Ciastka-markizy z kremem o smaku czekoladowym B/C 180g
mąka pszenna, krem ??o smaku czekoladowym 37% [substancja słodząca (maltitol), uwodorniony tłuszcz roślinny (kokosowy), odtłuszczone kakao w proszku 16,8%, serwatka w proszku (z mleka), aromat], substancja słodząca (maltitol), tłuszcz roślinny palmowy, oligofruktoza, serwatka w proszku (z mleka), substancje spulchniające (wodorowęglany sodu, wodorowęglany amonu), sól, mleko w proszku, aromat, emulgator (lecytyna sojowa)
Ciasto marmurkowe z kakao BEZGL. 180 g
cukier, JAJA, olej słonecznikowy, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, woda, kakao w proszku (0,9 %) [kakao w proszku, regulator kwasowości: E501i], substancja zagęszczająca: E415, substancje konserwujące: E281, E202, emulgator: E472e, sól, substancje spulchniające: E450, E500, aromaty.
Składniki: ciecierzyca* 100% * składnik pochodzący z kontrolowanych upraw ekologicznych
Ciecierzyca w zalewie BIO 350 g / 215 g
ciecierzyca*, woda, sól morska. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Ciecierzyca w zalewie BIO 680 g/ 415 g
ciecierzyca*, woda, sól morska. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Combiotik Mleko Następne Hipp 2 Bio 550G
Składniki: Odtłuszczone mleko*, laktoza*, oleje roślinne* (palmowy?, rzepakowy*, słonecznikowy*), serwatka* z mleka częściowo odmineralizowana w proszku, galaktooligosacharydy*z laktozy*, olej rybi?, sole wapniowe kwasu ortofosforowego, chlorek potasu, selenian sodu (iv), l-tyrozyna, siarczan cynku, l-tryptofan, cytrynian sodu, węglan wapnia, węglan magnezu, witamina c, siarczan żelaza (ii), stabilizator – kwas mlekowy, l-cystyna, jodan potasu, niacyna, naturalne kultury bakterii kwasu mlekowego (limosilactobacillus fermentum hereditum®?), witamina e, siarczan manganu, kwas pantotenowy, siarczan miedzi (ii), witamina a, witamina b1, witamina b6, metafolin® (l-metylofolian wapnia), witamina k, witamina d, biotyna. *z rolnictwa ekologicznego ? zawiera dha – dla rozwoju narządu wzroku ? limosilactobacillus fermentum cect5716 ?olej palmowy ze zrównoważonych upraw ekologicznych, certyfikowanych przez niezależne jednostki kontrolne metafolin® jest zarejestrowanym znakiem towarowym firmy merck kgaa, darmstadt, niemcy
Skład: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Caroate (Potassium Monopersulfate), Sodium Carbonate, Sodium Carbonate Peroxide, TAED, Sodium Benzoate, PEG-180, Sodium Lauryl Sulfate, VP / VA Copolymer, Aroma, Subtilisin, Cellulose Gum, Cl 42090, Cl 73015
płatki OWSIANE pełnoziarniste* 67%, syrop OWSIANY* 12%, cukier buraczany*, olej słonecznikowy*, produkt ryżowy* (mąka ryżowa*, mąka słodowa jęczmienna*, sól morska).* składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Crunchy owsiane z kakao BIO 350 g
płatki OWSIANE pełnoziarniste* 60%, syrop OWSIANY* 16%, cukier buraczany* 10,2%, olej słonecznikowy*, produkt ryżowy* (mąka ryżowa*, mąka słodowa jęczmienna*, sól morska), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* 2,7%, sól morska.*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Crystalline Planet Sól Himalajska Różowa Drobno Mielona 1 Kg
SKŁADNIKIsól himalajska różowa drobno mielona 100%, nierafinowana. Nie zawiera substancji przeciwzbrylającej.OPISSól himalajska pochodzi z najwyższych gór świata, z miejsca, gdzie miliony lat temu znajdował się słony ocean. Jest najczystszą solą dostępną na Ziemi. Sól himalajska to doskonała alternatywa dla soli kuchennej. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki: *Cukier kokosowy 100 % *składnik pochodzący z rolnictwa ekologicznego.
cukier trzcinowy* *składnik pochodzący z rolnictwa ekologicznego
cukier trzcinowy* *składnik pochodzący z rolnictwa ekologicznego
Cukier waniliowy Bourbon BIO 8 g
cukier waniliowy* 90%, wanilia Bourbon* 10%. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych
Cukierki cytrynowe ze stewią B/C 50g
substancje słodzące (izomalt, glikozydy stewiolowe 0,045%), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), naturalny aromat cytrynowy z innymi naturalnymi aromatami (0,24%), zagęszczony sok cytrynowy w proszku 0,1% (maltodekstryna, zagęszczony sok cytryny, naturalny aromat cytryny), barwnik(kurkuma).
Cukierki eukaliptusowo-miętowe ze stewią B/C 50g
substancje słodzące (izomalt, glikozydy stewiolowe 0,045%), naturalne aromaty (eukaliptusowy(0,2%), miętowy(0,1%)), mentol, barwniki(kompleksy miedziowe chlorofilin, kurkumina).
Cukierki multivitamin ze stewią B/C 50g
substancja słodząca: izomalt, glikozydy stewiolowe ze stewii 0,045%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalne aromaty: pomarańczowy, grejpfrutowy z innymi naturalnymi aromatami, ananasowy z innymi naturalnymi aromatami, zagęszczony sok z owoców tropikalnych 0,1% w proszku (maltodekstryna, koncentraty i puree z owoców tropikalnych w tym: ananas, pomarańcza, mango, banan, brzoskwinia, marakuja, liczi, guawa, opuncja (kaktus), kiwi, limonka, papaja, jabłko), witaminy: kwas L-askorbinowy (C), amid kwasu nikotynowego (niacyna), octan DL-alfa-tokoferylu (E), D-pantotenian wapnia (kwas pantotenowy), chlorowodorek pirydoksyny (B6), kwas pteroilomonoglutaminowy (kwas foliowy), cyjanokobalamina (B12), barwnik: kurkumina
Cukierki o smaku truskawkowym ze stewią bez cukru 60 g
Składniki: substancje słodzące: syrop maltitolowy, izomalt, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat truskawkowy, glikozyd stewiolowy (E960- ekstrakt stewia rebaudiana).
Składniki: buraczki ćwikłowe, korzeń chrzanu, ocet, cukier, sól.
Czarny Bez sok 100% BIO B/C 500ml
Składniki: sok z ekologicznych owoców czarnego bzu (Sambucus nigra) 100%
Czekolada biała z jagodami goji 75 g
Składniki: Substancja słodząca (maltitol 47%), masło kakaowe, MLEKO pełne w proszku, jagody goi (7%), inulina, emulgator (lecytyna sojowa), aromat naturalny (wanilia).
Czekolada biała z Matchą B/C 75g
"substancja słodząca (maltitol), tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku (19%), inulina, herbata matcha w proszku (1%), emulgator (lecytyny), naturalny aromat waniliowy. Masa kakaowa min. 27%.Produkt może zawierać orzechy, soję i sezam."
Czekolada biała z pomarańczą B/C 75g
substancja słodząca (maltitol), tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku (19%), inulina, liofilizowana pomarańcza (2%), emulgator (lecytyny), aromat (pomarańczowy i naturalny waniliowy). Masa kakaowa min. 27%.
Składniki: Miazga kakaowa, substancja słodząca (erytrytol 29,5%, glikozyd sterolowy 0,027%), masło kakaowe, inulina, odtłuszczone kakao, emulgator (lecytyna sojowa), aromaty (waniliowy). Masa kakaowa: min. 60%.
Czekolada gorzka 56% kakao z cynamonem BIO 100 g
Składniki: kakao*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, cynamon 2%*.*składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Czekolada gorzka 56% kakao z cytryną BIO 100 g
Składniki: kakao*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, olejek cytrynowy 0,1%*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Czekolada gorzka 56% kakao z pomarańczą BIO 100 g
Składniki: kakao*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, olejek pomarańczowy 0,1%*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Czekolada gorzka 70% z malinami i acai BEZGL. BIO 100 g
Składniki: kakao*, cukier kokosowy* 28%, masło kakaowe*, maliny w proszku* 1%, acai w proszku* 0,5%. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Czekolada gorzka 72% Dominikana BEZGL. BIO 80 g
Składniki: kakao*, cukier*, masło kakaowe*, wanilia*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Czekolada gorzka 72% kakao bez dodatku cukru z pomarańczą ze stewią KETO 100 g
Składniki: kakao, substancja słodząca: erytrytol, masło kakaowe, inulina, emulgator: lecytyna słonecznikowa, ekstrakt wanilii, olejek pomarańczowy, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe 0,03%.
Czekolada gorzka 72% kakao bez dodatku cukru ze stewią KETO 100 g
Składniki: kakao, substancja słodząca: erytrytol, masło kakaowe, inulina, emulgator: lecytyna słonecznikowa, ekstrakt wanilii, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe 0,03%.
Czekolada gorzka 72% kakao bez dodatku cukru ze stewią KETO 25 g
Składniki: kakao, substancja słodząca: erytrytol, masło kakaowe, inulina, emulgator: lecytyna słonecznikowa, ekstrakt wanilii, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe 0,03%.
Czekolada gorzka 73% kakao BIO 25 g
Składniki: kakao*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Czekolada gorzka 73% kakao słodzona syropem z agawy BIO 100 g
Składniki: kakao*, syrop z agawy*, masło kakaowe*, błonnik* (z agawy). *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Czekolada gorzka 73% kakao z chili BIO 100 g
kakao*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, chili 0,3%*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Czekolada gorzka 73% kakao z miętą BIO 100 g
Składniki: kakao*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, mięta 2%, wanilia. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Czekolada gorzka 73% kakao z oliwą z oliwek BIO 100 g
Składniki: kakao*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, oliwa z oliwek ekstra virgin* 5%. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Czekolada gorzka 80% ze stewią 75 g
miazga kakaowa, substancja słodząca (maltitol, glikozydy stewiolowe 0,02%), odtłuszczone MLEKO w proszku, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, aromat. Masa kakaowa min 80%
Czekolada gorzka 99% Dominikana BEZGL. BIO 80 g
Składniki: kakao*, masło kakaowe*, cukier*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Czekolada gorzka z kokosem bez dodatku cukru 75g
substancja słodząca (maltitol), miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, rozdrobniony orzech kokosowy (8%), inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator (lecytyna słonecznikowa), aromaty (naturalny waniliowy i kokosowy).
Czekolada gorzka z migdałami bez dodatku cukru 75g
Składniki: substancja słodząca (maltitol), miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, migdały (12%), inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator (lecytyna słonecznikowa), naturalny aromat (waniliowy). Produkt może zawierać: inne orzechy, mleko, sezam i sojęSpożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający
Czekolada gorzka z orz.lask.125 g
Składniki: Miazga kakaowa, substancja słodząca (erytrytol 26,5%, glikozyd sterolowy 0,025%), masło kakaowe, ORZECHY LASKOWE (10%), inulina, odtłuszczone kakao, emulgator (lecytyna sojowa), aromaty (waniliowy). Masa kakaowa: min. 54%.
Czekolada gorzka z owocami leśnymi B/C BEZG. 125 g
Składniki: Miazga kakaowa, substancja słodząca (erytrytol 29%, glikozyd sterolowy 0,026%), masło kakaowe, inulina, odtłuszczone kakao, owoce leśne (2%), emulgator (lecytyna sojowa), aromaty (waniliowy i owoce leśne). Masa kakaowa: min. 58%.
Czekolada karmel z solą BIO 50 g
Składniki: Składniki: Czekolada 96,4% (Cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, proszek kokosowy*, napój ryżowy w proszku*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*), karmel* (cukier*, syrop glukozowy*) 3%, sól 0,6% *Surowce pochodzące z upraw ekologicznych
Czekolada mleczna 42% Kongo BEZGL. BIO 80 g
Składniki: cukier*, masło kakaowe*, MLEKO w proszku*, kakao*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Czekolada mleczna B/C BEZG. 100 g
Składniki: Masło kakaowe, MLEKO w proszku (25%), substancja słodząca (erytrytol 12,5%, glikozyd sterolowy 0,02%), inulina, miazga kakaowa, odtłuszczone MLEKO proszku (10%), emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat (waniliowy). Masa kakaowa: min. 40%.
Czekolada mleczna bez dodatku cukru słony karmel ze stewią KETO 100 g
Składniki: masło kakaowe, pełne i odtłuszczone MLEKO w proszku 34%, inulina, substancja słodząca: erytrytol, kakao, emulgator: lecytyna słonecznikowa, naturalny aromat, ekstrakt wanilii, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe 0,02%.
Czekolada mleczna bez dodatku cukru ze stewią KETO 100 g
Składniki: masło kakaowe, pełne i odtłuszczone MLEKO* w proszku 34%, inulina, substancja słodząca: erytrytol, kakao, emulgator: lecytyna słonecznikowa, ekstrakt wanilii, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe 0,02%.
Składniki: cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, MLEKO* w proszku 21%, kakao*, wanilia*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Składniki: cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, MLEKO* w proszku 21%, kakao*, wanilia*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.