Zwieback- sucharki BEZGL. 175 g
Składniki: skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, olej słonecznikowy o wysokiej zawartości oleju oleinowego, cukier, włókno roślinne (psyllium, bambus), syrop ryżowy, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometylceluloza; mąka gryczana, mąka z soczewicy, białko grochu, drożdże, sól, aromat naturalny.
Wafers cacao-wafle z kremem kakaowym BEZGL. 125 g
Składniki: cukier, tłuszcze roślinne, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, odtłuszczone kakao w proszku (6%), mąka sojowa, emulgator: lecytyna sojowa; zagęszczacz: guma guar; środek spulchniający: wodorowęglan sodu.
Vanilla Creams- ciastka z kremem waniliowym bez cukru BEZGL. 115 g
Składniki: krem waniliowy 28% (substancja słodząca: maltitol, olej palmowy, skrobia ziemniaczana, błonnik roślinny (inulina z cykorii), skrobia kukurydziana, naturalny aromat waniliowy, emulgator: lecytyna słonecznikowa), mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, substancja słodząca: maltitol, mąka kukurydziana, olej palmowy, błonnik roślinny (inulina z cykorii), olej słonecznikowy, skrobia ryżowa, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu; substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, sól, emulgator: lecytyna słonecznikowa, naturalny aromat.
Twin bar-wafelki w czek. BEZGL. 3x21.5 g
Składniki: czekolada MLECZNA 80% 80% (cukier, masło kakaowe, MLEKO w proszku, masa kakaowa, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat waniliowy , non hydrogenated vegetable fat , cukier , mąka ryżowa , skrobia ziemniaczana , mąka teff , mąka SOJOWA, niskotłuszczowe kakao w proszku , emulgator: lecytyna SOJOWA ; olej roślinny , żółtka JAJ , sól , substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu .
Taralli- przekąska z oliwą z oliwek BEZGL. 120 g
Składniki: skrobia kukurydziana , skrobia ryżowa , olej słonecznikowy o wysokiej zawartości oleju oleinowego 15% , białe wino , skrobia ziemniaczana , mąka ryżowa , maka kukurydziana , dekstroza , sól , oliwa z oliwek extra virgin 1% , substancja zagęszczająca: guma guar , guma ksantanowa ; substancje spulchniające: difosforan disodowy , wodorowęglan sodu ; emulgator: lecytyna słonecznikowa ; aromat naturalny .
Speculoos- herbatniki korzenne BEZGL. 100 g
Składniki: mąka kukurydziana, cukier, olej palmowy, skrobia kukurydziana, syrop cukrowy, mąka z soczewicy, cynamon 1,3%, mieszanka przypraw, modifikowana skrobia kukurydziana, skrobia ryżowa, naturalny aromat, substancja spulchniająca: węglany sodu, węglany amonu; sól.
Sauerteigbrot- chleb na zakwasie BEZGL. 240 g
Składniki: woda , skrobia ziemniaczana , skrobia kukurydziana , zakwas (mąka ryżowa, woda) 11% , mąka z sorgo , mąka kukurydziana , łuski psyllium (Plantago Psyllium) , mąka lniana 2,8 % , syrop z buraków cukrowych , oleje roślinne w zmiennych proporcjach (słonecznikowy, rzepakowy), mąka z quinoa , cukier , substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza ; kompot żurawinowy 2,1 % ( żurawina , cukier , substancja zagęszczająca: pektyna ; substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy ), syrop z żurawiny 1,3% ( koncentrat soku z żurawiny , cukier , substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy ), drożdże 1,9% , sól , mąka kasztanowa , aromat naturalny .
Quadritos- wafelki w czekoladzie BEZGL. 40 g
Składniki: Gorzka czekolada 42% (kakao min. 50% - cukier, masa kakaowa, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat), skrobia ziemniaczana, cukier, tłuszcz roślinne (palmowy, z ziaren palmowych), kakao 5%, orzechy laskowe 2%, mąka sojowa, emulgator: lecytyna sojowa, zagęszczacz: guma guar, środek spulchniający: kwaśny węglan sodu, odtłuszczone mleko w proszku. Może zawierać śladowe ilości migdałów.
Pan Brioche- chleb słodki BEZGL. 370 g
Składniki: skrobia kukurydziana , mąka ryżowa , woda , cukier , JAJA , margaryna roślinna ( olej palmowy , woda , olej rzepakowy , sól , emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych ; substancja zakwaszająca: kwas cytrynow ; aromat naturalny ), syrop glukozowy , substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza , guma guar ; MLEKO w proszku , włókno roślinne (psyllium) , drożdże , emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych ; sól , aromat naturalny , substancja zakwaszająca: kwas winowy
Pain Campagnard- chleb wiejski BEZGL. 240 g
Składniki: woda, skrobia kukurydziana, zakwas (mąka ryżowa, woda), mąka gryczana, mąka ryżowa, skrobia ryżowa, syrop z buraków cukrowych, olej roślinny, izlolat białka sojowego, cukier, sól, drożdże, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, ekstrakt z jabłka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kwas winowy
Orangino- biszkopty w czekoladzie BEZGL. 150 g
Składniki: cukier, czekolada 17% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyna sojowa, E476; aromat), syrop glukozowy, mąka sojowa, jaja, sok pomarańczowy (3,6%), sok jabłkowy (3,6%), mąka kukurydziana, skrobia ziemniaczana, oligofruktoza, olej roślinny, substancja żelująca: pektyna; regulator kwasowości: kwas cytrynowy, E 331; substancje spulchniające: wodorowęglan amonu, wodorowęglan sodu, E 450; substancja konserwująca: sorbinian potasu; sól, aromat, barwnik: E 160b
Oat biscuits- ciastka owsiane BEZGL. 130 g
Składniki: pełnoziarnisty OWIES bezglutenowy (płatki, mąka, otręby), cukier trzcinowy, masło (MLEKO), otręby ryżowe, olej słonecznikowy, syrop ryżowy, modyfikowana skrobia kukurydziana, skrobia ryżowa, substancje spulchniające: wodorowęglan amonu, soda oczyszczona; naturalny aromat waniliowy, sól .
Noccioli- wafelki orzechowe BEZGL. 63 g
Składniki: fruktoza, ORZECHY laskowe (17%), nieutwardzony tłuszcz roślinny, odtłuszczone kakao w proszku, mąka kukurydziana, odtłuszczone MLEKO w proszku, skrobia ziemniaczana, emulgator: LECYTYNA SOJOWA, sól jodowana, aromat, środek spulchniający: kwaśny węglan amonu, substancja zagęszczająca: guma guar, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Mix C- mieszanka do wypieku ciast BEZGL. 1 kg
Składniki: skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego
Mix B- mieszanka do wypieku chleba BEZGL. 1 kg
Składniki: skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, białko łubinu, dekstroza, błonnik roślinny (z jabłka), substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, sól
Mieszanka do wypieku brownie BEZGL. 350 g
Składniki: cukier trzcinowy nierafinowany , skrobia kukurydziana , maka kukurydziana , kakao w proszku , łezki czekolady 7,4% ( cukier , masa kakaowa 33% , masło kakaowe , emulgator: lecytyna SOJOWA ; naturalny aromat ), mąka ryżowa , mąki z soczewicy , skrobia modyfikowana z tapioki , substancja zagęszczająca: guma tara.
Marmorkuchen- ciasto kakaowe BEZGL. 250 g
Składniki: JAJA, cukier , olej słonecznikowy , mąka ryżowa , skrobia kukurydziana , substancja utrzymująca wilgoć: sorbitol ; maka kukurydziana , kakao w proszku 1,7% , skrobia ryżowa , emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych ; substancje spulchniające: disodium diphosphate , wodorowęglan sodu ; substancja zagęszczająca: guma ksantanowa , locust bean gum ; sól , acidity regulator: kwas winowy ; naturalne aromaty.
Makaron spaghetti BEZGL. 250 g
Składniki: maka kukurydziana, maka ryzowa, emulgator: mono- i dwuglicerydy kwasów tłuszczowych
Makaron lasagne jajeczny BEZGL. 250 g
Składniki: skrobia kukurydziana, JAJA 23%, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, substancja zagęszczająca: guma guar.
Składniki: maka kukurydziana, maka ryzowa, emulgator: mono- i dwuglicerydy kwasów tłuszczowych
Makaron capelli di angelo BEZGL. 250 g
Składniki: maka kukurydziana , mąka ryżowa , mąka z prosa 20% , emulgator: mono- i di glicerydy kwasów tłuszczowych..
Lievito- drożdże suche BEZGL. 20 g
Składniki: suszone drożdże, emulgator: monostearynian sorbitanu.
Lemon cake- ciasto cytrynowe BEZGL. 250 g
Składniki: JAJA, cukier, olej słonecznikowy, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, aromat cytrynowy 3% (cukier, pulpa i sok z cytryny 25%, syrop glukozowy, naturalny aromat), mąka kukurydziana, skrobia ryżowa, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, stearyoilomleczan sodu ; substancje spulchniające: winian monopotasowy, wodorowęglan sodu ; sól , ekstrakt owocowy (karob, jabłko) , substancja zagęszczająca: guma ksantanowa ; aromat naturalny.
Digestive choc- ciastka w czekoladzie BEZGL. 150 g
Składniki: czekolada MLECZNA 29% (cukier , masło kakaowe , MLEKO w proszku 3,8 % , masa kakaowa , MLEKO odtłuszczone w proszku , emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat ), skrobia kukurydziana , olej palmowy , cukier trzcinowy , mąka kukurydziana , mąka SOJOWA, otręby SOJOWE, mąka gryczana , syrop cukrowy , skrobia modyfikowana z tapioki , sól , substancje spulchniające: wodorowęglan amonu , soda oczyszczona.
Chocolate O's- ciastka z kremem mlecz.BEZGL.165 g
Składniki: krem mleczny 30% ( tłuszcz roślinny, pełne mleko w proszku 6,5%, dekstroza, cukier, laktoza, emulgator: lecytyna sojowa; aromaty naturalne), skrobia kukurydziana, cukier, tłuszcz roślinny, mąka kukurydziana, kakao 5,2%, mąka sojowa, skrobia ziemniaczana, pełne mleko w proszku, sól, substancje spulchniające: woorowęglan sodu, wodorowęglan amonu
Choco balls- chrupki kakaowe BEZGL. 250 g
Składniki: grys kukurydziany , cukier , kakao w proszku 8% , sól jodowana .
Cereal crackers- krakersy wieloziarniste BEZGL. 210 g
Składniki: skrobia kukurydziana , margaryna roślinna [ oleje i tłuszcze roślinne w zmiennych proporcjach ( palm , palm kernel , rzepak ), woda , sól , emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych ; flavouring ], maltodekstryna , skrobia modyfikowana z tapioki , mąka gryczana, mąka brązowy z prosa 6,1% , mąka sojowa , syrop ryżowy , ziarenka lnu 3,6% , pół-ziarnista mąką ryżowa 3,5% , mąka gryczana 1,8% , mąka z sorgo 1,7% , mąka z siemienia lnianego 1,6% , maka kukurydziana 1,4% , suszony zakwas (gryka, quinoa) , otręby sojowe 1,4% , mak 0,7% , syrop z buraków cukrowych , sól morska , emulgator: mono- i diacetylowinowe estry mono- i diglicerydów kwasów tłuszczowych ; substancje spulchniające: wodorowęglan amonu , soda oczyszczona , winny kamień ; substancja zagęszczająca: guma guar , hydroksypropylometyloceluloza ; substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy ; aromat naturalny
Butter cookies- ciastka maślane BEZGL. 100 g
Składniki: maka kukurydziana, masło (MLEKO) 30%, cukier, mąka SOJOWA, modyfikowana skrobia kukurydziana, sól .
Składniki: skrobia kukurydziana, woda, zakwas 7,2% (mąka ryżowa, woda), mąka ryżowa, syrop ryżowy, błonniki roślinne (babka płesznik, cytrusy, buraki), substancje zagęszczające: hydroksypropylometyloceluloza, guma guar; olej słonecznikowy, białko SOJOWE, drożdże, sól, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; kwas: kwas cytrynowy.