Składniki: ścinki z łososia atlantyckiego, sól, regulatory kwasowości: octan potasu, mleczan potasu, dioctan sodu
Składniki: łosoś atlantycki: sól, regulatory kwasowości: octany potasu, mleczan potasu, octany sodu
Składniki: solona ikra śledzia (88%), woda, koncentrat soku z marchwi, barwniki (E153, E120, E133, E150d (zawiera dwutlenek siarki oraz SIARCZYNY), zagęstnik (E415), substancje konserwujące (E202, E211), cukier, regulator kwasowości (E330), naturalny aromat cebuli.
Składniki: Ryż paraboliczny gotowany 40% (ryż paraboliczny, olej rzepakowy, sól), woda, kawałki filetów bez skóry z łososia atlantyckiego smażone 15% [filety z łososia atlantyckiego salmo salar )*, olej rzepakowy, mąka pszenna ], śmietanka 6,5% [ śmietanka , substancja zagęszczająca (karagen)], cebula, mąka pszenna , olej rzepakowy, koper 0,75%, ekstrakty przypraw, sól, glukoza, przyprawy (zawierają seler ), skrobia modyfikowana kukurydziana, cukier, sos rybny anchois , sól, cukier), koncentrat soku cytrynowego, aromat naturalny kopru 0,04%
Składniki: ryż paraboliczny gotowany 40% (ryż paraboliczny, olej rzepakowy, sól), woda, mięso wieprzowe 22,5%, koncentrat pomidorowy 2%, papryka czerwona 2%, papryka żółta 2%, papryka zielona 2%, cebula 2%, kukurydza 1,3%, pędy bambusa 0,9%, grzyby mun 0,9%, skrobia modyfikowana kukurydziana, pasta tom yum 0,5% (sól, cukier, olej sojowy, trawa cytrynowa, wzmacniacz smaku (glutaminian monosodowy), regulator kwasowości (kwas cytrynowy) chilli, pasta z tamaryndowca, szalotka, czosnek, galangal, sok limonkowy) mąka pszenna, błonnik grochowy, białka wieprzowe (kolagenowe) sól, sos rybny (anchois, sól, cukier) ekstrakty przypraw, glukoza, przyprawy (zawierają seler), koncentrat soku cytrynowego, ekstrakt papryki, pietruszka liofilizowana
Składniki: ryż paraboliczny gotowany 40% (ryż paraboliczny, olej rzepakowy, sól) woda, mięso z kurczaka 22,5%, por 4,5%, papryka czerwona 2,7%, papryka żółta 2,7%, wyciąg z kokosa 1,7% (ekstrakt z kokosa, woda kokosowa, woda), cukier, grzyby mun 1%, pasta tom ka 1% (sól, galangal, trawa cytrynowa, cukier, olej sojowy, wzmacniacz smaku (glutaminian mnosodowy), liścia z limonki, kaffir, szalotka, korzeń kolendry, chilli, regulator kwasowości (kwas cytrynowy)) skrobia modyfikowana kukurydziana, błonnik grochowy, białka drobiowe z kurczaka, sól, mąka pszenna, koncentrat pomidorowy, sos rybny (anchois, sól, cukier) ekstrakty przypraw, glukoza, przyprawy (zawierają seler) koncentrat soku cytrynowego, chili, ekstrakt papryki, imbir
Składniki: krojone filety śledziowe bez skóry 60% (Clupea harengus)*, cebula, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, cukier, żurawina suszona 5% (żurawina suszona, cukier, olej słonecznikowy), sól
Składniki: łosoś atlantycki, sól, regulatory kwasowości: octany potasu, mleczan potasu, octany sodu
Składniki: Filety z makreli, sos pomidorowy
Składniki: Makrela 50%, sos pomidorowy (50%) - woda, koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, ocet spirytusowy, sól, pomidory w proszku, cebula suszona, ekstrakty przypraw (pieprz, ziele angielskie, pietruszka, seler, goździk, chilli), przyprawy, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), ekstrakt papryki, maltodekstryna.
Składniki: filety z makreli (60%), sos pomidorowy (40%) - woda, koncentrat pomidorowy (13%), cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, sól, pomidory w proszku, cebula suszona, substancja zagęszczająca (guma guar), ekstrakt papryki, przyprawy.
Składniki: filety z makreli (60%), olej rzepakowy, sól
Składniki: filety z makreli 60% (Scomber scombrus, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk FAO 27, narzędzie połowu***: włoki pelagiczne (OTM) lub tuki pelagiczne (PTM)), sos barbecue (40%) – koncentrat pomidorowy (32%), woda, cukier, ocet spirytusowy, powidła węgierkowe (śliwki węgierki, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy)), sól, cebula suszona, papryka ostra, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), ziarna jałowca, aromat dymu wędzarniczego.
Składniki: filety z makreli 60% (Scomber scombrus, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk FAO 27, narzędzie połowu***: włoki pelagiczne (OTM) lub tuki pelagiczne (PTM)), sos musztardowy (40%) – woda, musztarda Dijon (25%) (woda, gorczyca, ocet winny, sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy)), olej rzepakowy, cukier, musztarda stołowa (5%) (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, ocet winny, przyprawy), ocet spirytusowy, chrzan (3%) (chrzan, woda, cukier, ocet spirytusowy, olej rzepakowy, sól, błonnik roślinny, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), regulator kwasowości (kwas cytrynowy)), gorczyca, skrobia modyfikowana, żółtko jaja w proszku, substancje zgęszczające (guma ksantanowa, guma guar), suchy syrop glukozowy, stabilizator (E435), sól, pieprz biały, kurkuma.
Składniki: Filety z makreli 60%, sos pieprzowy 39%: woda, koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, cukier, mango(cukier, mango, cukier trzcinowy, ocet winny, sól, przyprawy), ocet spirytusowy, sól, mąka ziemniaczna, pieprz czarny (0,8%), pieprz zielony (0,6%), substancja zagęszczająca (guma guar), przyprawa curry (kurkuma, kolendra, kozieradka, imbir, kmin rzymski, sól jodowana (sól, jodek potasu), skrobia kukurydziana, pieprz cayenne), musztarda( woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, ocewt winny, przyprawy); pieprz zielony 1%.
Składniki: Filety z makreli 55%, sos pomidorowy 45%: woda, koncentrat pomidorowy 28 %, olej rzepakowy, cukier, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, papryka czerwona, sól, chili 0,3 %, substancje zagęszczające ( guma guar, guma ksantanowa), ekstrat papryki
Składniki: Filety z makreli 55%, sos pomidorowy 45%: woda, koncentrat pomidorowy 35 %, cukier, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, ser mozzarella ( zawiera mleko), pomidory suszone ( 3 %), sól, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające ( guma guar, guma ksantanowa), zioła prowansalskie ( bazylia, oregano, tymianek, cząber, majeranek, rozmaryn), ekstrat papryki, bazylia suszona.
Składniki: Filety z makreli (60%) (scomber scombrus (mac); złowione w morzu: północno-wschodni atlantyk fao27; narzędzie połowowe: włoki pelagiczne (otm), okrężnice (ps))**, ostry sos pomidorowy (40%) - woda, koncentrat pomidorowy (30%), cukier, zielona papryka jalapeno (7%), olej rzepakowy, ocet spirytusowy, ser mozzarella (zawiera mleko), sól, papryka chilli (0,6%), ekstrakt papryki, bazylia, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, guma guar).
Składniki: Filety ze makreli (60%) (scomber scombrus; złowione w morzu: północno-wschodni atlantyk fao27; narzędzie połowowe: włoki pelagiczne (otm), okrężnice (ps))**, pikantny sos pomidorowy (40%) - woda, koncentrat pomidorowy (25%), cukier, olej rzepakowy, ekstrakt papryki, sól, papryka chili (0,6%), cebula, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), ekstrakt pieprzu, substancja zagęszczająca (guma guar), czosnek suszony.
Składniki: Woda, mięso wieprzowe 19%, cebula, koncentrat pomidorowy 4%, ryż gotowany, kasza manna (z pszenicy), skrobia modyfikowana kukurydziana, bułka tarta (zawiera pszenicę, żyto), cukier, sól, mąka pszenna, błonnik sojowy, warzywa suszone (pasternak, marchew, cebula, pietruszka nać), przyprawy (zawierają seler), ekstrakty przypraw, glukoza, ekstrakt drożdżowy.
Składniki: Woda, fasola biała gotowana 34%, kiełbasa 8% (mięso wieprzowe, woda, tłuszcz wieprzowy, kasza manna (z pszenicy), skrobia ziemniaczana, błonnik pszenny, błonnik grochowy, białka wieprzowe, sól, przyprawy, aromaty), koncentrat pomidorowy 3,7%, cebula, cukier, mąka pszenna, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, cebula, pietruszka nać), przyprawy, ekstrakt drożdżowy, ekstrakty przypraw.
Składniki: Woda, mięso wieprzowe 19%, cebula, koncentrat pomidorowy 4%, ryż gotowany, kasza manna (z pszenicy), skrobia modyfikowana kukurydziana, bułka tarta (zawiera pszenicę, żyto), cukier, sól, mąka pszenna, błonnik sojowy, warzywa suszone (pasternak, marchew, cebula, pietruszka nać), przyprawy (zawierają seler), ekstrakty przypraw, glukoza, ekstrakt drożdżowy, aromat naturalny kopru, koper suszony.
Składniki: woda, kapusta biała 31%, ryż 11%, cebula smażona (cebula, tłuszcz wieprzowy), mięso oddzielone mechanicznie z indyka 5%, mięso wieprzowe 4%, koncentrat pomidorowy 2%, marchew, mąka pszenna, skrobia modyfikowana, aromaty (zawierają mleko), sól, glukoza, przyprawy (zawierają seler), cukier, proszek pomidorowy, warzywa suszone (marchew, pietruszka), ekstrakt drożdżowy, wzmacniacz smaku (5’-rybonukleotydy disodowe), ekstrakty przypraw
Składniki: Tuńczyk 265%, marchew, kukurydza, fasola czerwona, woda, białko pszeniczne. papryka, olej rzepakowy, sól, ekstrakt pieprzu.
Składniki: Kukurydza, tuńczyk 26%, marchew, groszek zielony, olej rzepakowy, białko pszeniczne, czarne oliwki sól.
Składniki: Woda, ogórek kiszony 24 % (ogórek, sól), ziemniaki 18 %, śmietanka (śmietanka, substancja zagęszczająca: karagen), mąka pszenna, marchew, ekstrakty przypraw, sól, glukoza, przyprawy (zawierają seler), skrobia modyfikowana, koper, pietruszka, warzywa suszone (pasternak, marchew, cebula, pietruszka nać).
Składniki: Woda, groch gotowany 17 %, ziemniaki, boczek wędzony 7 % (boczek wieprzowy, sól), marchew, ekstrakty przypraw, sól, glukoza, przyprawy (zawierają seler), seler, warzywa suszone (pasternak, marchew, cebula, pietruszka nać), majeranek.
Składniki: Woda, ziemniaki, kawałki mięsa z kurczaka 7 % (mięso z kurczaka, błonnik grochowy, białka z kurczaka, sól), cebula, kasza jęczmienna 3 %, marchew, mąka pszenna, ekstrakty przypraw, sól, glukoza, przyprawy (zawierają seler), seler, koper, warzywa suszone (pasternak, marchew, cebula, pietruszka nać).
Składniki: Ryba - tuńczyk*kawałki, olej sojowy (18%), woda sól. *Katsuwonus pelamis
Składniki: Solone filety z sardeli, olej słonecznikowy, sól.
Składniki: Śledź atlantycki (65%), sos pomidorowy (35%) - woda, koncentrat pomidorowy (13%), cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, sól, pomidory w proszku, cebula, pieprz czarny, substancja zagęszczająca (guma guar), ekstrakt papryki.
Składniki: Ryby słodkowodne (50%), sos pomidorowy (50%) - woda, koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, ocet spirytusowy, sól, pomidory w proszku, cebula suszona, ekstrakty przypraw (pieprz, ziele angielskie, pietruszka, seler, goździk, chilli), przyprawy, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), ekstrakt papryki, maltodekstryna.
Składniki: śledź 60%, sos pomidorowy (40%) - woda, koncentrat pomidorowy (10%), cukier, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, ocet spirytusowy, sól, pomidory w proszku, cebula suszona, ekstrakt przypraw (pieprz, ziele angielskie, pietruszka, seler, goździki, chili), przyprawy, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), ekstrakt papryki, maltodekstryna.
Składniki: filety ze śledzia (60%), olej rzepakowy, sól
Składniki: Szprot (60%), sos pomidorowy (40%) - woda, koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, ocet spirytusowy, sól, pomidory w proszku, cebula suszona, ekstrakt przypraw (pieprz, ziele angielskie, pietruszka, seler, goździki, chilli), przyprawy, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), ekstrakt papryki, maltodekstryna.
Składniki: tłuszcz wieprzowy, cebula, mięso wieprzowe, sól, majeranek, czosnek. Do wyprodukowania 100 g produktu użyto 76 g tłuszczu wieprzowego, 23 g cebuli oraz 14 g mięsa wieprzowego.
Składniki: tłuszcz wieprzowy, cebula, boczek wieprzowy, sól, majeranek, czosnek. Do wyprodukowania 100 g produktu zużyto: 76 g tłuszczu wieprzowego i 14 g boczku wieprzowego.
Składniki: tłuszcz wieprzowy, cebula, mięso wieprzowe, jabłko 3%, sól, majeranek, czosnek. Do wyprodukowania 100 g produktu zużyto: 76 g tłuszczu wieprzowego i 14 g mięsa wieprzowego.
Składniki: Makrela* (60%) [makrela (scomber scombrus (mac)), makrela kolias (scomber japonicus (mas))], sos pomidorowy (40%) – woda, koncentrat pomidorowy (13%), cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, sól, pomidory w proszku, cebula suszona, pieprz czarny, substancja zagęszczająca (guma guar), ekstrakt papryki.
Składniki: Rozdrobnione mięso z łososia atlantyckiego (28%) (salmo salar, ryba hodowlana, kraj pochodzenia: norwegia), woda , kapusta biała, marchew, ryż biały, cebula, olej rzepakowy, koncentrat pomidorowy, błonnik sojowy, cukier, sól, ocet spirytusowy, cebula suszona mielona, przyprawy, ekstraty przypraw. może zawierać: pszenicę ( gluten), gorczycę, mleko, jaja, seler.
Składniki: mięso wieprzowe 72%, wątroba wieprzowa 15,9%, cebula, błonnik bambusowy, mąka pszenna, mąka żytnia, sól, cukier, drożdże, kasza manna z pszenicy, borowik suszony 0,7%, aromaty, przyprawy, maltodekstryna, aromat borowika 0,3%, substancja konserwująca (azotyn sodu)
Składniki: Mięso z kurczaka 41%, woda, skórki z kurczaka 10%, wątroba z kurczaka 6%, cebula smażona (cebula, olej rzepakowy), bułka tarta (mąka pszenna, mąka żytnia, sól, cukier, drożdże), błonnik sojowy, sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, cebula, pietruszka nać, czosnek), przyprawy, cukier, zioła.
Składniki: Mięso wieprzowe 39%, woda, tłuszcz wieprzowy, wątroba wieprzowa 8%, cebula smażona (cebula, olej rzepakowy), bułka tarta (mąka pszenna, mąka żytnia, sól, cukier, drożdże), błonnik sojowy, przyprawy, warzywa suszone (cebula, czosnek, pasternak, marchew, pietruszka nać), cukier, sól, zioła.
Składniki: szprot podwędzany (spratus spratus) (60%), olej rzepakowy, sól,
Składniki: szprot rozdrobniony 35%, makrela 5%, woda, cebula, kapusta, koncentrat pomidorowy, pasternak suszony, cukier, błonnik sojowy, sól, białko sojowe, olej rzepakowy, ekstrakt papryki, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), kolendra, papryka słodka, pieprz, goździk.
Składniki: Szprot podwędzany 60%(ryba sprattus sprattus (spr), złowione w morzu północno-wschodni atlantyk fao 27 lub morze bałtyckie fao 27 iiid, narzędzie połowowe: włoki pelagiczne (otm), olej rzepakowy, sól.
Składniki: śledź 60%, sos pomidorowy (40%) - woda, koncentrat pomidorowy (10%), cukier, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, ocet spirytusowy, sól, pomidory w proszku, cebula suszona, ekstrakt przypraw (pieprz, ziele angielskie, pietruszka, seler, goździki, chili), przyprawy, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), ekstrakt papryki, maltodekstryna.
Składniki: szprot(55%) sprattus sprattus (spr); złowione w morzu Północno-Wschodni Atlantyk FAO 27, Morze Bałtyckie FAO 27IIId, narzędzie połowowe włoki petagiczne (OTM), sos meksykański (35%)- woda, koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, czosnek suszony, sól, regulator kwasowości(kwas cytrynowy), cebula suszona, chili (0,35%), ekstrakt papryki, ekstrakt pieprzu (0,25%), substancja zagęszczająca (guma guar), warzywa (10%)- marchew, papryka, fasola czerwona, kukurydza.
Składniki: szprot(60%) sprattus sprattus (spr); złowione w morzu Północno-Wschodni Atlantyk FAO 27, Morze Bałtyckie FAO 27IIId, narzędzie połowowe włoki petagiczne (OTM), sos pomidorowy chili sriracha (40%)- woda, koncentrat pomidorowy (16,5%), olej rzepakowy,sos sriracha (8%) (papryczka chili, syrop z trzciny cukrowej, (cukier, woda), sól, czosnek, woda, regulator kwasowośco (kwas octowy, kwas cytrynowy), wzmacniacz smaku (glutaminian monosodowy, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), substancja konserwująca (sorbinian potasu), cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, ocet spirytusowy, papryka suszona, sól, chili(0,3%), ekstrakt pieprzu, substancja zagęszczająca (guma guar), ekstrakt papryki.
Składniki: Szprot rozdrobniony (40%), woda, kapusta, marchew, ryż, koncentrat pomidorowy, sól, błonnik sojowy, olej rzepakowy, cebula suszona, pieprz, chilli, ekstrakt pieprzu, ekstrakt papryki.
Składniki: szprot rozdrobniony 35%, makrela 5%, woda, cebula, kapusta, koncentrat pomidorowy, pasternak suszony, cukier, błonnik sojowy, sól, białko sojowe, olej rzepakowy, ekstrakt papryki, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), kolendra, papryka słodka, pieprz, goździk.
Składniki: szprot 60%, sos pomidorowy (40%) - woda, koncentrat pomidorowy (10%), cukier, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, ocet spirytusowy, sól, pomidory w proszku, cebula suszona, ekstrakt z przypraw (pieprz, ziele angielskie, pietruszka, seler, gożdziki, chili), przyprawy, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), ekstrakt papryki, maltodekstryna.
szprot 70% (Sprattus sprattus, złowione w morzu: Morze Bałtyckie FAO 27IIId, narzędzie połowowe: włoki pelagiczne), olej rzepakowy, sól.
Szprot 65% (Sprattus sprattus, złowione w morzu: Morze Bałtyckie FAO 27IIId, narzędzie połowowe: włoki pelagiczne), sos pomidorowy 35% - woda, koncentrat pomidorowy (13%), cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, sól, pomidory w proszku, cebula suszona, substancja zagęszczająca (guma guar), ekstrakt papryki, przyprawy.
Składniki: Rozdrobnione mięso z łososia (28%) (Salmo salar), woda, kapusta, marchew, ryż, koncentrat pomidorowy, błonnik sojowy, cukier, sól, ocet spirytusowy, olej rzepakowy, cebula szuszona, pieprz czarny, chilli, ekstrakt papryki.