Mieszanka do ciasta o smaku czekoladowym: mąka pszenna, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, skrobia pszenna, 1,3 % czekolada w proszku (cukier, kakao), proszek do pieczenia (substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu), substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, aromaty, sól, Mieszanka do ciasta o smaku malinowym: mąka pszenna, cukier, skrobia pszenna, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu), 0,5 % zagęszczony sok malinowy w proszku, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, aromaty, sól, barwniki (karmin, kurkumina), Mieszanka do ciasta o smaku waniliowym: mąka pszenna, cukier, skrobia pszenna, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu), substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, aromat, sól Alergeny: Soja, Laktoza. ...
Cukier, masa jajowa, mąka pszenna, olej rzepakowy, substancje utrzymujące wilgoć: glicerol, sorbitole, skrobia pszenna, mleko w proszku odtłuszczone, kawa rozpuszczalna w proszku (0,7 %), emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, naturalny aromat, sól, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu Alergeny: Jaja, Laktoza, Orzechy. ...
Ciasto: mąka pszenna 38%, oleje roślinne (olej palmowy, olej słonecznikowy, olej bawełniany, olej rzepakowy), cukier, stabilizator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), żółtko jaja, mąka żytnia 1,7 %, mąka jęczmienna 1,7 %, syrop glukozowo-fruktozowy, drożdże, sól, mąka owsiana 0,4 %, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), wanilina, białka mleka, substancja konserwująca (propionian wapnia 0,1 %), nadzienie z owoców leśnych 28%: syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, borówki 8,3 %, czerwone porzeczki 8,3 %, maliny 8%, jeżyny 8%, truskawki 7,3 %, substancja żelująca (pektyna), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromaty, substancja konserwująca (sorbinian potasu 0,1 %) Alergeny: Jaja, Soja, Laktoza, Orzechy. ...
Mąka PSZENNA, cukier, olej palmowy, olej rzepakowy, skrobia PSZENNA, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 4,7 %, syrop glukozowo-fruktozowy, substancje spulchniające (węglany amonu, węglany potasu, węglany sodu), sól, emulgator (lecytyny SOJOWE), regulator kwasowości (wodorotlenek sodu), aromaty Alergeny: Soja, Laktoza. ...
Mąka PSZENNA, cukier, olej palmowy, olej rzepakowy, skrobia PSZENNA, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 4,7 %, syrop glukozowo-fruktozowy, substancje spulchniające (węglany amonu, węglany potasu, węglany sodu), sól, emulgator (lecytyny SOJOWE), regulator kwasowości (wodorotlenek sodu), aromaty Alergeny: Soja, Laktoza. ...