Serovia Cheddar Łagodny ok.1,5kg

  • Dodaj do ulubionych:
  • Oceń:
  • Kod producenta: 4337271432497
  • Dostępnośc: Dostępny

  • Najniższa cena 30 dni przed zmianą: 38,87 zł brutto
  • Więcej o kosztach dostawy: kliknij!
  • Czas realizacji: 1 dzień + czas dostawy
Produkt lokalny sprzedawany na terenie Warszawy i okolic
  • Cena brutto: 42,76 zł / szt. 40,72 zł / szt.
  • szt.
  • Przelew odroczony (Firmy i instytucje - umowa), Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze
  • Szybkie płatności Blik.

Produkty z dostawą lokalną (Warszawa i okolice) : mrożonki, artykuły świeże, chłodnicze.

Darmowa dostawa od 250 zł na terenie Warszawy i okolic. Nie dotyczy przesyłek kurierskich.

Produkt możesz zwrócić w ciągu 14 dni.

Cheddar to twardy, dojrzewający ser podpuszczkowy, charakteryzujący się kruchą konsystencją. Łagodny ser, który dojrzewa przez minimum 3 miesiące. Charakteryzuje się kremowym i delikatnym smakiem. Barwa od jasnożółtej do ciemnożółtej, z możliwymi delikatnymi przebarwieniami w postaci marmurku. Staranny, wielomiesięczny proces dojrzewania jest gwarantem bogactwa smaku. Doskonale sprawdza się na zimno, jako dodatek do kanapek, deski serów i sałatek, ale także na ciepło do zapiekanek, burgerów i tostów.
Całkowity okres minimalnej trwałości (od daty produkcji): 90 dni (dzień)
Forma: Blok
Frakcja materiałowa: Plastik
Gatunek sera: Cheddar
Kraj pochodzenia głównego składnika: Polska
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Krótki opis marketingowy: Łagodny ser, który dojrzewa przez minimum 3 miesiące. charakteryzuje się kremowym i delikatnym smakiem. barwa od jasnożółtej do ciemnożółtej, z możliwymi delikatnymi przebarwieniami w postaci marmurku.
Produkt zmiennowagowy: Tak
Rodzaj mleka: Krowie
Smak: Delikatny, Orzechowy, Kwaśny
Technika utrwalenia: solenie
Temperatura przechowywania min - max: 0 - 8 °C
Typ sera: Angielski
Waga szacunkowa: 1,5 - 1,55 kg
Zawartość tłuszczu: Pełnotłusty (sery podpuszczkowe) (zaw. tłuszczu 45%)
Skład:
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych, barwnik: karoteny, podpuszczka mikrobiologiczna.
Alergeny
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Żyto i produkty żytnie: Nie
Jęczmień i produkty jęczmienne: Nie
Owies i produkty owsiane: Nie
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Nie
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego: Nie
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia: Nie
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan: Nie
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego: Nie
Migdały i produkty z migdałami: Nie
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Nie
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych: Nie
Pistacje i produkty pistacjowe: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 31 g
Zawartość soli: 2,5 g
Zawartość białek: 25 g
Cukry: <0,5
Zawartość węglowodanów: <0,5
Wartość energetyczna kJ: 1572 kJ
Wartość energetyczna kcal: 379 kcal