Sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego
Szwajcarska czekolada biała z nugatem miodowo - migdałowym (10%).
Tuńczyk Thunnus albacares - gotowa do spożycia po wyjęciu z puszki
Produkt sporządzony z przedżołądków wołowych, rozdrobnionych warzyw, przypraw, zalany rosołem wołowym. Utrwalony przez sterylizację w opakowaniu hermetycznie zamkniętym...
Produkt sporządzony z przedżołądków wołowych, rozdrobnionych warzyw, przypraw aromatyczno-smakowych, zalany sosem z dodatkiem koncentratu pomidorowego. Utrwalony przez sterylizację w opakowaniach hermetycznie zamkniętych....
Śledź atlantycki (Clupea harengus) (50%), sos pomidorowy (50%): woda, koncentrat pomidorowy (15%), cukier, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, sól, olej rzepakowy, cebula suszona, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, guma guar), pieprz, ekstrakt papryki Alergeny: So2, Jaja, Ryby, Soja, Seler, Sezam, Gluten, Laktoza, Gorczyca. ...
Śliwki, cukier, Sporządzono ze 180 g owoców na 100 g produktu
Śledź atlantycki (Clupea harengus) (A)* lub śledź bałtycki (Clupea harengus membras) (B)* (60%), olej rzepakowy (39%), woda, ocet spirytusowy, sól, * -Użyty składnik A lub B wskazany w numerze partii po literze P Alergeny: So2, Jaja, Ryby, Soja, Seler, Sezam, Gluten, Laktoza, Gorczyca. ...
Mąka PSZENNA (69%), woda, olej rzepakowy, stabilizator: glicerol, gluten PSZENNY, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, sól, emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, substancja spulchniająca: węglany sodu, glukoza, substancje konserwujące: propionian wapnia, sorbinian potasu, środek do przetwarzania mąki: L-cysteina...
Mąka PSZENNA (66%), woda, olej rzepakowy, stabilizator: glicerol, otręby PSZENNE (1,8 %), płatki OWSIANE (1,6 %), płatki JĘCZMIENNE (1,6 %), gluten PSZENNY, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, siemię lniane (0,7 %), emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, sól, substancja spulchniająca: węglany sodu, nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica) 0,5 %, glukoza, substancje konserwujące: propionian wapnia, sorbinian potasu, środek do przetwarzania mąki: L-cysteina...
Jest to produkt o bardzo wysokich walorach użytkowych.starannie dobrane, najwyższej jakości składniki sprawiają, że płyn bardzo dobrze myje szyby oraz lustra. Dzięki zastosowaniu w składzie kombinacji odpowiednich składników, skutecznie usuwa nawet najtrwalszy, zaschnięty brud i tłuste plamy, a także sprawia ze czyszczona powierzchnia pozostaje błyszcząca bez konieczności polerowania. Wysoka jakość gwarantuje uzyskanie krystalicznie czystych, lśniących szyb, bez smug i zacieków. Przeznaczony jest do stosowania w całym domu. W czasie mycia szybko wysycha, co jest istotne w okresie zimowym. Składniki chemiczne płynu są nieszkodliwe dla środowiska i ulegają biodegradacji. ammonium - płyn w swoim składzie zawiera amoniak oraz alkohol...
< 5 % - anionowe środki powierzchniowo czynne, < 5 % - amfoteryczne środki powierzchniowo czynne oraz kompozycja zapachowa, środki konserwujące (Benzisothiazolinone, Phenoxyethanol)...
Produkt sporządzony z przedżołądków wołowych, rozdrobnionych warzyw, przypraw aromatyczno-smakowych, zalany sosem z dodatkiem koncentratu pomidorowego. Utrwalony przez sterylizację w opakowaniach hermetycznie zamkniętych....
5-15 % - anionowe środki powierzchniowo czynne, < 5 % - związki wybielające na bazie tlenu, < 5 % - niejonowe środki powierzchniowo czynne, < 5 % - polikarboksylany oraz enzymy, rozjaśniacze optyczne, kompozycje zapachowe...