ekstrakt z kokosa* 95 %, woda.
imbir 58 %, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy; substancja konserwująca: sorbinian potasu, substancja słodząca: aspartam, sacharyny, sukraloza
Olej z prażonego nasion sezamu 51 %, olej z prażonej soi
Brązowy papier ryżowo-tapiokowy (mąka z brązowego ryżu 80 %, skrobia z tapioki 19,5 %, sól). różowy papier tapiokowo-ryżowy (skrobia z tapioki 77 %, mąka ryżowa 19,5 %, burak w proszku 3 %, sól). żółty papier tapiokowo-ryżowy (skrobia z tapioki 77 %, mąka ryżowa 19,5 %, kurkuma w proszku 3 %, sól)
Butter chicken to kremowy, aromatyczny sos z dodatkiem soku z tamarynda, imbiru, czosnku i liści kolendry. atutem pasty jest czysty skład, bez zbędnych dodatków. w składzie znajdziemy tylko naturalne bez dodatku środków konserwujących i zagęstników.
trawa cytrynowa, czosnek, galangal, szalotka, sól, papryka chili czerwona 9 %, skórka limonki kaffir, kumin mielony.
czosnek, trawa cytrynowa, papryka chili czerwona, szalotka, sól, galangal, kolendra mielona, kumin mielony.
papryka chili zielona 25 %, trawa cytrynowa 25 %, czosnek, szalotka, sól, galangal, kumin mielony
trawa cytrynowa 20 %, czosnek, szalotka, olej palmowy, galangal, sól, papryka chili czerwona, kumin mielony, kolendra mielona, kurkuma mielona 3 %.
Woda, pasta miso 10 % (soja, ryż, sól, woda), cebula, papryka chili czerwona 9 %, cukier, sos rybny (anchois, sól, cukier), olej sojowy, ocet, czosnek 4 %, imbir 2 %
Woda, sos sojowy (soja, woda, sól, mąka pszenna, cukier), miód 17 %, pasta pomidorowa, ocet ryżowy, czosnek 10 %, imbir
cukier, pasta z owoców tamaryndowca (tamarynd 80 %, woda), pasta z pomidorów, ocet, sos RYBNY (ekstrakt z ANCHOIS 63 %, sól, cukier), szalotka.
Cebula, woda, sos sojowy (soja, woda, sól, mąka pszenna, cukier), cukier, ocet, skrobia modyfikowana, czosnek, sól, imbir, ekstrakt drożdżowy, przyprawy
Pasta pomidorowa, cebula, imbir 18,8 %, czosnek 10 %, olej słonecznikowy, woda, nasiona kolendry mielone 3,1 %, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, chili mielone, cukier, przyprawy
galangal, sól, papryka chili zielona, cukier, trawa cytrynowa, olej palmowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
sól, cukier, olej palmowy, galangal, trawa cytrynowa, sos RYBNY (ekstrakt z ANCHOIS 63 %, sól, cukier), papryka chili czerwona, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik: ekstrakt z papryki
Chrzan w proszku 42 %, substancja utrzymująca wilgoć: e 420, woda, olej sojowy, chrzan japoński wasabi 5 %, barwnik: e 141, sól, kurkuma, cukier, regulator kwasowości: e 330, substancja zagęszczająca: e 415. spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
papryka chili czerwona 85 %, olej rzepakowy, woda, cukier, sól, kwasy: kwas cytrynowy, kwas octowy
czosnek 30 %, imbir 25 %, papryka chili czerwona 25 %, woda, olej rzepakowy, cukier, sól, kwasy: kwas cytrynowy, kwas octowy.
imbir 80 %, woda, olej rzepakowy, cukier, sól, kwasy: kwas cytrynowy, kwas octowy
Pędy bambusa 62,2 %, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Sól himalajska, anyż mielony, pieprz czarny mielony, cynamon mielony, koper włoski mielony, goździki mielone.
kolendra mielona (zawiera GLUTEN), kozieradka, GORCZYCA mielona, kurkuma, sól himalajska, kmin rzymski mielony, pieprz czarny, czosnek mielony, papryka chili, anyż mielony.
kolendra mielona (zawiera GLUTEN), skórka cytryny mielona, trawa cytrynowa mielona, liście limonki kaffir mielone, papryka chili mielona, imbir mielony, czosnek mielony, kwas: kwas cytrynowy.
anyż mielony, imbir mielony, kmin rzymski mielony, cukier puder, ziele angielskie mielone, papryka chili mielona, cynamon, koper włoski mielony, pieprz czarny mielony, kolendra mielona.
SEZAM biały, imbir mielony, papryka słodka, pieprz cayenne, sól himalajska, koper włoski mielony, cebula mielona, czosnek mielony, pieprz czarny mielony.
tykwa (Lagenaria siceraria (Molina) Standl.) 47,7 %, syrop kukurydziany, cukier, sos SOJOWY (woda, SOJA, PSZENICA, sól, barwnik: karmel), sól, mirin (woda, ryż kleisty, pleśń Koji (Aspergillus oryzae)), aromat, regulatory kwasowości: kwas jabłkowy, kwas cytrynowy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy.
Papryka chili 86 %, woda, syrop fruktozowy, modyfikowana skrobia kukurydziana, sól, ocet, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, substancja konserwująca: sorbinian potasu, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, substancje słodzące: acesulfam k, aspartam.
cukier, SOJA, woda, sos SOJOWY (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), sól, pomidory, olej SOJOWY, skrobia kukurydziana, olej z nasion SEZAMU, przyprawy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.
woda, cukier, syrop glukozowy, ryż, sól, naturalne drożdze.
Cukier 40 %, pasta sojowa 18% (soja, mąka pszenna, sól), czosnek 10 %, ocet ryżowy, woda, śliwki 5 %, sól, chili 2 %, barwnik: e 150b, skrobia modyfikowana, przyprawy (anyż, cynamon), substancja konserwująca: sorbinian potasu.
woda, cukier, ekstrakt OSTRYGOWY 20 % ( woda, sól, OSTRYGI 20 % ), sól, skrobia modyfikowana, sos SOJOWY ( woda, sól, SOJA, mąka PSZENNA), wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, barwnik: E 150c, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
ekstrakt ANCHOIS ( z RYBY) 94% (ANCHOIS 42%, sól, woda), cukier.
ekstrakt z anchois ( z RYBY) 94% (ANCHOIS 42%, sól, woda), cukier.
woda, ziarna SOI 35 %, skrobia kukurydziana, sól.
Soja 36 %, woda, sól, barwnik: e 150c, mąka pszenna, cukier, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa
Soja 36 %, woda, sól, barwnik: e 150c, mąka pszenna, cukier, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa
SOJA 36 %, woda, sól, barwnik: E 150c, mąka PSZENNA, cukier, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa
SOJA 36 %, woda, sól, barwnik: E 150c, mąka PSZENNA, cukier, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa
Woda, soja 34 %, sól, mąka pszenna, cukier, ekstrakt z grzybów shiitake (lentinus edodes (berk.) singer) 0,2 %.
Soja 38 %, woda, sól, mąka pszenna, cukier
ziarna SOI 46 %, woda, sól, mąka PSZENNA, cukier, alkohol etylowy.
Cukier, sos sojowy 30 % (woda, soja 39 %, sól, mąka pszenna, cukier), woda, sól, skrobia kukurydziana, ocet ryżowy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.
woda, czerwona papryka chili 26 %, cukier, sól, czosnek, skrobia modyfikowana, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy; barwnik: ekstrakt z papryki.
woda, cukier, sos SOJOWY 20 % (woda, SOJA, mąka PSZENNA, cukier, sól), ocet, imbir, skrobia modyfikowana, barwnik: E 150b, czosnek 1 %, SEZAM 1 %, przyprawy 0,5 %; substancja konserwująca: sorbinian potasu , substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.
Cukier, sos sojowy (woda, soja, sól, mąka pszenna, cukier), woda, sól, skrobia modyfikowana, barwnik: karmel; ekstrakt drożdżowy, regulator kwasowości: kwas mlekowy; substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.
grzyby Shiitake (Lentinus edodes (Berk.) Singer) 44 %, pasta SOJOWA (SOJA, PSZENICA, woda), olej SOJOWY, imbir, chili, NASIONA SEZAMU czarnego, przyprawy, sól, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
tykwa (Lagenaria siceraria (Molina) Standl.) 47,7 %, syrop kukurydziany, cukier, sos SOJOWY (woda, SOJA, PSZENICA, sól, barwnik: karmel), sól, mirin (woda, ryż kleisty, pleśń Koji (Aspergillus oryzae)), aromat, regulatory kwasowości: kwas jabłkowy, kwas cytrynowy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy.
chrzan w proszku 82%, MUSZTARDA w proszku (zawiera GORCZYCĘ), skrobia kukurydziana, olej SOJOWY, kurkuma, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu, glukoza, wasabi japonica 0,04%, barwnik: E133.