrat cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego.
maślanka (z mleka), śmietanka (z mleka), płatki rukoli 3%, woda, bazylia 2,5%, sól, proszek serowy (z mleka), oliwa z oliwek, sacharoza, czosnek w proszku 0,2%, skrobia kukurydzy woskowej, koncentrat soku cytrynowego, biały pieprz, kultury bakterii kwasu mlekowego.
maślanka (z mleka), śmietanka (z mleka), odtłuszczone mleko, papaja 4%, cukier, sól, nasiona czarnuszki 0,6%, czerwone curry 0,6%, chili w proszku 0,1%, kurkuma 0,04%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego.
śmietanka (z mleka), mleko odtłuszczone, woda, zielone chili 2,3%, sól, ocet spirytusowy, cukier, suszone jalapeno 0,45%, czosnek 0,4%, suszone cebula 0,25%, skrobia kukurydzy owskowej, kultury bakterii kwasu mlekowego
mleko pasteryzowane, skrobia ziemniaczana (zapobiega sklejaniu się wiórek), sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik karoteny.
Mleko pasteryzowane, skrobia ziemniaczana, podpuszczka mikrobiologiczna (zapobiega sklejaniu się wiórek), sól kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
Ser(mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia), zalewa solankowa (woda, sól, oregano 0,05%, słodka bazylia 0,05%, stabilizator: chlorek wapnia, sól, substancja konserwująca: kwas mlekowy)
mleko pasteryzowane, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego, sól, enzym laktaza, enzym kogulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
mleko odtłuszczone, skrobia ziemniaczana (zapobiega sklejaniu się wiórek), sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna i lipaza zwierzęca, barwnik beta karoten.
MIĘSO WOŁOWE
Mięso wołowe
soki i przeciery z owoców egzotycznych (ananas 59,9%, pomarańcze 32%, marakuja 4%, mango 4%), substancje stabilizujące: pektyny z owoców.
Sok z pomarańczy
sok z klementynek
sok z klementynek
sok z czerwonych pomarańczy
sok z czerwonych grejpfrutów
sok z ananasów, stabilizator: pektyny z owoców.
woda, sok z cytryn żółtych 14%, cukier, sok z cytryn zielonych 6%, aromaty naturalne, aromat naturalny mięty, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.