mięso wieprzowe z szynki 65%, woda, dekstroza, sól, skrobia modyfikowana, białko sojowe, stabilizator:E451, substancje zagęszczające:E407a, E415, E417, aromaty, przeciwutleniacze: E301,E316, regulator kwasowości: E508, substancja konserwująca: E250. Produkt zawiera soję. Produkt może zawierać: mleko i produkty pochodne (w tym laktozę), seler, gorczycę.
mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych (mleko), podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny
pasteryzowane mleko krowie, sól, podpuszczka mikrobiologiczna.
Mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu; barwnik annato
mięso z indyka 75% (w tym: mięso z piersi indyka 48%), woda, skóry z kurczaka, sól, skrobia ziemniaczana, substancje zagęszczające: E1422, E407a, E415; stabilizatory: E451; błonnik pszenny (bezglutenowy), białko sojowe, białko kurczęce, przeciwutleniacz: E316; aromaty (w tym: mleko łącznie z laktozą), hydrolizat białka sojowego, wzmacniacz smaku: E621; substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać: seler, gorczycę.
Łosoś 97% , sól morska , skórka z cytryny 0,9% , pietruszka 0,1% , naturalny aromat cytrynowy
Mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka, kultury bakterii mlekowych
Serek twarogowy śmietankowy, białka mleka, sól, stabilizator - mączka chleba świętojańskiego.
wędzonka wieprzowa, wędzona, parzona. Zawiera dodane białko wieprzowe i wodę dodaną. polędwica wieprzowa (81%), woda, sól, stabilizatory: cytryniany sodu, trifosforany, białko sojowe, białko wieprzowe kolagenowe, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, glukoza, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, aromat, substancja konserwująca: azotyn sodu
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona parzona. mięso wieprzowe (80%), woda, skórki wieprzowe, sól, skrobia ziemniaczana, przyprawy, wzmacniacz smaku: E621; glukoza, stabilizator: E450; regulator kwasowości: E262; przeciwutleniacz: E316; substancja konserwująca: E250, osłonka jadalna: jelito wieprzowe. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, gorczycę, seler, soję, mleko (łącznie z laktozą). Pakowano w atmosferze ochronnej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin. Przechowywać w temperaturze od +1°C do +7°C.
Mleko pasteryzowane częściowo odtłuszczone, białka mleka, odtłuszczone mleko w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Żeberka wieprzowe trójkąty (88%), woda, sól, skrobia ziemniaczana, hydrolizat białka roślinnego (słonecznik i kukurydza), warzywa suszone (3,12% : cebula, marchew, pietruszka, natka pietruszki), przyprawy i ekstrakty przypraw (zawierają gorczycę), aromaty, dekstroza, syrop glukozowy, karmel proszek, olej rzepakowy.
MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny.
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia
Schab wieprzowy TOMAHAWK 84,7%, marynata (olej roślinny rzepakowy, sól, przyprawy (rozmaryn, bazylia, szczypiorek, cebula, tymianek, mięta pieprzowa, oregano, kurkuma), tłuszcz rzepakowy całkowicie utwardzony, hydrolizowane białko roślinne (rzepak, kukurydza), aromat), preparat do mięs (sól, proszek owocowy, aromat).
mięso wieprzowe: 65%, woda, skrobia modyfikowana kukurydziana, dekstroza, stabilizator: trifosforany; sól, substancje zagęszczające: przetworzone wodorosty morskie z gatunku eucheuma, guma ksantanowa, guma tara; regulator kwasowości: chlorek potasu; przeciwutleniacze: izoaskorbinian sodu, askorbinian sodu; izolat białka sojowego, ekstrakty przypraw, aromat, substancja konserwująca: azotyn sodu może zawierać produkty pochodne mleka (łącznie z laktozą), seler oraz gorczycę.
mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych (mleko), podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik karoteny
kapusta pekińska, biała rzepa, marchew, czosnek, imbir, papryka słodka, papryka gochugaru (1%), sos rybny (sklad:ekstrakt z ryb z gatunku sardelowatych (66%), sól, cukier), cukier, sól.
mięso wieprzowe z szynki (90%), woda, sól, błonnik roślinny (PSZENNY bezglutenowy, grochowy, babki jajowatej), skrobia modyfikowana ziemniaczana, aromaty, przyprawy, ekstrakty przypraw, cukier, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać: SOJĘ, MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.
przedżołądki cielęce 90%, woda, białko sojowe, błonnik pszenny, sól, żelatyna wieprzowa, maltodekstryna, stabilizator [e331], glukoza, przeciwutleniacze [e316, e301, e300], substancja konserwująca [e250].
masło nie solone otrzymane ze śmietanki pasteryzowanej
mleko pasteryzowane częściowo odtłuszczone, białka mleka, odtłuszczone mleko w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia,
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia,
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia,
Mieszanina serów dojrzewających ( mleko pasteryzowane, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii, podpuszczka, barwnik-karoteny. Substancja konserwująca- sorbinian potasu, mieszanka warzyw ( suszone: marchew, cebula, pasternak, natka pietruszki), pieprz ziołowy
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; barwnik: annato
Śmietanka 15% tłuszczu (40%); odtłuszczone mleko; olej roślinny (22%) (palmowy tłoczony z ziaren; kokosowy;, palmowy; rzepakowy); utwardzony tłuszcz palmowy z ziaren (7%); emulgatory: E472b, E435, E433, E471; stabilizator: E401.
Żołądki wołowe blanszowane 80%, woda, błonnik sojowy, sól, stabilizatory: difosforany, trifosforany
mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, mięso wołowe, sól, przyprawa (zawiera paprykę chili, aromaty, ekstrakty przypraw, gorczycę), cukier, glukozę, dekstrozę, przeciwutleniacze: izoaskorbinian sodu, kwas cytrynowy, substancja konserwująca: azotyn sodu, bakterie fermentacji mlekowej. produkt może zawierać: seler, soję, pochodne mleka. do wytworzenia 100g produktu zużyto 120g mięsa wieprzowego i 15 mięsa wołowego.
MIĘSO WIEPRZOWE
Mięso 75% (w tym: wieprzowe 65%, cielęcina 10%), woda, sól, skrobia, skrobia modyfikowana, białko wieprzowe, błonnik ziemniaczany, przyprawy (zawierają gorczycę), wzmacniacz smaku: e621; regulatory kwasowości: e261, e326; stabilizator: e451; glukoza, aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego), ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz: e301; substancja konserwująca: azotyn sodu; osłonka jadalna: kolagenowa wołowa. produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (pszenny, owsiany), soję, mleko, jaja i seler.
Mleko odtłuszczone pasteryzowane, tłuszcz roślinny: palmowy. skrobia modyfikowana, odtłuszczone mleko w proszku, substancje zagęszczające: guma guar, guma gellan; substancja konserwująca: sorbinian potasu, kultury bakterii jogurtowe.
Golonka wieprzowa (88%), woda, sól, skrobia ziemniaczana, hydrolizat białka roślinnego (słonecznik i kukurydza), cebula, natka pietruszki, przyprawy (zawierają gorczycę) i ekstrakty przypraw, aromaty, dekstroza, syrop glukozowy, karmel proszek, olej rzepakowy.
schab wieprzowy bez kości 100%
Golonka wieprzowa bez kości, ze skórą 95%, sól, cukier, substancja konserwująca: azotyn sodu
ŚMIETANKA 35% (59,2%); mascarpone (ŚMIETANKA 40% tłuszczu; regulator kwasowości: kwasek cytrynowy) (40%); skrobia modyfikowana; stabilizatory: guma guar; karagen
Solone filety śledziowe (60%) [filety śledziowe (clupea harengus, złowione w morzu, obszar połowu: północno-wschodni atlantyk (fao 27), podobszar połowu: morze norweskie (iia)*, skagerrak i kattegat (iiia)*, morze bałtyckie (iiid)*, morze północne (iv)*, wody islandii i wysp owczych (v)* lub obszar połowu: północno-zachodni atlantyk (fao 21) (a)*, złowione za pomocą włoków (w)*, sieci okrążających i podrywek (s)*. *patrz nadruk obok numeru partii)), sól, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, cytryniany sodu; glukoza, substancja konserwująca: benzoesan sodu], zalewa (40%) [woda, sól, ocet spirytusowy, substancja konserwująca: benzoesan sodu].