Kruchy wafelek z kremem kakowym oblany czekoladą.
Cukier, tłuszcz kakaowy, serwatka w proszku (z mleka), mleko w proszku odtłuszczone, mleko w proszku pełne, tłuszcz mleczny, emulgatory [lecytyny (z soi), polirycynooleinian poliglicerolu], pasta orzechowa (orzechy laskowe, orzeszki arachidowe), ekstrakt z wanilii Alergeny: Jaja, Soja, Gluten, Laktoza, Orzechy, Orzeszki_Ziemne. ...
Czekolada mleczna [cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko w proszku pełne, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi), polirycynooleinian poliglicerolu; ekstrakt z wanilii], nadzienie o smaku mlecznym [cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone 5 %, serwatka w proszku (z mleka), emulgator: lecytyny (z soi), ekstrakt z wanilii], Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 30 % Alergeny: Jaja, Soja, Gluten, Laktoza, Orzechy, Orzeszki_Ziemne. ...
Czekolada mleczna [cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko w proszku pełne, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi), polirycynooleinian poliglicerolu; ekstrakt z wanilii], nadzienie o smaku truskawkowym [cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), emulgator: lecytyny (z soi), naturalny aromat truskawkowy, barwnik: betanina], Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 30 % Alergeny: Jaja, Soja, Gluten, Laktoza, Orzechy, Orzeszki_Ziemne. ...
Skórka pomarańczowa ma bardzo szerokie zastosowanie w cukiernictwie - jest nierozłącznym składnikiem serników, makowców, mazurków oraz innych tradycyjnych ciast. Dodawana jest również do deserów i lodów. Starta skórka tworzy również bardzo ciekawe połączenie z daniami wytrawnymi, mięsami, sosami oraz sałatkami...
Kasza gryczana to najzdrowsza ze wszystkich kasz. Doskonale nadaje się dla osób na dietach odchudzających, gdyż proces trawienia i wchłaniania kaszy odbywa się powoli, dzięki czemu dłużej nie odczuwa się głodu. Dostarcza przy tym dużo magnezu, żelaza, witaminy E i lecytyny. Wpływa też korzystnie na stan naczyń krwionośnych i zapobiega rozwojowi cukrzycy. Ugotowana na sypko stanowi niezastąpiony dodatek do wszelkiego rodzaju zrazów, sosów i pieczeni. Używa się jej także do faszerowania drobiu i wyrobu kaszanki. Produkt może zawierać gluten....
Herbatniki z kremem 43 %, o smaku cytrynowym.
Dzięki swojej skutecznej formule E działa super silnie przeciwko plamom jużod 20°C. To pozwala na pranie dużej ilości brudnych ubrań perfekcyjnie czysto, świeżo oraz w niskich temperaturach, co pozytywnie wpływa na oszczędność energii.E to dużo czystości i wydajności w dobrej cenie!...
Dzięki swojej skutecznej formule E działa super silnie przeciwko plamom jużod 20°C. To pozwala na pranie dużej ilości brudnych ubrań perfekcyjnie czysto, świeżo oraz w niskich temperaturach, co pozytywnie wpływa na oszczędność energii.E to dużo czystości i wydajności w dobrej cenie!...
5902241730546
Chleb żytni pełnoziarnisty n naturalnym zakwasie, bez dodatku drożdży, bez substancji konserwujących, bez polepszaczy
Nimm2 lizaki w czterech pysznych, podwójnie owocowych smakach: pomarańczowo-cytrynowym, jabłkowo-limonkowym, jeżynowo-porzeczkowym i wiśniowo-malinowym zawierają sok owocowy oraz wzbogacone są witaminami....
Biszkopty z galaretką malinową (52%) oblane czekoladą deserową
Biszkopty z galaretką pomarańczową (52%) oblane czekoladą deserową 147g
Na nowo wałkujemy tradycję.Makaron delikatny tak jak z kuchni Twojej Mamy, trzy razy wałkowany.
Na nowo wałkujemy tradycję.Makaron delikatny tak jak z kuchni Twojej Mamy, trzy razy wałkowany.
Cukier, galaretka wiśniowa 23 % [syrop glukozowy, cukier, woda, koncentrat soku wiśniowego 4,5 %, regulatory kwasowości: E331, E330; substancja żelująca: E440; aromat, substancja konserwująca: E202], tłuszcze roślinne (palmowy, shea), mąka pszenna, serwatka w proszku (z mleka), pasteryzowana masa jajowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 4,5 %, śmietanka w proszku 3 % (w kremie), syrop glukozowy, substancje utrzymujące wilgoć: E420, E422, substancje spulchniające: E503, E500, E450, miazga kakaowa, aromaty, sól, emulgatory: E322, E471, regulator kwasowości: E330 Alergeny: Jaja, Soja, Sezam, Laktoza, Orzechy, Orzeszki_Ziemne...