Celiko (Frupp) Baton Liofilizowany Jabłkowy Bezglutenowy 9 G

Minimalna ilość: 10 szt.

  • Dodaj do ulubionych:
  • Oceń:
  • Marka: Celiko
  • Kod producenta: 5900038003491
  • Dostępnośc: Dostępny

  • Najniższa cena 30 dni przed zmianą: 5,05 zł brutto
  • Więcej o kosztach dostawy: kliknij!
  • Czas realizacji: 1 dzień + czas dostawy
  • Cena brutto: 5,56 zł / szt. 5,30 zł / szt.
  • szt.
  • Przelew odroczony (Firmy i instytucje - umowa), Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze
  • Szybkie płatności Blik.

Produkty z dostawą lokalną (Warszawa i okolice) : mrożonki, artykuły świeże, chłodnicze.

Darmowa dostawa od 250 zł na terenie Warszawy i okolic. Nie dotyczy przesyłek kurierskich.

Produkt możesz zwrócić w ciągu 14 dni.


jabłka (30%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii).

OPIS
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Bez dodatku tłuszczu i soli. Bogaty w błonnik.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1423 kJ/338 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 69 g
w tym cukry: 51 g
Błonnik: 28 g
Białko: 0,7 g
Sól: 0,02 g

Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać dwutlenek siarki.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.

Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu: celiko s.a. ulica i numer: św. antoniego 71 kod pocztowy i miasto: 61-359 poznań pl
Bez glutenu: Tak
Kraj pochodzenia głównego składnika: Polska
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Lekki: 1
Niska wartość energetyczna: Tak
Niska zawartość sodu/soli: Tak
Niska zawartość tłuszczu: Tak
Produkt bez laktozy: Tak
Produkt bezglutenowy: Tak
Temperatura przechowywania min - max: 10 - 27 °C
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego: Tak
Zawartość netto: 9 g
Alergeny
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Żyto i produkty żytnie: Nie
Owies i produkty owsiane: Nie
Jęczmień i produkty jęczmienne: Nie
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego: Nie
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia: Nie
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi: Nie
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca: Nie
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan: Nie
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego: Nie
Pistacje i produkty pistacjowe: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Nie
Migdały i produkty z migdałami: Nie
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Może zawierać
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 0 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 0 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe wielonienasycone): 0 g
Zawartość węglowodanów w porcji (alkohole wielowodorotlenowe - poliole): 0 g
Zawartość węglowodanów w porcji (skrobia): 0 g
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 0 g
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 0 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe jednonienasycone): 0 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 0 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 0 g
Alkohole wielowodorotlenowe - poliole: 0 g
Skrobia: 0 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 10 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0,2 g
Zawartość soli: 0,02 g
Zawartość białek: 0,7 g
Cukry: 51 g
Zawartość węglowodanów: 69 g
Wartość energetyczna kJ: 1423 kJ
Wartość energetyczna kcal: 338 kcal