Olimp Sport Nutrition Whey Protein Complex 100% 500G+100G Cherry Yoghurt

  • Watch the product:
  • Додати рецензію:
  • Виробник: NUTRIFARM
  • Код виробника: 5901330053986
  • Доступність: Є

  • Найнижча ціна за 30 днів до знижки: 91,12 zł брутто
  • Ціна з ПДВ: 108,33 zł / szt. 100,31 zł / szt.
  • 600 g ( 180,55 zł за 1 kg )
  • szt.
  • Оплата через банківський переказ, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze
  • Швидкі платежі Blik.

Ми виконуємо замовлення протягом 24 годин.

Цей продукт має річну гарантію.

Ви можете повернути продукт протягом 14 днів.

Olimp Whey Protein Complex 100%® to kompozycja wysokiej jakości ultrafiltrowanego koncentratu białek serwatkowych WPC oraz izolatu białek serwatkowych WPI-CFM® zachowanych w formie instant.
Izolat białek serwatkowych CFM® oraz koncentrat białek serwatkowych WPC zastosowane w Whey Protein Complex 100%® 500G + 100G charakteryzuje wysoka wartość odżywcza. Pozyskiwane są w zaawansowanych procesach technologicznych, stąd zachowują pełną strukturę oraz aktywność funkcjonalnych białek serwatkowych. Pełnowartościowe izolowane i koncentrowane białka są również najbardziej wartościowym źródłem protein dla sportowców wyczynowych oraz osób aktywnych fizycznie.
Odżywka białkowa Whey Protein Complex 100%® przyczynia się do wzrostu lub utrzymania prawidłowej masy mięśniowej.
Skład
95% preparaty białkowe (ultrafiltrowany koncentrat białek serwatkowych wpc (z mleka), izolat białek serwatkowych wpi-cfm® (z mleka)), aromaty, mąka z orzeszków ziemnych (arachidowych) (dla smaku masła orzechowego), olej ze średniołańcuchowymi kwasami tłuszczowymi (olej mct), fruktoza, regulatory kwasowości – kwas jabłkowy, kwas cytrynowy, cytryniany sodu; substancje zagęszczające – guma arabska, guma ksantanowa, sól sodowa karboksymetylocelulozy; substancje słodzące – acesulfam k, sukraloza, cyklaminiany (z); emulgator – lecytyny (z soi); sól, barwniki: karoteny (a), koszenila (b), ryboflawiny (c), e 150c (d), e 150d (e), e 133 (f), błękit patentowy v (g), indygokarmin (h), chlorofile i chlorofiliny (i), kurkumina (j), antocyjany (k), ekstrakt z papryki (l), betanina (m), węgiel roślinny (n). (a)-(z) – w zależności od smaku produktu symbol (a-z) użytego składnika znajduje się obok daty minimalnej trwałości (najlepiej spożyć przed). wyprodukowano w zakładzie wykorzystującym składniki pochodzące z mleka, jaj...

Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie