Serovia Cheddar Bardzo dojrzały ok.1,5kg

Cheddar to twardy, dojrzewający ser podpuszczkowy, charakteryzujący się kruchą konsystencją. Ser o bardzo intensywnym, głębokim i pikantnym smaku z orzechową nutą. Jego przedłużony, bo trwający minimum 9 miesięcy, proces dojrzewania sprawia, że nabiera miękkiej konsystencji z wyczuwalnymi kryształkami. Barwa pomarańczowa. Staranny, wielomiesięczny proces dojrzewania jest gwarantem bogactwa smaku. Doskonale sprawdza się na zimno, jako dodatek do kanapek, deski serów i sałatek, ale także na ciepło do zapiekanek, burgerów i tostów.
  • Dodaj do ulubionych:
  • Oceń:
  • Kod producenta: 4337271432923
  • Dostępnośc: Dostępny

  • Najniższa cena 30 dni przed obniżką: 49,13 zł brutto
  • Więcej o kosztach dostawy: kliknij!
  • Czas realizacji: 1 dzień + czas dostawy
  • Cena brutto: 37,79 zł / szt. 35,99 zł / szt.
  • szt.
  • Przelew odroczony (Firmy i instytucje - umowa), Za pobraniem, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online lub BLIK, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze

Produkty z dostawą lokalną (Warszawa i okolice) : mrożonki, artykuły świeże, chłodnicze.

Dodaj do koszyka produkty na kwotę 300 zł, 500 zł, 1000 zł i sprawdź w koszyku jaki prezent przygotowaliśmy dla Ciebie!

Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni.

Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych, barwnik: karoteny, podpuszczka mikrobiologiczna.
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu: lumiko trade sp. z o.o. sp. k. ulica i numer: orląt lwowskich 57 kod pocztowy i miasto: 41-208 sosnowiec pl
Całkowity okres minimalnej trwałości (od daty produkcji): 90 dni (dzień)
Forma: Blok
Frakcja materiałowa: Drewno
Gatunek sera: Cheddar
Kraj pochodzenia głównego składnika: Polska
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Krótki opis marketingowy: Ser o bardzo intensywnym, głębokim i pikantnym smaku z orzechową nutą. jego przedłużony, bo trwający minimum 9 miesięcy, proces dojrzewania sprawia, że nabiera miękkiej konsystencji z wyczuwalnymi kryształkami. barwa pomarańczowa.
Produkt zmiennowagowy: Tak
Rodzaj mleka: Krowie
Smak: Delikatny, Orzechowy, Kwaśny
Technika utrwalenia: solenie
Temperatura przechowywania min - max: 0 - 8 °C
Typ sera: Angielski
Waga szacunkowa: 1,5 - 1,55 kg
Zawartość tłuszczu: Pełnotłusty (sery podpuszczkowe) (zaw. tłuszczu 45%)