Fior Di Latte Mozzarella 1kg

  • Dodaj do ulubionych:
  • Oceń:
  • Kod producenta: 8004603100855
  • Dostępnośc: Dostępny

  • Najniższa cena 30 dni przed zmianą: 54,45 zł brutto
  • Więcej o kosztach dostawy: kliknij!
  • Czas realizacji: 1 dzień + czas dostawy
Produkt lokalny sprzedawany na terenie Warszawy i okolic
  • Cena brutto: 61,55 zł / szt. 58,62 zł / szt.
  • szt.
  • Przelew odroczony (Firmy i instytucje - umowa), Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze
  • Szybkie płatności Blik.

Produkty z dostawą lokalną (Warszawa i okolice) : mrożonki, artykuły świeże, chłodnicze.

Darmowa dostawa od 250 zł na terenie Warszawy i okolic. Nie dotyczy przesyłek kurierskich.

Produkt możesz zwrócić w ciągu 14 dni.

Mozzarella Fior di latte 1kg

Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu: gennaro auricchio s.p.a. ulica i numer: via dante 27 kod pocztowy i miasto: 26100 cremona it
Całkowity okres minimalnej trwałości (od daty produkcji): 27 dni (dzień)
Gatunek sera: Mozzarella
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Włochy
Rodzaj mleka: Krowie
Smak: Klasyczny (classic)
Temperatura przechowywania min - max: 2 - 6 °C
Zawartość netto: 1000 g
Zawartość tłuszczu: Tłusty (sery podpuszczkowe) (zaw. tłuszczu 40%)
Skład:

Mleko - 99,457%, sól - 0,5%, podpuszczka - 0,02%, kultury starterowe - 0,005%


Alergeny

Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak

Kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 22 g
Zawartość białek: 22 g
Zawartość soli: 1 g
"Cukry: 0,6 g"
"Zawartość węglowodanów: 0,9 g"
Wartość energetyczna kJ: 1200 kJ
Wartość energetyczna kcal: 289 kcal
Wielkość porcji: 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g