Mleko częściowo odtłuszczone, kultury bakterii fermentacji mlekowej Alergeny: Laktoza. ...
TUŃCZYK PASIASTY (Katsuwonus pelamis), woda, sól Alergeny: Ryby. ...
Tuńczyk pasiasty (Katsuwonus pelamis), woda, sól Alergeny: Ryby. ...
Tuńczyk pasiasty (Katsuwonus pelamis), olej sojowy (18 %), woda, sól Alergeny: Ryby. ...
Mąka PSZENNA (66%), woda, olej rzepakowy, stabilizator: glicerol, otręby PSZENNE (1,8 %), płatki OWSIANE (1,6 %), płatki JĘCZMIENNE (1,6 %), gluten PSZENNY, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, siemię lniane (0,7 %), emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, sól, substancja spulchniająca: węglany sodu, nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica) 0,5 %, glukoza, substancje konserwujące: propionian wapnia, sorbinian potasu, środek do przetwarzania mąki: L-cysteina...
Mąka PSZENNA (69%), woda, olej rzepakowy, stabilizator: glicerol, gluten PSZENNY, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, sól, emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, substancja spulchniająca: węglany sodu, glukoza, substancje konserwujące: propionian wapnia, sorbinian potasu, środek do przetwarzania mąki: L-cysteina...