To produkt otrzymany ze świeżych, aromatycznych, odpowiednio wyselekcjonowanych, pomidorów dojrzałych w śródziemnomorskim klimacie na Południu Europy. Przecier pomidorowy ma zastosowanie jako zdrowy składnik do przygotowania zup i sosów do makaronów, ryżu, pizzy czy innych dań. Produkt nie zawiera konserwantów....
Pomidory krojone z bazylią i oregano.Przetworzone w przeciągu 24 godzin po zbiorach.
Nasze produkty pomidorowe powstały z pysznych, aromatycznych pomidorów dojrzałych w słońcu Południa. Są to pełnowartościowe, naturalne produkty bez konserwantów, dostępne w wygodnych, funkcjonalnych kartonikach.Produkty pomidorowe mają szerokie zastosowanie nie tylko do potraw z kuchni włoskiej takich jak: różnego rodzaju dania z makaronu typu spaghetti czy lasagne, pizza, bruschetta, ale także w tradycyjnej kuchni polskiej: zupa pomidorowa, sos do mięsa, gołąbków, ryb, ryżu czy dodatek do sałatek....
< 5 % - anionowe środki powierzchniowo czynne, < 5 % - amfoteryczne środki powierzchniowo czynne oraz kompozycja zapachowa, środki konserwujące (Benzisothiazolinone, Phenoxyethanol)...
< 5 % anionowy środek powierzchniowo czynny, kompozycja zapachowa
< 5 % niejonowy środek powierzchniowo czynny, kompozycja zapachowa
< 5 % niejonowy środek powierzchniowo czynny, kompozycja zapachowa
5 - < 15 % - anionowe środki powierzchniowo czynne, < 5 % - niejonowe środki powierzchniowo czynne, < 5 % - fosfoniany oraz enzymy, kompozycja zapachowa, środki konserwujące (Benzisothiazolinone, Phenoxyethanol)...
5 - < 15 % - anionowe środki powierzchniowo czynne, < 5 % - niejonowe środki powierzchniowo czynne oraz enzymy, kompozycja zapachowa, środki konserwujące (Benzisothiazolinone, Phenoxyethan...
5 - < 15 % - anionowe środki powierzchniowo czynne, < 5 % - niejonowe środki powierzchniowo czynne, < 5 % - fosfoniany oraz enzymy, kompozycja zapachowa, środki konserwujące (Benzisothiazolinone, Phenoxyethanol)...