Składniki: MLEKO: krowie pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna.
Mleko 97,98%, sól 2%, podpuszczka 0,02%
Mleko 97,98 %, sól 2%, podpuszczka 0,02%
Mleko - 97,98%, sól - 2%, podpuszczka - 0,02%
Mleko krowie (97,98%), sól (2%), podpuszczka (0,02%).
Mleko - 97,98%, sól - 2, podpuszczka - 0,02%
Pasteryzowane mleko owcze (97,28%), sól (2%), ostra papryczka (0,7%), podpuszczka (0,02%).
Pasteryzowane mleko owcze (97,98%), sól (2%), podpuszczka (0,02%)
Mleko owcze 94,98%, sól 5 %, podpuszczka 0,02 %
mleko pasteryzowane, kultury kwasu mlekowego, enzymy, sól, substancja wiążąca: chlorek wapnia, barwnik: karoteny, mieszanka przypraw 1,5% (wzmacniacz smaku: E621, czosnek, koperek, sól, pietruszka, cebula, papryka, pasternak, kurkuma, maltodekstryna, dekstroza, marchew, ekstrakt drożdżowy, pieprz, chili, ekstrakty z papryki, koperku, selera, kurkumy).
mleko pasteryzowane, kultury kwasu mlekowego, enzymy, sól, substancja wiążąca: chlorek wapnia, barwnik: karoteny, mieszanka przypraw 1,8% (papryka, cebula, czosnek, sól, wzmacniacz smaku: E 621, czarny pieprz, papryka chili, ekstrakt z papryki).
mleko pasteryzowane, kultury kwasu mlekowego, enzymy, sól, substancja wiążąca: chlorek wapnia, barwnik: karoteny, czosnek 1,5%, koperek.
mleko pasteryzowane, kultury kwasu mlekowego, enzymy, sól, substancja wiążąca: chlorek wapnia; barwnik: karoteny, mieszanka przypraw1,2% (natka pietruszki, czosnek, sól, cebula, koperek, marchew, dekstroza, pieprz, ekstrakt drożdżowy, ekstrakt z koperku).
Mleko - 97,98%, sól - 2%, podpuszczka - 0,02%
pasteryzowane MLEKO, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka, barwnik: annato.
serwatka z pasteryzowanego mleka krowiego, śmietanka, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy.
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia, barwnik: annato
Mleko pasteryzowane, sól, czyste kultury bakterii, podpuszczka, chlorek wapnia – stabilizator, annato – barwnik, lizozym ( z białka jaja kurzego ) – substancja konserwująca.
Mleko pasteryzowane, sól, czyste kultury bakterii, podpuszczka, chlorek wapnia – stabilizator, annato – barwnik, lizozym ( z białka jaja kurzego ) – substancja konserwująca.
Mleko pasteryzowane, sól, czyste kultury bakterii, podpuszczka, chlorek wapnia – stabilizator, annato – barwnik, lizozym ( z białka jaja kurzego ) – substancja konserwująca.
Mleko - 99,175%, sól - 0,8%, podpuszczka - 0,02% kultury starterowe - 0,005%
ser 85 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), woda, sole emulgujące: e452, e339; chili 0,6 %, bazylia 0,1 %, mleko w proszku odtłuszczone, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sól.
Mleko pasteryzowane, śmietana, sól, kultury bakterii mlekowych
Pasteryzowane ekologiczne mleko krowie,sól ,stabilizator [chlorek wapnia ] kultury bakterii ,podpuszczka
mleko, sól, podpuszczka, substancja konserwująca lizozym (naturalne proteiny pochodzące z białka jaj)
Mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator:chlorek wapnia, substancja konserwująca:lizozym (z jaj), kultury bakterii mlekowych (mleko) podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik annato
mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator:chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik karoteny
Mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych (mleko), podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny
Mleko pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej , stabilizator - chlorek wapnia, barwnik - karoteny
Mleko pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej , stabilizator - chlorek wapnia, barwnik - karoteny
mleko pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator - chlorek wapnia, barwnik - karoteny
Mleko pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator - chlorek wapnia
mleko pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator - chlorek wapnia, barwnik - karoteny
mleko pasteryzowane, sól, pomidory suszone (płatek) 0,83%, bazylia 0,08%, stabilizator - chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, barwnik - karoteny
Mleko pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej , stabilizator - chlorek wapnia, witamina d.
mleko pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator - chlorek wapnia, barwnik - karoteny
mleko pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator - chlorek wapnia, barwnik - karoteny
MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny
Mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych
Mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych
MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny
MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny
MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny
MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny
Składniki: MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny
MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik - karoteny; skrobia ziemniaczana na powierzchni wiórków.
MLEKO pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych.
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka, kultury bakterii mlekowych
Składniki: MLEKO pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych; skrobia ziemniaczana na powierzchni wiórków.
Mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka, kultury bakterii mlekowych
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny
ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, sole emulgujące: E450, E452, E339; serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, sól, barwnik: karoteny.
ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowe), woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, sole emulgujące: E450, E452, E339; serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, sól, barwnik: karoteny
ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowe), woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, sole emulgujące: E450, E452, E339; serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, pieczarki suszone, aromat, sól, barwnik: karoteny.
ser (mleko fermentacji mlekowej), woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, szynka wieprzowa wędzona 4% (mięso wieprzowe, białko sojowe, przyprawy w tym seler, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu), sole emulgujące: E450, E452, E339; serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, sól, barwnik: karoteny
ser, (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, sole emulgujące: E450, E452, E339; serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, liofilizowane: szczypiorek, cebula; sól, barwnik: karoteny
Mazurski: ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, sole emulgujące: e450, e452, e339, serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415; sól, barwnik: karoteny; swój z szynką: ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), woda, oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, szynka wieprzowa wędzona 3% (mięso wieprzowe, białko sojowe, przyprawy w tym seler, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu), sole emulgujące: e450, e452, e339; serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, aromat, stabilizatory: e407, e415; sól, barwnik: karoteny.