Boczek wieprzowy bez żeberek, chrząstki i skóry (99 g wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu), sól, stabilizatory: trifosforany e451, cukier, przeciwutleniacz: askorbinian sodu e301, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy e621, substancja konserwująca: azotyn sodu e250
boczek wieprzowy bez żeberek, chrzęści i skóry (99 g wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu), sól, stabilizatory: trifosforany, cukier (sacharoza), przeciwutleniacz: askorbinian sodu, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, substancja konserwująca: azotyn sodu
Boczek wieprzowy bez żeber, chrząstki i skóry (100 g wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu) sól stabilizatory: trifosforany e451, karagen e407 białko sojowe regulator kwasowości: mleczan sodu e325 błonnik owsiany bezglutenowy białko wieprzowe kolagenowe glukoza aromaty aromat dymu wędzarniczego przeciwutleniacze: askorbinian sodu e301 izoaskorbinian sodu e316 substancja konserwująca: azotyn sodu e250
boczek wieprzowy bez żeber, chrzęści i skóry (98 g wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu), sól, stabilizatory: trifosforany, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, glukoza, maltodekstryna, aromaty, żywe kultury bakterii, substancja konserwująca: azotyn sodu
boczek wieprzowy bez żeber, chrząstki i skóry (98 g wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu), sól, glukoza, aromaty, żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: azotyn sodu E250