Trzy klasyczne, okrągłe biszkopty to idealna baza do domowych tortów i ciast. Pozwolą zaoszczędzić czas nie tracąc na jakości przygotowanego ciasta. W szybkim czasie pozwolą przygotować doskonały tort lub inne ciasto przekładane. Doskonałe do przekładania owocami, galaretką, kremami i bitą śmietaną.
Składniki: Spód tortowy z ciasta biszkoptowego. Składniki: mąka pszenna,27% jaja,cukier, syrop glukozowo-fruktozowy ,olej rzepakowy, substancje utrzymujące wilgoć: sorbitole, glicerol; skrobia pszenna, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu; sól, emulgator: mono-i diglicerydy kwasów tłuszczowych; regulator kwasowości: octany sodu; naturalny aromat. Produkt może zawierać orzechy i produkty mleczne. Najlepiej spożyć przed: patrz nadruk na spodzie opakowania. Przechowywać w miejscu suchym, chronić przed ciepłem .
Zawartość netto: 400 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 56 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Tak
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak