Mieszanka do wypieku brownie z kakao i cukrem kokosowym 290 g
Składniki: cukier kokosowy* (37%), mąka ryżowa pełnoziarnista*, mąka gryczana*, kakao w proszku* (9%), skrobia kukurydziana*, skrobia z tapioki*, kropelki z czekolady* (7%) (cukier trzcinowy*, masa kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*), len mielony*, proszek do pieczenia bezglutenowy* (skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające (winian potasu, węglan sodu)) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Mieszanka do wypieku chlebka bananowego z Chia 400 g
Składniki: Bio mąka ryżowa pełnoziarnista, Bio mąka gryczana, Bio skrobia kukurydziana, Bio cukier kokosowy, Bio mąka ryżowa, Bio skrobia z tapioki, Bio len mielony, Bio cynamon, Bio nasiona chia (1%), środek spulchniający: węglan sodu, Bio bezglutenowy proszek do pieczenia (bio skrobia kukurydziana, substancje spulchniające (winiany potasu, węglan sodu)), sól himalajska
Mieszanka do wypieku chrupiących gofrów na słodko lub słono BIO 240 g
Składniki: mąka ryżowa*, mąka z amarantusa*, skrobia z tapioki*, mąka gryczana*, bezglutenowy proszek do pieczenia* (skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające (winiany potasu, wodorowęglan sodu)), len mielony*, sól himalajska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Mieszanka do wypieku muffinków z kroplami gorzkiej czekolady BIO 300 g
Składniki: mąka ryżowa pełnoziarnista bio, mąka gryczana bio, skrobia kukurydziana bio, cukier kokosowy bio, mąka ryżowa bio, kropelki z czekolady bio (7%) (masa kakaowa, cukier trzcinowy, masło kakowe, lecytyna sojowa), tapioka (skrobia z manioku) bio, len mielony bio, kakao w proszku bio, bezglutenowy proszek do pieczenia bio (skrobia kukurydziana, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu)), sól himalajska różowa
Mieszanka do wyrobu naleśników z mąką gryczaną BIO 200 g
Składniki: mąka ryżowa*, skrobia z tapioki*, mąka gryczana* (20%), len mielony*, proszek do pieczenia bezglutenowy* (skrobia kukurydziana*, substancje spulchniajace (winian potasu, weglan sodu)), kurkuma*, sol himalajska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Mieszanka do wyrobu racuchów z mąką kokosową BIO 210 g
Składniki: mąka kokosowa bio, (21%) mąka ryżowa pełnoziarnista bio, skrobia z tapioki bio, cukier kokosowy bio, mąka gryczana bio, len kielony bio, bezglutenowy proszek do pieczenia bio (skrobia kukurydziana, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu))