skórka pomarańczowa, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja konserwująca - sorbinian potasu
owoce i warzywa w różnych proporcjach (jabłko, cukinia, skórka pomarańczowa, marchew, dynia, rodzynka, wiśnia, agrest), cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja konserwująca - sorbinian potasu, koncentrat soku z czarnej marchwi, barwniki - kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin, esktrakt z papryki, kurkumina
cukier, syrop glukozowo - fruktozowy, woda, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, aromat
woda, mak (21%), miód sztuczny (cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, woda, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, aromat), cukier, bakalie (12%): rodzynki, skórka pomarańczowa kandyzowana (skórka pomarańczowa, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, regulator kwasowości - kwas cytrynowy), kasza manna z pszenicy, skrobie modyfikowane, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, aromaty
przecier owocowy, cukier, substancja żelująca - pektyny, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, aromat, koncentrat soku z czarnej marchwi
przecier owocowy, cukier, substancja żelująca - pektyny, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, aromat, koncentrat soku z czarnej marchwi
Jabłka (91%), cukier, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacze - kwas askorbinowy, dwutlenek siarki, aromat
borówki amerykańskie (60%), woda, cukier, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja konserwująca - sorbinian potasu, aromat, koncentrat soku z czarnej marchwi
Brzoskwinie (60%), woda, cukier, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja konserwująca - sorbinian potasu, aromat, barwniki - karoteny, luteina, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy
owoce 60% [owoce leśne 32,5% (w tym jeżyny 17,5%, czarne jagody 15%), truskawki 12,5%, czarne porzeczki 10%, wiśnie drążone 5%], woda, cukier, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja konserwująca - sorbinian potasu.
wiśnie (60%), woda, cukier, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja konserwująca - sorbinian potasu
Czarne porzeczki, woda, cukier
truskawki (60%), woda, cukier, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, stabilizator - chlorek wapnia, substancja konserwująca - sorbinian potasu, aromat, koncentrat soku z czarnej marchwi
Jabłka (91%), cukier, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacze - kwas askorbinowy, dwutlenek siarki, aromat
czarne jagody (60%), woda, cukier, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja konserwująca - sorbinian potasu
Jabłka (76%), brzoskwinie (15%), cukier, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacze - kwas askorbinowy, dwutlenek siarki, aromat
jabłka (79%), morele (12%), cukier, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacze - kwas askorbinowy, dwutlenek siarki, aromat
maliny (60%), woda, cukier, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja konserwująca -sorbinian potasu, aromat, koncentrat soku z czarnej marchwi
przecier owocowy, cukier, substancja żelująca - pektyny, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, aromat, koncentrat soku z czarnej marchwi
woda, mak (21%), miód sztuczny (cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, woda, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, aromat), cukier, bakalie (12%): rodzynki, skórka pomarańczowa kandyzowana (skórka pomarańczowa, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, regulator kwasowości - kwas cytrynowy), kasza manna z pszenicy, skrobie modyfikowane, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, aromaty
woda, mak biały (21%), syrop glukozowo - fruktozowy, cukier, kasza manna z pszenicy, skrobie modyfikowane, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, aromaty
cukier, wiśnie, woda, substancja żelująca - pektyny, regulator kwasowości - kwas cytrynowy
cukier, czarne porzeczki, woda, substancja żelująca - pektyny, regulator kwasowości - kwas cytrynowy
cukier, truskawki, woda, substancja żelująca - pektyny, regulator kwasowości - kwas cytrynowy
przecier śliwkowy (zawiera dwutlenek siarki), cukier
jabłka (91%), cukier, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacze - kwas askorbinowy, dwutlenek siarki, substancja konserwująca - sorbinian potasu, aromat
truskawki (60%), woda, cukier, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, stabilizator - chlorek wapnia, substancja konserwująca - sorbinian potasu, aromat, koncentrat soku z czarnej marchwi