Alpenhain ser Baked Camembert 200g

  • Dodaj do ulubionych:
  • Oceń:
  • Kod producenta: 4003751060060
  • Dostępnośc: Dostępny

  • Najniższa cena 30 dni przed zmianą: 18,97 zł brutto
  • Więcej o kosztach dostawy: kliknij!
  • Czas realizacji: 1 dzień + czas dostawy
Produkt lokalny sprzedawany na terenie Warszawy i okolic
  • Cena brutto: 20,87 zł / szt. 19,88 zł / szt.
  • szt.
  • Przelew odroczony (Firmy i instytucje - umowa), Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze
  • Szybkie płatności Blik.

Produkty z dostawą lokalną (Warszawa i okolice) : mrożonki, artykuły świeże, chłodnicze.

Darmowa dostawa od 250 zł na terenie Warszawy i okolic. Nie dotyczy przesyłek kurierskich.

Produkt możesz zwrócić w ciągu 14 dni.

W piekarniku: Rozgrzej piekarnik do 200 °C (grzałka górna i dolna). Wyjmij ser Camembert z opakowania foliowego i połóż
na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Ser piec na środkowej półce przez około 10 -12 minut (Piekarnik konwekcyjny: 180 °C, około 10 -12 minut).
Na patelni:
Rozgrzać trochę tłuszczu lub oleju na patelni. Ser Baked Camembert
do zapiekania wyjąć z folii i piec na średnim ogniu około 3-4 minuty z każdej strony.
We frytownicy:
Frytownicę rozgrzać do temperatury 160 °C. Ser Camembert do zapiekania wyjąć z folii i smażyć około 2-3 minuty.
Nasza rada:
Po zapieczeniu odczekać około 3 minuty przed podaniem, aby ser uzyskał pełny smak oraz optymalną konsystencję
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu: pph temar sp. z o.o. sp.k. ulica i numer: tartaczna 34 kod pocztowy i miasto: 40-749 katowice pl
Całkowity okres minimalnej trwałości (od daty produkcji): 42 dni (dzień)
Gatunek sera: Camembert
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Niemcy
Rodzaj mleka: Krowie
Rodzaj sera: Pleśniowy
Temperatura przechowywania min - max: 4 - 8 °C
Zawartość netto: 200 g
Zawartość tłuszczu: Inny
Skład:
Ser camembert do zapiekania: 66 % ser miękki camembert, mąka (pszenna); oleje roślinne (rafinowany olej rzepakowy, rafinowany olej słonecznikowy w zmiennych ilościach); sól; przyprawy. sos żurawinowy: 48 % żurawina; cukier; syrop glukozowo-fruktozowy; substancja żelująca: pektyny; stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma ksantanowa; regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Alergeny
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Zboża zawierajace gluten: Tak
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 7,4 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 17 g
Zawartość soli: 1,4 g
Zawartość białek: 12 g
Cukry: 11 g
Zawartość węglowodanów: 21 g
Wartość energetyczna kJ: 1196 kJ
Wartość energetyczna kcal: 287 kcal